Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Köszönöm, Mester!
Már nem tudtam hol a zavar a mátrixban.
1hete vettem egy 2,5-ös 250G-s WD-t(közönséges blu), usb-s keret bővítésre, az eddig 80-ast kinőttem(az toshiba volt)
Az istennek nem tudtam használható sebességet kicsikarni belőle, a clusterméretekkel is kezdtem piszmogni, de semmi haladás (illetve dehogy is, lassítani sikerült)
Már kezdtem beletörődni, hogy fat32-n 3,5 körüli, ntfs-n 6,5-7 között, ext3-n 10MB/s fölé is kúszott az írás.A mellékelt program átlátott a mittudoménmilyen usb-s vezérlőn is amin keresztül eddig semmi sem látott SMART-ot.
Na ezzel megpiszkáltam a menedzsmentjét, és máris 20MB/s fölött írhatom mindkét lassabb fájlrendszeren a cuccot
(most nincs kéznél a linuxom, de gondolom ott is meglesz a fürgesége)Mégegyszer, hálás köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest