- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

blendész tag Sziasztok! 
 Van egy 2017-es 3Tb-os Toshiba DT01ACA300 winyóm, amit a mindennapi dokkolós használatból kivonva biztonsági mentésnek pakolnék a polcra. Gondoltam, hogy megérdemelne egy rendes formázást, azonban 5 alkalommal próbáltam - többek közt egy másik, eddig szintén jól működő dokkolóban is - és mindegyiknél lefagyott a folyamat menet közben. Gyorsformázással gond nélkül ment. Töröltem az addigi két particiót, egyet csináltam belőlük. A windows gond nélkül látta. Ezek után a biztonság kedvéért lefuttattam egy hdsentinel részletes lemezellenőrzést, majd miután az nem talált semmit, beraktam egy írás-olvasás ellenőrzést is. Ott is kivártam a kb 10 órát, az is azt mondtam, hogy minden tökéletes. Viszont a teszt végére eltűnt a gyorsformázott egybegyúrt partícióm, és újra kellett inicializálni a merevlemezt a lemezkezelőben. Most újra látja a win, de nem nyugodtam meg. A hd sentinel írás+olvasás tesztje után normális, hogy újra inicializálni kell a lemezt? Illetve a "rendes" formázás miért akadhatott mindig el, ha a tesztek semmit sem tudtak kimutatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest