Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Csaba_20_ #1365 üzenetére

Ok..
    Tehát a könyvében vagy a berendezés hátulján felsorolt adatokból nem lehet következtetni....Csak kis mértékben....

Az én szakmai nemtudásom már tiszta ügy...
    De ezek szerint csak méréssel,vagy,ahogy Stol mondta,hogy normális helyeken ki lehet próbálni a dolgokat kakaón....És azokból lehet kalkulálni....

Amúgy a murányit ilyen helynek véltem,mert régen egy hangszigetelt elzárt részben fel lehetett tolni mindent....Csak ott szerintem nem derülnek ki a teljesítmények...Csak hangzás különbségek...Vagyis az otthoni cuccához nem tudja hozzá kalkulálni az ott (boltban) lévő cuccot...
    Ehhez most,akkor jöhet az is,hogy a már meglévő cuccát nem lehet összehasonlítani,mert az ''elavult'' és téves értékek születnének....

Akkor tehát ha valaki csak teljesítményben gondolkodik,de házimozi vagy legalább sorround hangzásban,akkor annak mit lehet ilyenkor tenni...
    Természetesen,azon kívül,hogy pl.: téged megkérdez...Most ok,hogy én pl.: téged ajánlak neki,de ha véletlen valaki máshol van (nincs internet vagy ilyesmi),akkor miképpen lehetne ezt papíros verzióra átvinni?
    Vagyis ha azt veszzük,hogy manapság egyre egyformább végfokozatu dolgok készülnek egy kategóriában,hogy akkor van olyan módszer a bizonyos kategóriák teljesítményeinek nagyjábóli átszámítására? Akár RMS-ben is...csakhogy lehessen mégi valami alap választ adni az ilyen kérdésre,hogy pl.: ''Ez a házimozo erősítő mit tud teljesítményre?''.........És akkor most nézném pl.: én meg,hogy mik a már megadott adatok és akkor mondanám a nagyjábóli választ....

Na még nem kavarodok meg,addig abbahagyom:D

Új hozzászólás Aktív témák