Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Ez így kissé kevés információ... Nem derült ki, hogy milyen gépről, milyen OS-ről van szó, a BIOS-ban a boot sorrend és egyéb kapcsolódó beállítások megfelelőek-e, a HDD állapota rendben van-e, nem lett-e esetleg aktívként beállítva a rajta lévő partíció, stb. Konkrétumok nélkül max. ilyen és ehhez hasonló általános megoldási javaslatokat lehet ajánlgatni.
Egyébként miért pont exFAT, netán PC és Mac, illetve Windows és macOS alatti használat egyaránt lesz? Akkor szokás, mert amúgy pl. Windowson adja magát nyilván az NTFS fájlrendszer használata.
-
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Elnézést, akkor én egy elfajzott számítástechnikus vagyok aki elektronikai végzettségű, és finommechanikával is foglalkozik. 22 éve adatmentésben (tudom, nem szakma, csak a két kezemen meg tudom számolni, hányan vagyunk kis hazánkban....). Így visszagondolva eme röpke idő alatt melyben talán 10000 mentéshez is volt közöm, 100-200 között lehet azon mentések száma, mely megegyezett egy másikkal.
A programot nem én írtam, nincs részesedésem belőle. A program biztonságos, ha nem ugyanarra akarnak menteni, amiről mentenek! Így nyugodtan ajánlom.
Miért nem adok ki ingyenes verziót a saját fejlesztésemből? A fentiek alapján talán nyilvánvaló. Ez a FOGLALKOZÁSOM, nem a hobbim.
Ezen felül Te kértél ötletet, adtam. Utána közölted, az drága. Erre adtam ötletet, hogyan keress a házimunkához. Ezután áruljam el melyikkel, honnan, hogyan.
Ráadásul van itt a PH!-n adatmentéses téma is, a GDB-nek is. Így itt ez a téma még idegen is. 
A "küszöbre" próbáltalak tenni, de nem oldom meg helyetted!

-
-
liksoft
nagyúr
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Akkor tisztázzunk valamit. Az adatmentés olyan szakma mint a fogorvos. Mindkettőt meg kell fizetni. Ha nem szeretnéd, akkor jön a csináld magad. Azért írtam le, milyen címszavak szerint tudsz keresni, és próbálkozni. Vigyázz, ha valamit sikerül elrontani, akkor lehet, már profi sem tud segíteni!
Egyébként mibe kerül egy fogfehérítés? Esetleg egy gyökértöméses fog? Egy fogbeültetés?
Mibe kerül egy teli tank benzin? 4db közepes téligumi?
Csak a számítástechnika ingyenes? Igen, itthon nálunk, mert annyira kevés a pénzünk. Ez országspecifikus, nem vetíthető ki a tevékenységre. Jó lenne, ha a kétkezi munkának is lenne becsülete, és meg is fizetnék ebben az országban.
Egyébként: [link]
Elnézést, ha ok nélkül kifakadtam, de mivel az adatmentés is egy szakma, ugyanúgy meg kell fizetni mint bármi mást. Ja, és ráadásul tele egyedi fejlesztéssel, tiszta térrel, sok-sok félretett drive-al. De azok ingyen vannak. ??

Új hozzászólás Aktív témák
- 500GB HDD -K (WD)
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ráadásul van itt a PH!-n adatmentéses téma is, a GDB-nek is. Így itt ez a téma még idegen is.