Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tailor

    őstag

    Sziasztok!

    Lehet, hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést, elnézést kérek, de sajnos eléggé kétségbe vagyunk esve: apósom gépében egy számtechbolt alaplapot és procit cserélt, és miután visszakaptuk a gépet, az összes, régi rendszeren tárolt kép, zene lejátszhatatlan. A win 7-et is újratelepítették. A gépben egy vinyó és ezen egy partíció volt.
    A képek mérte és fájlnevük is rendben van, de ha meg akarom nyitni, azt írja ki a rendszer, hogy "a képnézegető nem tudja megnyitni ezt a formátumot, mert nem támogatott". Van rá valami lehetőség, hogy újra láthatóak legyenek a képek? Gondolom, ha a méretük rendben van, akkor az adat is ott van a vinyón, csak valami miatt nem képes kezelni :( Kipróbáltam, hogy egy képet áttetem a telefonomra, de az sem tudta megnyitni...

    /UPDATE/: böngészve a mappák között, van néhány kép, amit a rendszer lát, előnézeti "thumbnail" képe is van. De ugyanazon mappán belül van, amiket nem lát... Van pár .LUA kiterjesztésű fájl, gondolom, ez valami adatmentő progi használta, amikor megpróbálták visszaszedni a képeket a win reinstall után. :(( Van valami remény a többi kép "láthatóvá tételére"?

    Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák