- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz Lompos48 #17751 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy foglalkozol vele, és időt szakítasz rám.
De sajnos (vagy nem sajnos) minden más panel megfelelő értékeket mutat, és tudom, hogy primitív módszer, de ugye mivel 2 végfokpanel van benne és az egyik jó (csak "énekel"), ezért mindkét helyre berakva ezt a jót, működik az adott oldal. Sőt, a védelmek is jók (egyenfesz és hővédelem). Illetve a hővédelem nem egy bonyolult dolog, a PR101 és PR102 van a hűtőbordán, ez két PTC. Ha ezek nincsenek csatlakoztatva, akkor a ventik maxon mennek. Nem is ragozom, egyszóval a PA-n kívül minden más jól működik.
A bemenetet mindig földre kötve indítom a panelt.
Ma újra kiforrasztom az összes végtranzisztort és meghajtókat, egyesével újra megmérem őket szakadásra vagy zárlatra. Ellenállások mind jók és jó értékeket mutatnak, bár feszültség alatt nem mértem őket, csak kikapcsolt állapotban. A PA panelt és a kapcsolási rajzát is kinyomtattam, színes filcekkel próbáltam az áram útját követni, így megérteni teljesen a működését. Mostmár olyan, mint egy kifestő, de sokkal nem jutottam közelebb a megoldáshoz.
Egyedül a Q103 - 104 páros gyanús nekem, de nem mérések miatt, mert mérve jók (a hozzájuk tartozó 5.6V-os zenerekkel együtt), de mostmár a zenereket is kiforrasztom és úgy mérem meg őket. Ha esetleg van még ötleted, nagyon megköszönöm.Szerk.: A PA panel a +B, és a -B ágakon kapja a +/- 120V-ot, az E a GND.
CN101-szimmetrikus bemenet, CN104-hangszórókimenet. Ezt csak azért írtam le, hogy neked már ne kelljen keresgélni, mi mihez csatlakozik.[ Szerkesztve ]
AVR
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest