- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz
Lompos48 #17751 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy foglalkozol vele, és időt szakítasz rám.
De sajnos (vagy nem sajnos) minden más panel megfelelő értékeket mutat, és tudom, hogy primitív módszer, de ugye mivel 2 végfokpanel van benne és az egyik jó (csak "énekel"), ezért mindkét helyre berakva ezt a jót, működik az adott oldal. Sőt, a védelmek is jók (egyenfesz és hővédelem). Illetve a hővédelem nem egy bonyolult dolog, a PR101 és PR102 van a hűtőbordán, ez két PTC. Ha ezek nincsenek csatlakoztatva, akkor a ventik maxon mennek. Nem is ragozom, egyszóval a PA-n kívül minden más jól működik.
A bemenetet mindig földre kötve indítom a panelt.
Ma újra kiforrasztom az összes végtranzisztort és meghajtókat, egyesével újra megmérem őket szakadásra vagy zárlatra. Ellenállások mind jók és jó értékeket mutatnak, bár feszültség alatt nem mértem őket, csak kikapcsolt állapotban. A PA panelt és a kapcsolási rajzát is kinyomtattam, színes filcekkel próbáltam az áram útját követni, így megérteni teljesen a működését. Mostmár olyan, mint egy kifestő, de sokkal nem jutottam közelebb a megoldáshoz.
Egyedül a Q103 - 104 páros gyanús nekem, de nem mérések miatt, mert mérve jók (a hozzájuk tartozó 5.6V-os zenerekkel együtt), de mostmár a zenereket is kiforrasztom és úgy mérem meg őket. Ha esetleg van még ötleted, nagyon megköszönöm.Szerk.: A PA panel a +B, és a -B ágakon kapja a +/- 120V-ot, az E a GND.
CN101-szimmetrikus bemenet, CN104-hangszórókimenet. Ezt csak azért írtam le, hogy neked már ne kelljen keresgélni, mi mihez csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged