Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hangkártya probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
spyduck #3188 üzenetére
Tudod mit? Elhiszem neked, hogy a 6820s hűtése megelőzi a korát, és hogy minden más gépben vagy megy a venti, vagy nem, de a sebessége az állandó, ha megy. Már csak azért is, mert nincs kedvem öszeírni azt a több tucat különböző gépet, amit hosszabb-rövidebb ideig használtam már. Emellett - veled ellentétben -, utána is olvastam a dolognak.
""nem megy a venti"--> jó megy az mindig csak nem lehet hallani, de a lényeg nem itt van hanem a hangosságon!"
Ezt meg végképp nem értem. 40-50 fokos procihőmérséklet alatt (típusa válogatja) konkrétan áll a ventilátor, és csak a passzív hűtés hűti a gépet, e fölött kapcsol be a hűtés - szerinted csak egy, a gyártók szerint több fokozatban.
A linkelt képen az én gépem alapbeállításait látod. A gép ACPI-jában rögzített értékek alapján minden gépé hasonlóan néz ki, és alkalmanként módosítható is (pl a képen is látható NHC-vel).
"Olvass vissza a topikban mert volt már panasz arra, h a 6820s-nek folyamatosan megy a ventije!"
Több HP modell is van (szinte mindegyik), ami alapból olyan ACPI-val jött ki, hogy a userek panaszkodtak, hogy zajos a gép, nagy részüknél egy bios-frissítés módosította ezeket az értékeket, és utána csendesebbek lettek. Hogy téged idézzelek, "olvass vissza a topikban", mert ez egy visszatérő probléma HP gépeknél, már évek óta, több modellnél szisztematikusan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest