- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
hdcsaba87 #16050 üzenetére
"Hdmi-n keresztül lenne különbség?"
Az ASIO / Windows mixer különbség még a PC-n belül piszkál bele a hangba (illetve pont ez az, hogy a Windows mixer belepiszkál, az ASIO nem), vagyis tök mindegy, hogy min vezeted ki a hangot, ez a különbség ott lesz. Mondjuk szerintem kb. minden hangkártyát lehet ASIO-val használni, de tutira nem mondom, mert nem vagyok otthon windowsos dolgokban.
kimi02: én abszolút nem vagyok meggyőződve arról sem, hogy egy 300 Ft-os sima teszkós video RCA kábelnél bármilyen kábel jobb hangot adna. BBéci említette, hogy jobb helyeken el lehet vinni drágább kábeleket tesztelni, ha érdekel a dolog, akkor én a helyedben ezt tenném, aztán vakteszten összevetném a fenti tescos cuccal.
Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest