-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
fogtunder #79105 üzenetére
Gamer.hu cikket(katt) is hozott le róla, hogy valami baj van az mm-el.
Amúgy nyugi, minden ki más már legend, rajtad és rajtam kívül.
-
lm83
őstag
válasz
fogtunder #78902 üzenetére
Nem szeretnék beleszólni, csak egy dolgot fűznék hozzá.
Tavaly február óta játszom, azért tavaly ilyenkor ungoro után én is kb ezerpársazáz dustos mindrange hunterrel hónapig feltudtam menni 15-re. A jó deckektöbbezerbe kerültek, esélyem nem volt semmire. (Előtte basic lapokkal simán lehetett 20-at megütni).
Már akkor is azt mondták itt a rutinosok, hogy régen budgetebb volt a budget.
Most már kb a nem túl drága deck kerül kétszer annyiba és egy négyezres deckre mondjuk, hogy olcsó...
Úgy hogy 20-on már tier 1 deckek is jönnek (ax egy-két lap minusz), de tier 2 biztos és azok is elég erősek...
Meg ahogy halottam itt a f2p legend runokat régen nyomtak..
Szóval csak annyit akartam, mondani, hogy ne hasonlítsuk, hogy régen mit lehetett -
quex
tag
válasz
fogtunder #78899 üzenetére
Elég gyökér megjegyzéseid vannak. Rank 20-on vagyok és nem is tudok fentebb menni, de attól még annyi eszem van, hogy legalább a druid kulcslapja ellen megtartom a szükséges lapot, ha már kézbe érkezik. Nem tudom, milyen istentelen nagy iq-t képzelsz magadnak, de az arcod az biztosan nagyobb.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
fogtunder #78518 üzenetére
Nem mondod, hogy ebben a játékban olyan van, hogy a counterjön bármivel mész? Ha decket váltasz akkor is?
Nem hiszem.
Szarul is csak azok húznak akik nem rákkal játszanak.Face, aggró 4-5 körre megver. Ha meg rosszul húzol (ilyen nincs is) akkor is 3 perc ment el az életedből.
Nem 15-25. -
matolcsim
csendes tag
válasz
fogtunder #78489 üzenetére
Ez így van, viszont a deck abban nagyon jó, hogy akkora nyomást tudsz helyezni rá, hogy nem tud csak 1-1 taunt-ot lerakni körönként, különben meghal. Kellenek a swipe-ok, a spellstone-ok, branching paths. Aztán jobb esetben visszahoz két taunt-ot...Persze ezt most csak úgy mondom, mert tényleg 1 taunt druid-dal játszottam, de körülbelül így tudom elképzelni. Ha nem nagyon kell hozzá craftolgatni, akkor próbáld ki. Csalódni nem fogsz szerintem.
-
matolcsim
csendes tag
válasz
fogtunder #78485 üzenetére
1 hadronox druiddal játszottam illetve 1 spiteful druiddal. Mindkettő meglett. De el tudom természetesen képzelni, hogy nehéz lehet. Habár kicsit lassúnak érzem.
https://hsreplay.net/replay/MbctT97HH7eVpCUkbcaoLC
Kaptam branching paths dupla armor-ért, tar creeper, ironwood golem, dupla spellstone, swipe, rotten applebaum, lich king és még így is meglett. Elképesztő sebzés van a deckben.
Közben 33-9. 232-n vagyok
(8-2 a warlock matchup)
-
-
dvids
aktív tag
válasz
fogtunder #78377 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Ez a gyűjteményem:
https://www.hearthpwn.com/members/suspiciousc/collectionA wild kártyákat terveztem szétszedni, abból lesz 1500 dust, de úgy érzem tudnék még felszabadítani.
Eddig össze-vissza deckekkel játszottam, nem mertem craftra pazarolni dustot, de a rogue tetszett meg leginkább, úgyhogy az első deckem, amin most dolgozom egy "tempo rogue" szerűség, Prince Keleseth-tel, ennek tetszik a stílusa momentán. Nézegettem mások deckjeit, azok inspiráltak, bár módosításokat is eszközöltem. Viszont még hiányos, erre akarok költeni dustot, második Vilespine Slayer, második SI7 agent mindenképp, de még sok más is hiányzik.
Egy másik legendarym (shadowreaper anduin) köré is próbáltam építeni valamit, de az elég kezdetleges. Nagyon nem akarom elaprózni az erőforrásaimat free to play játékosként, szóval először legyen egy jó rogue deck, aztán rátérek a másodikra.
-
-
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #78145 üzenetére
Alapvetően nincs bajom a F2P modellel, és szerintem a Blizz még viszonylag emberségesen lőtte be az árakat.
Csak egy kis példa egy másik játékból: Battle Bay. Meglepő módon a cuccok ott is common - (uncommon) - rare - epic - legendary vonalon mozognak, viszont ott legendary cucc nem eshet, csak legendary item piece, amiből 10 db kell egy legendary cucc craftolásához. A craft viszont random. Én kb 1 éve játszok, és eddig f2p módon esett ~20 ilyen item piece, de mivel ez 4 féle lehet ezért még egyikből sem jött össze a 10 db.
A boltban nem lehet direkt ilyen item piece-t venni, csak egy 3000 Ft-os Bundle-t, amiben garantáltan van 1 db item piece. Ha esetleg sikerülne is lecraftolni a legendary cuccot, akkor azt még 50 szinten keresztül lehet fejleszteni úgy, hogy 10-10 szintet tudsz húzni az ingame goldból, ám 10 szintenként kell még 1 ugyanolyan legendary cucc a szintlépéshez. Ja és van kb 30-40 ilyen legendary cucc a játékban, mennyi pénz is kellene a full kollekcióhoz? -
-
salaam
senior tag
válasz
fogtunder #77769 üzenetére
Utolsó mondatra nagy +1.
Tök jó, hogy megint kapnak az emberek ingyen cuccot, de valószínűleg vannak még páran rajtam kívűl, akik inkább annak örülnének, ha nem 10 éves gyerekeknek csinálnák ezt a játékot. A folyamatos lebutítás és a drágulás nem igazán vonzó szerintem. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
fogtunder #77786 üzenetére
Tisztán emlékszek, hogy abban az egy évben amíg aktívan játszottam végig volt t1-es pakli ami 1000-2000 dust között összerakható volt (ráadásul jelentős classic lapmennyiséggel, tehát ha azok megvoltak, akkor még ennél is kevesebbe került). Ráadásul akkoriban a legendaryk nagy része használhatatlan volt, tehát ha az ember pár fontosabbat összeszedett (Sylvanas, Ragnaros, stb.), akkor az első ránézésre drágább paklik dustigénye is erősen leredukálódott. De elég sok pakli volt amibe nem is kellett legendary, vagy ha volt is benne, gond nélkül cserélhető volt (pl. tikipusan Sylvanas, erős lap volt arra a manára, de sose volt win condition).
Ehhez képest mikor legutóbb néztem, akkor a paklik alig tartalmaznak classic lapokat, tehát nem megy az ember sokra azzal a készlettel, kellenek az új kiegek. Legendaryk erősek lett (több is van belőlük), ráadásul sokszor ezek adják a paklik alapját, nem lehet őket helyettesíteni.Nem mondom, hogy rosszak a változások (az sem volt jó amikor a paklik 70% classic lap volt, és a legendaryknak max. a dust miatt örült az ember), de egyértelműen drágult a t1-2. Amit sajnálok, hogy az "érdekes" lapok továbbra is epicek, pedig tipikusan alkalmasak lennének arra, hogy a f2p playerek elszórakozzanak vele (annó pl. a Renounce Darkness volt ilyen), de így ha az ember nem nyitja ki véletlen nem fogja rávenni magát, hogy lecraftolja (főleg hogy általában 2 kell belőlük, és akkor máris legendary szintnél tartunk).
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #77786 üzenetére
Nevetségesek az árak. GTA Online is elég durván grindolos játék, mert most azzal játszogatok (1 hónap alatt belecsúszott 200+ óra), viszont ott ha sokat játszol 1x eljutsz egy olyan szintre, hogy meglegyen mindened amire szükséged lehet.
A HS-nél még csak ilyen sincs, mert ha naponta kigrindolod a max arany mennyiséget talán összejön 1 közepes lapkészlet. De ez meg megint nyitás függő, KFT-nél eszméletlen retek volt a bontásom, alig jött legend, asszem 30 packonként jöttek. A kövi kiegnél meg tök jól sikerült.
Nevetséges az egész rendszer, hogy több 1000 dollár ráköltés nélkül nem tudsz 1 fullos készletet fenntartani.
És akkor lehet most jönni azzal, hogy de össze lehet rakni 1-2 paklit. Ez a része engem pont nem érdekel. Ha valami megtetszik szeretnék vele azonnal játszani, akár fun paklikkal.
Jelenleg a valamire való lapok nagy része epic- Legendary és ha 1 fun paklit akarsz kipróbálni megy a levesbe a Dust, mert jön szembe 1 Cube lock és szana - szét ver. Aztán a büdös életbe nem fogod elővenni azokat a lapokat.
És itt nem arról van szó, hogy full golden készletet akarok (mert az még a legnagyobb streamereknek is elérhetetlen összegekbe kerül), hanem arról, hogy 1-2 kivétellel szeretnék megszerezni minden lapot. Ez jelenleg negyed évente 40-60 ezer forintba kerül(ne) nyitás függvényében. Ha ez ennek a fele lenne azt mondanám oké, mert a tripla A-s játékokkal sem játszik ennél többet az ember. De ezeken a pénzeken olyan játékokat kapsz meg amibe milliószor annyi időt és fejlesztést pakolnak, mint a HS-be.
-
tomazin
veterán
válasz
fogtunder #77492 üzenetére
én aggróval megyek és ha megéli az ellen a 8-9. kört akkor az esetek 90%ban veszítettem. ha szerencsém van akkor kirakja a voidlordot, spellbreaker és win, de ez a ritkább eset. a defile, hellfire elég szokott lenni, hogy takarítson.
tegnap 1 küldit sem csináltam meg (egy 80g-s pakkot kaptam haveromtól), ma elsőre ww pakkot adott. (vehetjük 2. paklinak) remélem nem úgy lett lekódolva, hogy a 2. 5. 8.... ww.
-
lm83
őstag
válasz
fogtunder #77405 üzenetére
Hát mondom ugye, azzal már kb december környékén próbálkoztam amikor már annyira nem ment talán.
Meg persze kalózok nélkül, ilyen Pathes sose volt nekem... Egy ideig ezért is szívtam, mert mindenhova ezek voltak pakolva...
Meg persze a most kirotáló kiegek közül sincs nagy lapkészletem... -
-
mhmpista
aktív tag
-
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #76589 üzenetére
Az a baj, hogy túl sok a Geist a metában. Tele van minden 1 manás spellekkel és ezek ellen nagyon jó most.
Cube Lock - > Pact
Dragon Priest -> Inner Fire
Big Priest -> Pint Size / Madness / Smite
Spell Hunter (mert jó) -> Hunter's Mark / Tracking
Zoo -> Soulfire
Jade Druid -> Idol / SpellstoneEgyszóval szerintem Malyra nem tudsz építeni. Max a lash-t lehet techelni vele még több HP + AOE reményében.
-
-
mhmpista
aktív tag
válasz
fogtunder #76561 üzenetére
Amazon meg megint szemétkedik.
Coinból akarom venni mert még jobban megéri.Erre megint nem akarnak kiszolgálni mert magyar címem van. Pedig olyan fél éve sikerült, akkor német címmel nem, magyarral meg mint a karika csapás.
Most meg semelyikkel sem. Lehet kidobott az algoritmus, mint különösen veszélyes egyed orbániából....A support azt ajánlotta hogy aki német megtudja venni nekem giftként.... Köszi
Ja nem válasz akart lenni, csak bundle itt is a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Cyberpunk 2077
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest