Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
kendioxid #135 üzenetére
Hát az attól függ, hogy milyen vastag kábel van a hosszabbítón. Meg a hosszabítóra is rá van írva, hogy mit bír. Szerintem egyel nagyobbat is elbír, mint ami rá van írva. Pl. a 16A-es hosszabbítóba nyugodtan beledugnám a 25A-es fogyasztót, vagy a 10A-esbe egy 16-os fogyasztót..
Egy valamire figyelj, ha hosszabbítódobról van szó, akkor tekerd le teljesen, akkor is ha nem kell a teljes hossz, mert egy nagy fogyasztó esetén nagyon bemelegszik a vezeték, ha fel van tekerve. Az átfolyó áram is és a tekercsként funkcionáló dobban keletkező örvényáram is melegíti. Én már jártam úgy, hogy egybeolvadt az egész vezeték a dobon egy kiadósabb hegesztés után.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged