Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5917 üzenetére
Mint említettem, nem az átalakítóval van gond.
Az UDMA 100-nál nem is akarok többet kihozni, de legalább ennyivel menjen. NEM a másolás sebessége a lassú, hanem az egész Windows működése: ez a SATA-vinyó egyben a rendszerpartíció. XP-telepítés után is szar a sebesség.
Azt kérdeztem, hogy a jumper használata vagy használatának elmulasztása jár-e valami negatív következménnyel, tehát hogyha NEM használom a SEBESSÉGKORLÁTOZÓ jumpert, akkor esetleg bekövetkezhet-e az az eset, hogy nemhogy gyorsulna, hanem éppen hogy lassul a vinyó.A Native Mode-dal kapcsolatban sztem TE keversz valamit. Hadd idézzek az alaplapom manualjából (gondoltam ez meggyőzőbb, mintha elkezdek érvelni):
¤ Disabled: Allows the SATA controllers to operate in Legacy IDE mode. In Legacy mode the SATA controllers use dedicated IRQs that cannot be shared with other device. Set this option to Disabled if you wish to install operating systems that do not support Native mode, e.g. Windows 9X/ME. (Default)
¤ Enabled: Allows the SATA controllers to operate in Native IDE mode. Enable Native IDE mode if you wish to install operating systems that support Native mode, e.g. Windows XP/2000.
Na akkor melyik módban is "nagyobb a kompatibilitás a régi rendszerek felé"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest