Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
kendioxid #135 üzenetére
Hát az attól függ, hogy milyen vastag kábel van a hosszabbítón. Meg a hosszabítóra is rá van írva, hogy mit bír. Szerintem egyel nagyobbat is elbír, mint ami rá van írva. Pl. a 16A-es hosszabbítóba nyugodtan beledugnám a 25A-es fogyasztót, vagy a 10A-esbe egy 16-os fogyasztót..
Egy valamire figyelj, ha hosszabbítódobról van szó, akkor tekerd le teljesen, akkor is ha nem kell a teljes hossz, mert egy nagy fogyasztó esetén nagyon bemelegszik a vezeték, ha fel van tekerve. Az átfolyó áram is és a tekercsként funkcionáló dobban keletkező örvényáram is melegíti. Én már jártam úgy, hogy egybeolvadt az egész vezeték a dobon egy kiadósabb hegesztés után.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Welock Touch 51
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged