- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5917 üzenetére
Mint említettem, nem az átalakítóval van gond.
Az UDMA 100-nál nem is akarok többet kihozni, de legalább ennyivel menjen. NEM a másolás sebessége a lassú, hanem az egész Windows működése: ez a SATA-vinyó egyben a rendszerpartíció. XP-telepítés után is szar a sebesség.
Azt kérdeztem, hogy a jumper használata vagy használatának elmulasztása jár-e valami negatív következménnyel, tehát hogyha NEM használom a SEBESSÉGKORLÁTOZÓ jumpert, akkor esetleg bekövetkezhet-e az az eset, hogy nemhogy gyorsulna, hanem éppen hogy lassul a vinyó.A Native Mode-dal kapcsolatban sztem TE keversz valamit. Hadd idézzek az alaplapom manualjából (gondoltam ez meggyőzőbb, mintha elkezdek érvelni):
¤ Disabled: Allows the SATA controllers to operate in Legacy IDE mode. In Legacy mode the SATA controllers use dedicated IRQs that cannot be shared with other device. Set this option to Disabled if you wish to install operating systems that do not support Native mode, e.g. Windows 9X/ME. (Default)
¤ Enabled: Allows the SATA controllers to operate in Native IDE mode. Enable Native IDE mode if you wish to install operating systems that support Native mode, e.g. Windows XP/2000.
Na akkor melyik módban is "nagyobb a kompatibilitás a régi rendszerek felé"?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest