Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
advanced docking strationba kell valami szerelőkeret amibe a ODD-t beteszem? mert ahogy belelestem, középen van benne a csatlakozó...
-
Sücizoli
csendes tag
Sziasztok!
nx8220-as notim van és azzal a furcsa helyzettel állok szemben , hogy linux alól nem hajlandó újraindulni a ketyere. Xp, Vista alatt nincs gond.
Esetleg ha valaki tudja a megoldást e rejtélyre kérem ossza meg velem. -
Kerio
őstag
HELP!!! Miért recseg a 6325 hangkártyája Vista alatt?
-
westlake
félisten
sokan abban a hitben vannak (eddig en is), hogy a lapok tolto aramkore van annyira intelligens, hogy ha az ember csak ac adapterrol hasznalja a gepet, akkor valtogatja, melyik aramforrasrol uzemelteti a gept.. hat nem.. marad az a megoldas, hogy manualisan kell valtogatni az aramforrast (magyarul hagyni kell feltoltodni, majd lemerulni a batteryt).. az az erdekes, hogy pl. egy acer gepnel pont ezt csinaltak es masfel ev alatt ugy tonkrement a battery, hogy mar csak kb. 20 percet bir..
mod: egyebkent, ha beviszed a hp markaszervizbe, akkor kicserelik neked..
[Szerkesztve] -
Greeman
csendes tag
Valaki a 857-sre mondjon valamit
-
Adrián29
aktív tag
válasz
guest666 #884 üzenetére
Szia ezzel nekem is problémám volt.
Nekem úgy sikerült,hogy 2 driver van a Hp oldalán hozzá.Letöltöttem az egyiket és nekem is ezt a hibaüzenetet irta ki.Utánna felraktam a másik drivert,ami felment.De még igysem volt hang.Utánna megint felraktam azt a drivert ahol legelösször ezt a hibauzenetet kaptam,és igy már működött.
Remélem neked is fog.
Üdv! -
guest666
aktív tag
Sziasztok !
nx6310-es gépen telpeítem újra az XP-t, de egyszerűen nem akar az audio driver rámenni. Keződött ott, hogy az ICH7 driver valami usbechi.sys nevü fájlt keresett, ami nincs benn a package-ben, mindegy továbbment. Ezután Audio HDA Bus Driver, simán felment, majd HD Audio Driver, kiakad az elején hogy szükséges neki a HDA Bus Driver, de nincs feltelepítve. Hát mondom az alőbb ment föl !! ezzel 2-3-szor újra próbálkoztam, eljátszotta ugyanígy.
Mi lehet a gond ? Amikor vettem a gépet (tavaly novemberben) ugyanezekkel a driverekkel simán felment. Egyszerűen nemtudom miért nem jó az audio, és mi ez az usbechi.sys... -
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalataitok az asis gépekkel? A notebookgyőrnél láttam ilyeneket olcsón. Ezeknek is esetleg külföldi a bill-je? Egyéb más sajátosság? -
polip
addikt
nx6325 hűtésteszt
5 órája nyomom CCE-et, 5pass videokonvert, plusz besweet...
max CPU hőfok: 61, átlag: 59 fok
max hd temp: 50 fok, átlag: 49
NHC fut.... -
megkérdezném ebben a topikban is, hátha kapok egy-két elfogulatlan választ
hp vs lenovo. szerintetek? -
kory24
őstag
Holnap viszem számtech boltba hogy takaritsák ki....
Illetve ujrapasztáztatni ha kell....
Remélem az is lejjebb visz pár fokot.
Azért lennék kiváncsi a venti árakra....
Az a hütőpad praktikusnak tünik
thx -
kory24
őstag
Jelenleg a hőmérséklete a gépnek:
CPU: 47°C
HDD: 53°C
Ezek nagyon rosszak?
[Szerkesztve] -
kory24
őstag
Sziasztok!
HP Pavilon ze5400 notebookom van.
A gép már kb 3 éves.
A ventillátorok meddig birják?
Azaz mikor kell cserélni?
Vagy lehet öket karbantartani (pl olajozni vagy hasonló)?
Ha új ventillátor(oka)t akarok bele, akkor kb mire számitsak, mennyibe van egy venti kb?
Milyet érdemes venni?
Köszönöm! -
polip
addikt
vettem egy advanced port stationt a masinához...
nincs valakinek egy belevaló dvd írója? vagy kell ebbe valami szerelőkeret? mnert középen van a csatija... -
Greeman
csendes tag
Nem rég vettem egy HP 6310-t. Kb négy hónapja. De már a 2:45-ig tartó akku alig birja 2 óráig. Soha nem meritettem le teljesen. Mit tegyek?
-
Adrián29
aktív tag
Akkor vagy A-DATA vagy Kingmax lesz
Nagyon megvagyok elégedve a Hp-vel.
Eőtte kipróbáltam jópár márkát,de csak a Hp marad mindig -
Adrián29
aktív tag
Köszönöm nektek a gyors választ!!!
-
yimm
aktív tag
Nekem is Kingmax van. Kb 4 hónapja és semmi gond vele ( nx8220)
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Amikor megvettem, akkor volt benne egy 256MB/333MHz Infineon és egy 256MB/333MHz KingStone. Nem voltak egyformák, de azzal is gond nélkül mentek. A memória bővítés jelentős változást jelentett. Sokkal gyorsabb lett, bootoláskor is hamarabb betölti a Win-t, és munka közben is, egyszerre több ablakban is lehet dolgozni. Nem lassú, nem fagy.
-
RexpecT
addikt
Nekem Kingmax van benne,teljesen jól működik.
-
Adrián29
aktív tag
Szeretnék memóriát venni a notimba.
Szeretném azt megtudni,hogy milyen márka ajánlott a Hp-gépekbe,és milyen márkát nem érdemes belerakni.
Üdv! -
Adrián29
aktív tag
Kérdésem az elnne,hogy a Hp-n belül melyik szériának a legjobb a hűtése.
A másik,hogy Intel Core Duo2 es prociknál Mennyi a megengedett hőmérséklet üresjáraton,és terhelve,és mennyi az optimális?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv:mindenkinek! -
Damage
senior tag
6715b-m van (a Turion TL-60-as változat). Én a 32bit-es Vista-t tettem fel és érdekes módon nekem is gondom volt wifi-s kapcsolódásnál. Ugyanazt produkálta, amit nálad. Alvó módból felébresztés vagy bekapcsolás után 5-10 perc, amíg kapcsolódott. Kb egy hétig tartott (semmit nem állítottam át azóta) és magától megjavult. Bekapcsolom vagy felébresztem a gépet és egyből van kapcsolat. Azóta sem tudom, hogy mi lehetett az oka
-
Adrián29
aktív tag
Sziasztok!
Gyarapitottam a személyemmel a Hp notisok Táborát.
Végul mindig a Hp mellett döntök.. -
westlake
félisten
-
zedii
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Kábé másfél hete vagyok tulajdonosa egy 6715b notebooknak, és sajnos elkövettem azt a hibát, h amikor az elején a Vista Business felkínálta a lehetőséget ,h 64 bit / 32bit -es oprendszert kívánok-e én 64bit mellett tettem le a voksom..ami pont egy hétig volt üzemképes. azótan a 32bites dolgok nem futnak és rendre azt a hibaüzenetet adják, h APPCRASH. Nagyon bosszantó, mer a megszokodt Firefox/Thunderbird stb programoikat nemtom használni:
32 bites Explorer esete:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: iexplore.exe
Alkalmazásverzió: 7.0.6000.16473
Alkalmazás időbélyegzője: 46296d48
Hiba – modul neve: StackHash_8d13
A kettes számú pofára esés az ott jött, h ezt rohadtul nem tudom megváltoztani csak úgy, h újra teszem az F11-el, ezér Hp szervíz ,telefon, megoldás: Segítőkészek voltak és felkínálták azon lehetőséget, h küldenek nekem 32bites oprenszert, s ha az sem fog tettszeni, akkor lehetőségem van Xp profra. Ennek örültem. A bibi, h külföldről rendelik és 1-másfél hét. az hét ma járt le. Azt mondták szerdáig várjak. Ok. A másik fura tapasztalat ,h nehézkesen áll rá kicsit a hálózatokra, legyen az épp wifi vagy kábelen jövő (kikapcsolom alvóra aztán felébresztés után elég hosszan tököl (4-7! perc), h ráálljon a kábelen jövő hálózatra.) Ez sem normális szrintm. De addig míg a 32 bites meg nem jön nem is írok különösebben tapasztalatokat, mer ez inkább már a Vistaról szól úgy gondolom.
Billentyűzet szrintem nagyon kényelmes pláne ,h el vannak szeparálva az egyes funkciók, touchpad-görgő nagyon kellemes, többi teszt és adat később,ha teljesen tudom majd használni. addig is itt egy link[link] a kistesóról, egy meg turion 64ről [link], a cikkben 6715c szerepel, valójában 6715b az. Üdv, -
padreGregor
csendes tag
Hali mindenkinek!
Tudna valaki segiteni nekem?
A problemam hogy NEC Multisync LCD 1770NX flatscreen egyutt NC6400 laptoppal (docked) valamiert nem szeretik egymast van hogy a kep elkezd vibralni! Naponta tobbszor is es eltart nehany masodpercig! Kiprobaltam mar masik dokkoloval, masik nc6400 assal de mindegyiknel felmerul ez a problema! Mar updateltem minden drivert kiprobaltam minden beallitast megvaltoztatni, de nem valtozott a helyzet!
Ha valaki tudna segiteni annak nagyon orulnek! Elore is koszonom!
Hali -
Gudy
tag
Helló!
Laptop vásárlás előtt állok, és hosszas olvasgatás után a HP-nál kötöttem ki.
Most már csak a tipus a kérdés...
Ti melyiket választanátok?
HP530
NX6325
NX6310
Köszi! -
westlake
félisten
egyebken szimplan csak a lustasagunknak koszonheto, hogy nem egybol azzal kezdtuk ezt a dc-sc miziriat, hogy megnezzuk mit tamogat a chipset
mint kiderult az xpress 200-as chipsetnek van tobb valtozata is, de azt nem nagyon hasznaljak... majdnem az osszes igp ati-s notebook kizarolag sc-t tamogat, dc-t nem
-
polip
addikt
westlake...csak benned bízok már
ahogy megvagy, oszd meg velem a TITKOT! -
polip
addikt
őőő...
találkozott valaki más is azzal, hogy a gépben leledző pio dvd író csak 2x-esen ír bármilyen lemezt teszek bele? -
BluEyes
őstag
Ne várj addig, magad is át tudod írni a meghajtók betűjelét. Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Számítógép kezelés - Lemezkezelés - itt jobb gomb a meghajtóra. Az E nyilván az optikai, először őt nevezd át valamivé (K, P stb.) hogy az E betű felszabaduljon.
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
Köszi szépen tényleg jó progi ez a Partition Manager, nehezen vettem rá magam hogy megcsináljam (mondom még véletlen elront nekem valamit), de sima ügy volt.Csak annyi hogy nem C,D,E partícióim vannak hanem C,D,F (de ezt asszem következő windows install átrendezi C,D,E partíciókra).
-
RexpecT
addikt
Ráeresztettem az Everestet(3.50.761)
Memória Olvasás: 4304 MB/mp
Memória Írás: 4354 MB/mp
Memória Másolás: 4097 MB/mp
Memória Késleltetés: 70.1 ns -
westlake
félisten
tehat.. osszegyujtottem a legujabb drivereket, amik nagy altalanossagban a legtobb notinal mukodnek, de most konkretan az nx6325-hoz linkelem oket.. ha valaki szeretne mas tipusu hp notit ujratelepiteni, akkor nagyon szivesen linkelem azokat a drivereket is..
nx6325
driverek (win32bit)
chipset & video / ati catalys 7.7 [link]
audio / adi hd 5.10.1.5161 [link]
bluetooth 4.00 rev.h [link]
lan / broadcom netlink 10.24d [link]
wlan / broadcom 6.10 rev.h [link]
kartyaolvaso / texas 2.0.0.6 rev.a2 [link]
ujjlenyomatolvaso 1.00 rev.j [link]
touch-pad 9.1.11 rev.q2 [link]
ennyi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest