Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz saxonb76 #52698 üzenetére

    Hát mondjuk a géped és/vagy az OS topikjában, ha más gépeken, illetve hw/sw környezetben állítólag gond nélkül működik. Bár az utóbbi sem teljesen egyértelmű, hogy most egyszer "látja", egyszer nem, lehet nem ártana USB-n a fizikai csatlakozást is ellenőrizni, másik kábellel kipróbálni, amik már említve voltak előzőleg.
    Amúgy meg adott a megoldás, mármint azon a gépen kell lementeni az adatokat, ami felismeri a külső merevlemezt, vagyis a laptopon. Ahol nem feltétlen annak helyi lemezére kell másolni azt a 3 TB adatot, hanem pl. másik külső merevlemezre. Ha hálózati tárhelyre másolod, akkor meg pláne nem meglepő, ha lassan megy. + Ha már a latopon felismeri az OS, a WIndows, akkor enm árthana ránázni a külső házban lévő HDD állapotára pl. a HDS programmal, hogy nincsenek-e rajta gyenge/hibás szektorok, vagy egyéb probléma.

    "Nem lehet, hogy valamilyen szolgáltatást leállítottam a saját gépemen azért nem ismeri fel a hardvert?"

    Azt más konkrétumok híján távolról hogyan találja ki? :))
    Itt első körben inkább az a kérdés, hogy más USB-s tárolóeszközt (pl. pendrive-ot, másik külső HDD-t) felismer-e ugyanahhoz az USB-porthoz csatlakoztatva az OS, vagy sem. Ha igen és csak a My Book-ot nem, akkor lehet az utóbbi felől megközelíteni. Ellenben ha más USB-s eszközöket sem semmilyen szinten (eszköz- és lemezkezelőben sem), sőt még a BIOS-ban, akkor jól szét lehet ott csesződve valami. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák