Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K6000
aktív tag
bambano Kollégával egyetértek, a fenti gép jónak tűnik minél több rammal, gondolj bele egy ram mennyivel gyorsabb mint bármelyik hdd! Egy fájl kiszolgálónak meg gyorsnak kell lennie Ahogy elhangzott, gigabit mindenképp + nem szabad elhagyni a mentő egységet sem, LTO (ha már IBM) esetleg ha pénz nincs akkor legalább DDS/DAT.
Én véleményem is az, ha az egyik proci meghal akkor ott vége a dalnak, bár én még nem találkoztam olyan esettel, ahol a proci meghalt volna. Régi IBM szerverekben a scsi hdd szokott tönkre menni, meg az alaplapon a kondik.
És ami kimaradt szünetmentesíteni!!! És az sem baj ha a rack szekrényben is legalább addig bírják szusszal amíg a szerver! Nagy szívás a szerver alá bazi nagy és drága full menedzselhető szünetmentest venni amikor a hálózat csak 2-3 percet bír
A magas rendelkezésre állás (többnyire 99% vagy magasabb) teljesen más árkategória, ha nincs sok milla a kasszában akkor nem érdemes belevágni...
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Ukrajnai háború
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- MSI notebookok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest