Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Régóta nézegetem már ezeket a szerkezeteket és nagyon megtetszettek a kompaktságuk, technológiájuk miatt.
Ezen a téren úgy vettem észre, hogy a Yamaha a piacvezető. Elég sok terméket kínálnak(YAMAHA Sound Projectors; itt már nem szerepel egy pár régebbi típus, pl.: a YSP-600).
Hogyan működik (Skip intro->HOW IT WORKS->Setup)
Yamaha Europe/Soundprojector(itt szerepel a YSP-600) & Accessories for the YSP - Series
A Yamaha direkt ehhez a termékcsaládhoz külön subwoofert is kínál.
Egy nagyon jó videó a csúcs YSP 4100 & 5100-ról.
További gyártók, amiket találtam: Marantz(ES7001; ára), Samsung(HT-SB1G, HT-WS1G; ezek "csak" 2 ill. 2.1 csatornásak).
Legnagyobb hátrányuk, hogy drágák. De ha azt vesszük, hogy minőségi hangzást nyújtanak, és ebben a kategóriában nézünk hagyományos 5.1-es(7.1-es!) hangfalrendszert, árban kb. ugyan ott vagyunk, mint a "kisebb tudású" hangprojektorokkal(pl.: Yamaha YSP-600, YSP-800, YSP-900).
Egy Prohardver hír a témával kapcsolatban és a hozzászólások.
Pár teszt: YSP-800; YSP-1; YSP-4000; YSP-5100
Nekem árban és teljesítményben a YSP-600, YSP-800, YSP-900 felelne meg, esetleg a HTY-7030, illetve a YSP-800 elég ritka, így ez kieshet. Egyelőre még csak tervezgetem a vásárlást, de mindenképpen jó lenne egy hazai teszt az egyik típusról.
Remélem nem hiába nyitom ezt a topikot és mást is érdekel ez a téma, ha most nem is, de a közeljövőben igen.
A teljesség igénye nélkül(örülnék ha később minél több információ bekerülne ebbe a hozzászólásba).
2010.02.12
Enjoy.[ Módosította: dabadab ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty: Black Ops 6
- GTA V
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Posta, csomagküldés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest