Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Siriusb #81665 üzenetére
Bal oldalt vasat fogtam, nem küzdöttem vele.
178 cm széles, 330 cm hosszú a tároló, az ajtótok külmérete 90 cm, kb középen van, a bal oldalt 2 db 96 cm széles polc van, a pult 60 cm mély. A lenti biciklikormánynak rendszeresen nekimegyek. A létra kb 220 cm magasan van, én 196 cm vagyok.
Hát, az autó gumigarnitúrája már útban lenne, azon még gondolkodok. Az alsó biciklit hátra tolva még a robogó is befér, de akkor már csak az ajtó mögötti élelmiszertárolóhoz lehet hozzáférni.Gumigarnitúra: az előző helyről megmaradt 2 db kerékpárliftem. Simán felfűzöm egy vascsőre az 5 db kereket felnistől, elöl-hátul beakasztom a lift kampóit és a bicikli fölé fölhúzom. 195/65 R15, talán elfér magasságában. Persze az 5 kerék sok lesz a kerékpárliftnek, de pár erősebb csigát vehetek. Esetleg egy fregolihoz hasonló keretbe állítani, vagy fektetni a kerekeket.
Igen, a téli-nyári pótkerék is külön felnin van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Corsair A115 Dual Tower 140mm (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Evga supernova 550w moduláris tápegység
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest