Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Csütörtöki dagasztásból maradt egy buci amit tegnap kisütöttem. Nagyon tartottam a végeredménytől mert mióta pizzázok max 3 napos volt egy tészta amit sütöttem, de szerencsére nem volt probléma. Sem a nyújtással sem a vetéssel nem volt gond.
    Direkt tészta Saccorosso liszttel, 70% környéki hidróval, a dagasztás 25 percig tartott géppel utána 3x20perc pihi, majd buciztam és mentek a hűtőbe. Ez összesen kb 96 órát volt a hűtőben.
    Alap Strianese San Marzano D.O.P, Grana Padano, 12 hónapig érlelt Serrano sonka az egyik felére, majd rá pedig ALDI-ban kapható Cucina Nobile Mozzarella.
    Nagyon jó lett a végeredmény. :B Ez a 3gr /kg Budafoki teljesen jól passzol ahhoz a módszerhez amit használok. Ha jó a hűtő akkor 2-3 napig simán el van a tészta 5-6 fokon és nem kel el egyáltalán.
    Tudom hogy ezt a fajta sonkát sütés után illene rátenni de mi így szeretjük.
    Sütés N3 1p30s.

Új hozzászólás Aktív témák