- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
K6000
aktív tag
bambano Kollégával egyetértek, a fenti gép jónak tűnik minél több rammal, gondolj bele egy ram mennyivel gyorsabb mint bármelyik hdd! Egy fájl kiszolgálónak meg gyorsnak kell lennie
Ahogy elhangzott, gigabit mindenképp + nem szabad elhagyni a mentő egységet sem, LTO (ha már IBM) esetleg ha pénz nincs akkor legalább DDS/DAT.
Én véleményem is az, ha az egyik proci meghal akkor ott vége a dalnak, bár én még nem találkoztam olyan esettel, ahol a proci meghalt volna. Régi IBM szerverekben a scsi hdd szokott tönkre menni, meg az alaplapon a kondik.
És ami kimaradt szünetmentesíteni!!! És az sem baj ha a rack szekrényben is legalább addig bírják szusszal amíg a szerver! Nagy szívás a szerver alá bazi nagy és drága full menedzselhető szünetmentest venni amikor a hálózat csak 2-3 percet bír
A magas rendelkezésre állás (többnyire 99% vagy magasabb) teljesen más árkategória, ha nincs sok milla a kasszában akkor nem érdemes belevágni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged