- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De természetesen hallani a motort de ugye 1:30.nál már 1300.RPM felett megy ott már minden ventinek van motor hangja, de engem nem is ezt érdekel mert 1000.RPM felett már a szélzaj elnyomja egy jobb venti motor hangját. engem az ilyen fajta motor hang ami itt van 0:20-0:27 között tud a sírba kergetni mikor ilyen kerepelő hangja van alacsony fordulaton(nálam az eLoop is ilyen csak nem ennyire hallhatóan)
A Corsair ML szériának meg egy egészséges szolid motor hangja van, az elviselhető de ez a berregő-kattogó motor hang nagyon idegesít, főleg éjjel hallani nagyon mikor már nincs más környezeti hang ami elnyomja. Nálam ha nincs nagy terhelés le vannak szabályozva a ventik ilyen 5-600.RPM re és ott baromi idegesítő tud lenni ez a berregő motor hang.
Az eLoop al sincs gond, ahogy írtam 1000.RPM körül már a szélzaj elnyomja a motor hangot és nem zavaró, de mikor csak netezés van nem kell 1000.RPM en tekernie.Remélem már érted az én nyűgömet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest