Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neo*

csendes tag

Sziasztok!
    Évek óta foglalkoztat a gondolat, hogy házimozi rendszert vásároljak, most jutottam el oda, hogy egy belépő szintű szettet megengedhetek magamnak. Jelenleg egy panellakás 18 m2-es szobájában lenne elhelyezve. Filmezésre lenne kb. 70%-ban, maradék zenehallgatás. Zenében mindenevő vagyok, de főképp elektronikus zenék, azonban hangulattól függően meghallgatok a rocktól a filmzenén keresztül sok mindent. Első körben egy 5.0 és egy erősítő volt a cél, tetszett az onkyo skf 4800-as front, de a center és a surroundok gyengének tűnnek. Nézelődésem során találtam egy komplett 5.1 csomagot erősítővel, JBL Arena 170 5.1 + Denon Avr-x540bt ill. ugyanez a szett Onkyo Tx-sr373-al is elérhető 260 ezer forintért. Fórumot olvasgattam 4-5 napja, láttam, hogy a sub nem épp a legajánlottabb, de tennék vele egy próbát, így kompletten nincs rossz árban szerintem.

Kérdésem az volna, hogy szerintetek a Denon vagy az Onkyo erősítőt válasszam? Adatlapjaikat nézegetve az tűnt föl, hogy a Denon 310W-ot még az Onkyo csak 220W-ot vesz föl.

Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák