Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy Samsung 322GJ vinyóm, ami az utóbbi időben fura hibajelenségeket produkált. Először azt vettem észre, hogy nem lehet rajta új mappát létrehozni, mert valami fájlrendszer-hibára hivatkozott, később más műveleteket sem engedett. Bekapcsoltam az Acronis Drive Monitor-t és rengeteg critical event-et jelzett, aztán elkezdtek eltünedezni róla bizonyos fájlok és a win7 check disk-kel indult, ami ki is írta, hogy javításokat végzett. Mindeközben az Acronis Disk Director 100% healty-nek jelzi és semmi problémát nem talált rajta. Most formatáltam és azóta a Drive Monitor nem jelzett vele kapcsolatban semmit... szerintetek merjek vele dolgozni? Volt már bajom vinyóval, de az Acronis rendbe rakta, viszont most nem is látott bajt, ezért vagyok bizonytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- NBA és kosárlabda topic
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest