Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz liksoft #5917 üzenetére

    Mint említettem, nem az átalakítóval van gond.
    Az UDMA 100-nál nem is akarok többet kihozni, de legalább ennyivel menjen. NEM a másolás sebessége a lassú, hanem az egész Windows működése: ez a SATA-vinyó egyben a rendszerpartíció. XP-telepítés után is szar a sebesség.
    Azt kérdeztem, hogy a jumper használata vagy használatának elmulasztása jár-e valami negatív következménnyel, tehát hogyha NEM használom a SEBESSÉGKORLÁTOZÓ jumpert, akkor esetleg bekövetkezhet-e az az eset, hogy nemhogy gyorsulna, hanem éppen hogy lassul a vinyó. :F

    A Native Mode-dal kapcsolatban sztem TE keversz valamit. Hadd idézzek az alaplapom manualjából (gondoltam ez meggyőzőbb, mintha elkezdek érvelni):

    ¤ Disabled: Allows the SATA controllers to operate in Legacy IDE mode. In Legacy mode the SATA controllers use dedicated IRQs that cannot be shared with other device. Set this option to Disabled if you wish to install operating systems that do not support Native mode, e.g. Windows 9X/ME. (Default)

    ¤ Enabled: Allows the SATA controllers to operate in Native IDE mode. Enable Native IDE mode if you wish to install operating systems that support Native mode, e.g. Windows XP/2000.

    Na akkor melyik módban is "nagyobb a kompatibilitás a régi rendszerek felé"? :U :W

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák