Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
adamssss #47479 üzenetére
Én is ilyet vettem az R10-hez, csak 3 méteres kivitelben. Arra figyelj oda, hogy ezeknek a Proson kábeleknek csavaros az RCA-csatlakozója, meg kell lazítani, mielőtt rádugod az aljzatra. Ez még nem is volna baj, de egyébként is nagyon szorosak, az én kábelemen konkrétan annyira szoros volt a csatlakozódugó, hogy picit tágítani kellett rajta csavarhúzóval. Ez mondjuk könnyen megtehető, mert szelvényes a dugó. Erre fel is hívták a figyelmemet a boltban, de magamtól is gyorsan rájöttem volna, mert konkrétan meglazítva sem lehetett rádugni sem a sub bemenetére, sem az erősítő kimenetére, úgyhogy picit tágítottam rajta. Utána felment simán mindkét aljzatra. Minőségre szerintem korrekt, nem hinném, hogy kéne jobb ezen a szinten.
Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest