- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer75
tag
Nehezen, de döntésre jutottam: vettem apróról CM Mastercase pro 5 házat (benne gyári 3x14cm 3 pin-es venti, ezek kerülnek hátra és felülre, kifele fújva) plusz még hozzá 2x Akasa viper 14 cm 4 pin pwm-et( ezek előlre befele fújva).
Hétvégén lesz összeszerelve a gép. A 2db 4 pines venti az Asrock B450M Pro4 alaplapra lesz kötve egy y elosztóval, a 3 db gyári 3 pin-es pedig tápra (remélem van rajta 3 pin-es csatlakozó, nem én raktam össze a gépet, így nem tudom).
Kérdésem:
1.: a 3 db gyárit valahogy (4 pin----3 pin átalakitó/elosztó) rá tudom kötni az alaplapra és igy vezérelhetőek lesznek?
2.: milyen programmal vezéreljem a ventiket? Szeretném, ha a VGA hőfokváltozásaira tudnám állítani a sebességet és nem a prociéra (a procim még a rossz hütésű házamban se ment 62 fok fölé). Vagy egyszerűen az alaplap biosában állítsak vezérlést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged