- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz rickeyboy #24965 üzenetére
EARS-el működik, szerintem az újabbakkal is. Ha mégsem (régi wdidle nem ment, de az 1.05 az jó), akkor visszaállítod 8 sec-re és áramtalanítod, ez visszaállítja az eredeti állapotot. Garivesztéssel nem jár, mert ez egy értéket állít nem firmware-t frissít, Bármikor módosítható, a ph cikk hibás. A /R sem resetel, hanem kilistázza a jelenlegi állapotot (Report).
Még két dolog, ami fontos:
1. A gépre rákötött összes WD vinyón egyszerre hajtja végre a kiadott parancsot, azaz ha nem mindet akarod állítani, akkor azokat húzd le. Más márkájú vinyó maradhat, mert azt felismeri, hogy nem WD és nem csinál velük semmit
2. /R parancs, majd /D (disable), majd /R parancs megint ellenőrzésképpen, hogy mit tudott állítani, és ha disabledet ír ki, akkor jó minden, ezután gép KIKAPCSOLÁS, és NEM reset. Az állítás után muszáj áramtalanítani, mert különben elkezd össze-vissza kattogni a vinyó. A /D helyett ki lehet adni a /S 300-at is, ez ugye 5 percre rakja az időt, ez ízlés kérdése, én kikapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- Call of Duty: Black Ops 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!