Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csati777
csendes tag
Régi, 250 GB-os Maxtorom egyre inkább gyengélkedett (szektorhibák, belassulások, kattogás), ezért lecseréltem egy 1,5TB-os Western Digital Caviar Black-re. Telepítettem volna az XP-t (tudom, középkor, de nekem munkához és internethez bőven elég, Win7-re meg még nem fussa), de "érvénytelen partíciós tábla" üzenetet kaptam. Ezt sikerült a NTLDR file javításával kiküszöbölni, fel is települt az XP gyönyörűen, particionáltam, tesztprogramokat lefuttattam, a régi HDD-ról a fontos adatokat átmentettem, minden comme il faut. Ezután a Maxtort kioperáltam, a kábeleit bedugtam a WD-be, beüzemeltem a gépet, lefutott a "power-on self-test", aztán csak egy "_" jel villogott magában a fekete képernyőn. Leellenőriztem a csatlakozásokat, a BIOS-ban megjelenik az új HDD, szerinte minden OK, de reboot után megint csak a _ fogadott. Visszaraktam a Maxtort másodiknak- lám, gyönyörűen bejött a Windows, minden tökéletesen működik! Az biztos, hogy az új HDD-t használtam, mert azok a programok csak a Fekete Kaviárra lettek feltelepítve, a desktop kinézetétől a beállításokig minden friss volt. Akkor miért nem működik a WD magában? A BIOS-ban átállítottam a bootolási sorrendet, variáltam a master/slave beállítást, a kábeleket minden létező variációban- hiába, a régi Maxtor nélkül a Western Digital nem hajlandó működni, mindig csak az a gyászos _ jel fogad. Viszont a Maxtor továbbra is produkálja a swappelést, darálást, kattogást, amik miatt lecseréltem- ezért aztán nem szívesen tartanám meg tartaléknak, tiszta lappal szeretnék nyitni.
A tippeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- gerner1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest