- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Computex 2025: Olcsóbb és szemrevalóbb hűtések és házak a DeepCoolnál
Aktív témák
-
Ninoka
tag
válasz
#67688960 #1856 üzenetére
Hát igen, ezt mondom én is, hogy dinamikus terhelésnél ott a kondi, de folyamatosnál nem tudja ellátni az erősítőt plussz energiával.
Ezek szerint az a 250-270W nem egy műszerrel mérhető színuszis teljesítmény. Mert én is úgy gondolom, hogy a semmiből nem lehet előállítani azt a plussz 170-190W-ot.Nem beszélve az erősítő hatásfokáról és veszteségi teljesítményéről. Szerintem ezek a digitális erősítők azért 80%-nál nagyobb hatásfokkal működnek, de végülis ez lényegtelen. Ha a hálózatból felvett teljesítmény 80W, akkor a folyamatosan leadott sem lehet több kb 65-70nél.
Csak igazából most nagy dilemmában vagyok, ugyanis én nagyon keveslem azt a mélyet amit az erősítőm szól, és nem tudom, hogy vegyek e hozzá egy szubot, vagy adjam el az erősítőt, és tegyem hozzá a szubra szánt pénzt, és abból vegyek egy jobb erősítőt. Most egy Yamaha RX-V459 van, és kinéztem hozzá egy Yamaha YST-SW515 mélyládát. Én személy szerint jobban kedvelem az 5.0-t, mint az 5.1-et, mert igazából a régi 5.1-es kompakt rendszeremet is azért adtam el, mert nem tetszett, hogy a szub dübörög, a többi hangfalnak meg "doboz" hangja van. De fogalmam sincs, hogy az RX-V569-et mennyiért lehetne eladni. A szub amúgy 60e körül van, úgyhogy annyival lenne több pénzem új erősítőre. De azt sem tudom, hogy egyáltalán milyen erősítőt lenne érdemes venni, ami jól is szól.
Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest