Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[BiG]
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje használom a NL40-emet, amit az itteni vélemények és tapasztalatok alapján 4GB memóriával és HD6450-el párosítottam. A háttértár 500GB + 2TB. Oprendszer Win7 32bit.
Eddig csak NAS-nak és torrent kliensnek használtam, de eljött az ideje a multimédia felhasználásnak és most vettem egy 46-os 3D tv-t mellé. Gondoltam kipróbálok mindent és csorgatom egy kicsit a nyálam. Szóval beszereztem egy Avatar BD50 3D ISO-t is. És azt tapasztalom, hogy a PowerDVD-vel lejátszva ez már meghaladja a képességeit ebben a kiépítésben.
A feladatkezelő szerint a processzor a szűk keresztmetszet.
Bár érdekes még a témában, hogy az XBMC viszi 2D-ben simán, de PowerDVD 2D-ben is szaggatja. Minden beállítást próbáltam a PowerDVD-ben de nem segített semmi.Szerintetek lehet valahogy segíteni ezen.
Vannak ötleteim, de feleslegesen nem dobnék ki pénzt vagy töltenék időt, ha úgysem lesz jobb.
Szóval az ötletek
Másik videokártya. Pl az ajánlott 6570?
64 bit-es win7, hogy a memóriakihasználás jobb legyen?
Processzort csere. De ezt lehet egyáltalán?Kábel és TV tesztelve ugyanezzel az ISO-val egy i5 procis notebook-ról lejátszva és tökéletes. Szóval mindenképp,
Igaz, hogy az NL40-es nem egy erőmű. De nem gondolnám, hogy egy Blu-Ray 3D lejátszás ekkora gond kéne legyen neki.Minden ötletet segítséget előre is köszönök!
Üdv.:
BiG
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Surface Studio 28 gen 1 - érintő hibás
- ASUS NUC 14 Pro NUC14RVHU5000R2 Tall eladó
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Eladó Konfig Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX9070XT 16GB!
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs