Új hozzászólás Aktív témák
-
ruller84
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Van egy 3TB-s WD HDD-m. Ezt eddig a desktopomban használtam, a dvd gyüjteményem ISO file-jainak tárolására. Most elutazom ezért kivettem és betette egy Sharkoon mobil rackbe (USB 3.0). Bedugtam a laptopomba. Ott megtörtént a driver telepítés, de utána egyből kidobta, hogy inicializáljam a lemezt és hogy válasszak GPT vagy MBR file rendszer közül. Meggondolatlanul a GPT-re kattintottam, gondolván, hogy újonnan is ezt csináltam, de utána meg felajánlotta, hogy hozzak létre partíciót, pont mint új korában. Na ezt már nagyon gyanús volt, ezért nem csináltam meg. Az explorerben természetesen nem látom a meghajtót. A felügyeleti eszközökben a lemezkezelő azt írja a lemez Online és 2794,39 GB nem foglalt.
Mit tudok tenni? Az adatok ugyan nem létfontosságúak, de azért nem lenne baj ha visszanyerhetném őket. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged