- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodhathal
csendes tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy kb 5 napja rendeltem egy gépet az IPONról, ami rendben meg is érkezett.
Minden hardver tökéletesen működik, pontosan azt kaptam amit rendeltem, egy dolgot kivéve.
A HDD egy Seagate ST3500418AS 7200.12 500GB "CERTIFIED REPAIRED" felirattal van ellátva, és bár feltüntetve sehol nincs/nem volt, de a méretei alapján ez a slim változat.
Azt tudom hogy a HDD gyártóknál megszokott eljárás hogy a garanciára visszaküldött hibás de javítható vinyókat rendbe teszik.
De normális dolog hogy az IPONtól egy használt/javított HDD-t kapok amikor a weboldalon és a rendelésen is egyértelműen ez új terméknek van feltüntetve az eredeti áron?
Mindezt a HDD eredeti doboza nélkül ami ugye elvileg kellene a garanciához.A HDD állapota 100/100 Sentinel és a Seatools szerint is, a tesztek alapján megközelítőleg teljesíti amit írnak róla bár ez gép függő is, szóval mondhatom semmi probléma nincs vele eddig.
Viszont nagyon magas hangon sípol folyamatosan, nem hangos de az egyébként csendes gép mellett jól hallható és néha már az őrületbe kerget.Mivel nincs sok tapasztalatom az újabb HDD-k terén (az előző konfigom 7 éve meg van és még mindig tökéletesen működik), azt szeretném kérdezni, ez a sípoló hang normális e a 7200as vinyóknál vagy úgy egyébként a Seagate-nél vagy ez valamilyen hibára utal?
Érdemes e ebből balhét csinálni, vesződni a garanciával/cserével stb, vagy van rá esély hogy ez a HDD működni fog normálisan? (12hónap garanciával)Bármilyen véleményt szívesen várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steam Deck
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest