Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
HP Compaq nc6320 (RH679EA)
Intel Core 2 Duo T7200 / 2 GHz,1 GB RAM, 100 GB HDD, DVD +/- RW, 15,4'' LCD, MS WIN XP Professional
Ezt a notit néztem ki magamnak; valakinek van hasonlója, vagy bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? Első notim lesz, teljesen noob vagyok ilyen témában -
Shadowfax
addikt
Köszi a választ!
Igen, láttam.Ismerősöm akar gépet venni ilyen árkategóriában. A leglényegesebb szempontja, hogy az akksi bírja 4 órát Word-del... HP-t ajánlottam neki, mert 200k alatt szerintem az még okés (meg a Thinkpad), de ez utóbbi csak Celeron M-mel van ilyen árban, ami akksiidő szempontjából felejtős...
-
rebel56
tag
Sziasztok!
HP Compaq nc6120 notiban Intel Wireless Pro 2200BG wifi kártya van, kikapcsolva. Hogy a fenébe lehet bekapcsolni?
Felül a wlan piktogramnál a led mellett van egy gombja, de nem reagál rá. -
Shadowfax
addikt
Végigolvastam az előző HP topikot is, de megnyugtató választ nem kaptam: nx6325 (Sempron-os) tulajoktól kérdezném, hogy mennyit bír az akksi? (Mondjuk csak Word-del.)
(Nem a gyári adatokat kérdezem, mert azt tudom.) -
atosz
őstag
Mondana nekem tutit garancia ügyben?
Tudom, sokszor téma volt már, de újból...
Gariztatható egy BC gép csupán serial alapján, lokalizációtól függetlenül? -
kutga
félisten
válasz
crankshaft #387 üzenetére
Üdv!
Tényleg jónak tűnik, de sajnos az ára messze túllépi a költségvetésem. -
crankshaft
csendes tag
-
erasure
csendes tag
A hdsentinel ezt írta ki:
A lemez felületén található 119408598 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Még garis a gépem szeptemberig, a vinyóhibára is kiterjed a gari??, (vagy jobban teszem ha veszek egyet. Esetleg tudnál ajánlani milyet érdemes venni?)
Köszi -
kutga
félisten
Sziasztok!
Erről a notiról mik a vélemények?
[link] (EY508)
Amire kellene: filmnézés, MS Office, netezés. Szerintem ár/érték arányban egész jó, kérdés hogy mennyire felel meg ezeknek az alkalmazásoknak és főleg hogy van összerakva? Elég stabil-e, mennyire melegszik, mik a szervíztapasztalatok, milyen sűrűn szokott meghibásodni?Nagyon fontos lenne a megbízhatóság, nem akarom félév után cserélni. -
yash
senior tag
A notim pöcökegerének (HP, kék sapka) összes rücsökje letört (azok a kis picike tüskék aa tetején), és most tök sima a felülete, ami szar dolog, mert elcsuszkál rajta az ujjam. A gép még garanciális, de ritkán járok pesten. Hogy tudnék uj ilyen kis kék pöcköt szerezni olcson? (Egyelőre tettem rá IBM-es pirosat, de hülyén néz ki a szín miatt).
-
erasure
csendes tag
sziasztok az nx 6325-tel lenne egy problémám. írtózatosan lassan működik. A recovery cd-ről újratelepítettem, de egy örökkévalóság mire betölt a rendszer. A Sandraval megnéztem a vinyó (Fusi) sebességét, gyalázatos volt. Mit lehet még tenni??
-
xcbiker
addikt
Kis help kellene!
Van itt valakinek i965-ös chipsettel szerelt notija? -
Krisz23
csendes tag
Sziasztok van egy nx9420-as gépem most szeretnék rá XP prof-ot tenni de azt írja ki hogy nem ismerhető fel a vinyó.
Sata vinyó van benne miért csinálhatja ezt?
Köszi előre is -
Peter M
tag
válasz
FehérHolló #360 üzenetére
nc8430 - X1600 van benne egyebkent passz
nekem is rendetlenkedett hiba leiras:
Winamp alt+j (kereses)
elkezdem gepelni es erre a g re behozza a hangos akarmit ami kimondja az ikonokat meg hol van a mouse
a d re meg behozott vmi csokkent latokepessegu cuccot (keyboard on screen on off)
restart megoldotta de megis miert csin?
Nekem Renew notebookstore kek hp gair papir nelkul es van ra kiterjesztett garim 3evre (igaz HP magyarorszagnal kellett emilbe lerendezni de vegul meglett) -
polip
addikt
itt egy igen jó vétel: [link]
-
mdk01
addikt
HAli!
Köszönöm mindenkinek a választ.
Hp renew és asis gépekkel kapcsolatos honlappal kapcsolatba pontosítok ugyanis a honlapon csak renew és asis gépek voltak tömegével.(így emléxem)
Elkezdem keresni google-ba de ha vkinek ezek után beugrik akkor legyenszives linkelni.
Üdv. -
FehérHolló
veterán
Valószínűleg ugyanazok olvassák ezt a topicot is, de azért a biztonság kedvéért belinkelném ide, ha haragszotok meg.
Erről tudna valaki valami értelmeset mondani: [link]? -
BalooTM
tag
Sőt, fújnak is a renew-ra... Egy időben sikerült elérniük azt is hogy a világgaros renew gépeket (üzleti szériára gondolok, nem a pavilionra, mert azt csak osztrákiában ill. németországban javítanak legközelebb) nem javították itthon, pont az említett kék-zöld magyar hp garpapír nélkül.
Az egyéb forrás a renew program (HP Európa), a már említett szerződött renew partnerekkel.
BalooTM
[Szerkesztve] -
BalooTM
tag
-
Omni
aktív tag
Április óta van új bios az nx6310-hez. Feltette már vki?
-
heim
tag
Sziasztok!
Ez az új szerzeményem...
valakinek tapasztalata ezzel?
Intel Core 2 Duo
Processzor jellemzők: T7300 (4MB L2ceche/FSB800) 2000Mhz
Memória: 1024 MB DDR2, 667 MHz, Maximum 4096 MB-ig bővíthető
Merevlemez: 160 GB 5400 ford./perc Soros ATA szabványú
Optikai meghajtó: Kétrétegű DVD+/-RW többfunkciós rögzített meghajtó
Chipkészlet: Mobile™ Intel® 965GM Express
Kijelző típus: 15,4' WXGA
Kijelző leírás: TFT 1280 x 800
Videovezérlő típus: alaplapi integrált, max. 256MB
Videovezérlő leírás: Intel® X3100 Graphics Media Accelerator
Maximum 384 MB megosztott rendszermemória
A problémám az vele, hogy folyamatosan megy a ventillátor, csak néha kapcsol le...sajnos. A CPU 45 a HD 44 C-fokos...az NHC szerint...Van valami véleményetek...vagy ez így helyes? A másik gépemen NC 6320...szinte soha nem kapcsol be a venti...ugyan arra használjuk mindkettőt, irodai munka...
Előre is köszi mindenkinek... -
BalooTM
tag
Szia!
1. nem feltétlenül. A HPQ (HP-Compaq) az üzleti kategóriát jelöli, a Pavilion és a Compaq Presario pedig a nyugaton divatos szórakoztató gépek szériái.
2. pl a notebookgyor.hu ---> [link]
Pavilion gépekből van most raktáron, és árban is nagyon jó!
Ui: usanotebook-nál nem láttam renew gépeket, vagy csak a látásommal van gond?
BalooTM -
mdk01
addikt
Hali!
Két kérdésem van.
1.A Pavilon a HP-nál a jobbik kategória ugye?
2.Van egy honlap vhol a neten(régen megvot a cím)ahol Hp notik rengetege van felsorolva renew és asis kategóriába.Belinkelné vki a címet aki jobban otthon van a témába?
Előre is köszi -
BalooTM
tag
Hali!
Ha olcsón kell CoreDuo-s HP noti akkor: [link] katt a linkre és HP 530!
BalooTM -
Carline
őstag
Ugyan már!
Nekem is volt melegedési gondom, de megoldottam home made.
A CHS matricát csak ilyesztgetésképp tették föl.
HP szervíz nem is nézi (xcbiker monta itt valamelyik postban)
Kis méretű csillagcsavarhúzóra lesz szügséged, meg papírzsepire.
Pzs-ből kis darabot lecsípsz és ráteszed a csavarra, és azon keresztül csavarozod szét alul.
Így a csavaron nincs külsérelmi nyom.
Nekem nx6310 van, ott az alsó fedlapot egy csavar tartja, majd a billentyűt a fedlap mögött még 3db.
Ezekután 4db bill.pöcköket visszatolod és már látod is a CPU hűtőt.
Azt leszedet, trutyi letöröl, normális paszta rá és vissza mindent a helyére.
Leírni tovább tartott mint megcsinálni. -
Sárpac
nagyúr
Hp nx7400as notinál amibe cerka 430as van normális alapon tehát netezés word szerkesztésnél a 64-65C fokos cpu?
Szerintem nagyon sok... -
용 Bob
senior tag
Hali mindenki!
Írtam már a problémámról a topicban.Most ott tartok hogy végre sikerült belépnem a rendszervisszaállítóba ( recovery),de mikor elkezdené az eksönt-( partició format,rendszervisszaállít)-akkor ír egy ilyen hibát: ''Error 100a please contact HP''
Ötletek?!
Elegem van... -
Sensation
tag
Erről kinek mi a véleménye?
http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=6388
Nagyon kár azért a gyenge videóvezérlőért...
Mit kell tudni kb erről az X1250-ről?
Sztem ára is nagyon jó a gépnek..
Köszi az infókat előre is. -
tuzpenge
őstag
Hali!
Van már Vista alatt hibátlanul müködö nhc? (nx6310)
Esetleg valakinek tapasztalat vele? -
Sensation
tag
Erről kinek mi a véleménye?
http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=6388
Nagyon kár azért a gyenge videóvezérlőért...
Mit kell tudni kb erről az X1250-ről?
Sztem ára is nagyon jó a gépnek..
Köszi az infókat előre is. -
marsu
veterán
Az az igazság, hogy eddig nem volt alkalmam kipróbálni, mert mégsincs W-Lan routerem, de hamarosan lesz.... Remélem. Akkor majd kipróbálom. Csak az volt a furcsa, hogy a ki-be kapcsolásra semmi nem változik... és a kék led sem világt. Vagy az csak akkor ég, ha van vezetéknélküli hálózat?
-
marsu
veterán
Szia xbiker!
Tudod, van a HP nx6110-es notim. Elvileg van rajta egy gomb, amivel a W-Lant lehetne kapcsolni... ne nekem ez úgy tűnik hogy nem műxik, mert az ikon folyamatosan a tálcán van, hogy nincs kapcsolat.
Jah, és a kék led sem világít.
Ez normális így? -
Gabor77
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten vettem egy 6710b-t, és olyan problémám van, hogy Vistával minden eszköz működött, de mióta felraktam egy XP-t (SP2) azóta van egy ''Unknown'' eszköz, ami valószínüleg (kizárásos alapon csak) a kártyaolvasó lehet. A gond az, hogy nem találok hozzá drivert. A HP oldalán csak Smart card reader-hez van, de az meg nincs a gépben.
Van valami tippetek, hogy hol lehetne hozzá drivert találni? Esetleg melyik másik HP típusban van ilyen kártyaolvasó? Sajna csak annyi infó van róla, hogy 6 az 1-ben, de semmi gyártó vagy típus.
Előre is köszi a segítséget! -
erasure
csendes tag
120 w-os volt minkettő, de úgy nézem mintha az eredeti HPdugó trükkös lenne.
A külső henger a -, a belső henger a +, és van a közepén az a kis tű. Az utángyártott dugaszokban(legalább is amiket próbáltam) a tüskén nem jön ki semmi feszültség, viszont az eredeti HP-snál 17 V jön ki alapban, ugyanakkor 19V van a belső gyűrűn.
Olyan mintha kettős táplálású lenne
Sokat hurcolom a gépet a melóhely és a lakás között, és kényelmesebb lenne minenhol egy töltő. Néztem a HP webshop-ot, most a sima 65w-os töltő 21000Ft felett van, ezért gondolkodtam valami márkásabb utángyártottban. -
erasure
csendes tag
Sziasztok
Az új Típusú HP notikhoz (pl NX6325)használ valamelyikőtök nem gyári töltőt??
Szeretnék egyet venni, de már két fajtát kipróbáltam, de hiába jó a dugasz, mégsem töltenek -
marsu
veterán
válasz
Dalai Láma #309 üzenetére
Szia!
A www.hp.hu oldalon nézted, hogy milyen driverek vannak hozzá? Esetleg keress hozzá valami friss drivert. -
Dalai Láma
őstag
A probléma: noti hangkártya nem megy, és hiába telep jtem fel az elméletileg hozzá való drivert, továbbra sem fogja felismerni. Igaz, ez nem a gyári CD-n lévő szoftver, mert az a CD nincs meg. Hanem az everest szerinti hangeszköznek megelelő. SIS 7012 t jpusú. De nem akar működni. Minden tippet, ötletet szivesen veszek. 2x volt win reinstall 2 különböző winnel.
-
Alvin_ti4200
félisten
Valaki reagálna erre? [link]
-
heim
tag
Sziasztok!
2006 szeptemberben vettem egy Nc 6320-at. Itt szuper jó infókat kaptam hozzá. Akkor beállítottam és azóta megy minden (szerencsére) A probléma az, hogy szükség lenne még egy gépre de ezt már nem találok...és valójában nem igazán vagyok otthon a témában...és sokat is változott a piac azóta. Milyen Hp gépet érdemes mostanában venni 200-300 Ft között? Irodai használatra lenne. Legyen benne: Inter Core Duo, vagy Core 2 Duo legyen, Bluetooth, minimum 3 USB 2.0 port, VGA, S-video TV-kimenet, Firewire (1394a), dokkolócsatlakozó, 80GB-os merevlemez, Intel® Wireless LAN 802.11a/b/g,...és nem baj, ha van vele oprendszer is...
Előre is köszönöm a segitséget mindenkinek, aki rászánja az idejét, hogy válaszoljon.
[Szerkesztve] -
Meta
tag
hy
Ha Hide a típusa, akkor talán érdemes trükköznöd a partition magiccal is, (ezzel elméletben lehetne unhide-olni .. ejnye... de szép magyar szó) bár akkor nem értem miért látod magát a partíciót winből...:S
Na akkor most én gondom is: Van egy 6220-asom, és mostanában kezdett olyat csinálni ha kicsit megrázkódik, akkor sípol, vár 2-3 mp-t, sípol, megint vár és megy tovább. És megnézi van-e az optikai etetőjébe disc. Szerintem vinya baja lesz a lelkemnek, csak az érdekelne hogy mással is volt-e már ilyen, illetve hogy ez mitől lehet? Heti kétszer utazik egy-egy órát mióta ez jelentkezett, egyébként itt pihen mellettem összecsukva és úgy használom (nem, nem látok át a tetején, csak 19-es monitorral meg bill,egér párral) Szóval mióta nem cipelem annyit, nem mavcerálom, pont azóta ilyen. -
Shadowfax
addikt
válasz
sid.:Rc211v #300 üzenetére
F2-t nyomd boot közben. Csak tudnám mit keresel a HP topikban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!