Aktív témák
-
Gabor970
addikt
köszi szépen!
Akkor ezzel megint nem vagyok nagyon kijjebb.
Egyre inkább látom, hogy nem is kell ez nekemCsak úgy megtetszett az a 1908-as erölködő, 2 HDMI bemenet, nekem máris egyel több, mint ami most a TV-men van (kettő van, de írtam régebben, hogy sikerült saját balfékségből megrettyenteni az egyiket) Gondoltam, nnna, akkor ha vennék egy Oplay minit, akkor végre igazatok lenne, hogy a samsung mellé is kell player
és nekem sem kellene többet a DVD-k MPG-vé alakításával kínlódnom, az FLAC zenék notebook-külső USB hangkártya mizériáját nem is említve....
Most hogy végigolvastam, lehet mégiscsak kell nekem az az erősítő
olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem ?írta Dorian, hogy kicsit többér másik erősítő, ami HD hang képes, de nekem az onkyok nagyon nem szimpik, a jobbak meg messze drágábbak, vagy mint az új denonok olcsóbbikain alig vannak kimenetek, azért nem ok...
Aktív témák
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest