- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a gond az, hogy két felől vagy beszorítva:
1. minden puskagolyót egyszer lehet kilőniez alatt azt kell érteni, hogyha elindulsz valamivel és az elsőre nem jó, másodjára már nem mennek vissza a látogatók. ez a kezdeti költségek emelésére biztat
2. vagy bejön vagy nem. ez meg a költségek csökkentésére biztat.Ennek megfelelően két út van előtted:
1. ráköltöd, amit kell, de az akkor annyiba fog kerülni, ráadásul a gépek elhelyezésére nem szeretnek csak úgy szerződni, úgyhogy hűséget kell vállalni és akkor egy-két évig nem tudsz kikecmeregni az egészből akkor sem, ha bukta. meg ha nem jön be, nyakadon marad három mázsa hardver.
2. ócsóér' indulsz el, akkor esetleg sikeres leszel, de belerokkannak a vasak a kezdeti forgalomba és mire felbővítenéd, elmennek.azt, hogy mennyibe kerül mindez, nem tudom megmondani. azt meg tudom mondani, hogy milyen számok alatt nem érdemes gondolkodni.
- egy asztali pc-t kb. 370k-ból lehet összerakni, ami nem szerver, de azért már számítógép, nem kacat.
- ebből kettőnél kevesebbel nem indul el az ember akkor sem, ha nincs egy fillérje sem.
- két gépet rendes hosztingban havi 25-30k-ért már le lehet tenni
- ehhez veszel olyan internet kapcsolatot, ami külföldre is többet bír egy twitternél, az fél miller/hó alatt megáll szerintem indulásnak
- mindezért elkötelezed magad egy évre minimumszóval nyitásból kell 7-8 misi, ez az olcsó megoldás, amikor relatíve gagyihosztingot csináltál. ehhez még vedd hozzá, hogy mennyiért fejlesztik ki neked azt a programot, amiért a gépeket hajtod. ha ezt a megoldást választod, akkor tervezz még be valamennyi hitéleti költséget is, ugyanis ez csak halványan redundáns, tehát sűrűn fogsz imádkozni a mindenhatóhoz, hogy ne rohadjon le a vas, ne csapjon villám, áram stb. stb.
Egy rendes cucchoz 30 misi kezdőtőke alatt hozzá sem érdemes fogni. Ez nem jelenti azt, hogy ennyiből meg lehet csinálni, mert nincsenek friss áraim, de ennél kisebb összegből én nem fognék hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest