Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Blitz23 #2638 üzenetére
(#2638) Blitz23
Sziasztok!A Hangfalam 5.1-re van állítva mégis csak sztereóban szól.Ez mitől lehet?Szia! Ennél bővebb információ szükséges, hogy tippekkel segíteni lehessen neked!
Milyen hangkártya? Milyen hangfal? Milyen konfiguráció? Milyen operációs rendszer? Milyen illesztőprogram? stb.
----------(#2639) Norbi14
Szereztem egy Xonar DG-t és recseg zörög, ha tekerem a hangerőt akkor még jobban, ha vissza dugom alaplapira semmi baja. PRóbáltam letiltani alaplapit, de semmi. Mi zavarhatja? Kipróbáltam másik gépben is, ott is ez a jelentkezett.Neked is azt javaslom, hogy legyél szíves kicsit bővebb információt adni az általad használt hardver és szoftver környezetről!
Egyébként a Xonar-t az alaplap közepétől lehető legtávolabb található slot-ban használod?
------------(#2640) troland26
Van egy Hercules fortissimo 4 hangkártyám (elég régi darab ) és az lenne a problémám , hogy nem tudom futtatni a driverét win 7 alatt pedig szükségem lenne a driverbe épített mixerre van valami általános driver ami esetleg elérhetővé tesz számomra egy hasonló equalizert mint a gyári driver ?Windows7 alatt még annál újabb hardverek esetében is előfordul, hogy nem működnek megfelelően. (Szoftveres támogatás hiányában.)
A Hercules cég honlapján található információk szerint nincsen Windows7-es driver ehhez a hangkártyához.
/Forrás: http://ts.hercules.com/
----------------(#2643) keehl-m válasza dudika10 (#2642) üzenetére
a kártya sound blaster live! 5.1-essb0100-as, aminél írnak egy ilyet, hogy: no ac-3 decode
ez jelenthet bármi problémát? így sztereó használattal?
Szia! Semmi problémát nem jelent. Azt jelenti, hogy a hangkártya nem képes Dolby Digital (AC-3) jelet kódolni.
A Wikipedia információi szerint mindez csak a Compaq, HP és IBM gépekbe szerelt SB0100 típusú kártyákra igaz.
/Forrás: www.hu.wikipedia.org/
A többi SB LIVE! 5.1 (lehetséges, hogy a tiéd is) változat már tud kódolni AC-3 jelfolyamot.
Ennek egyébként semmi jelentősége nincsen akkor, amikor nem kívánsz Dolby Digital hangot megszólaltatni. A PCM hangokat, sztereóban, illetve több csatornára kódolva ugyanúgy tudja a hangkártyád.
----------------(#2644) madrapur
Van egy ilyen gépemCompaq Evo d51s
[link]
Ebbe speciális méretű hangkártyát kell vennem,vagy "normált"?
Mostanában hol van hang,hol nincs.Asszem alapból integrált van benne.Javítani gondolom nincs értelme...Megnéztem a számítógépedet a fenti linken. Az alapján van benne két PCI slot.
Amennyiben ezek közül valamelyik, vagy mindegyik szabad még, úgy egy PCI csatolófelületű hangkártyát tudsz benne használni.
Szerintem a normál méretű is belefér, de látatlanban ezt nem merném 100%-os bizonyossággal állítani. Amennyiben kevesebb a hely, úgy egy ún. "low profile" (a "normál" kártyák szélességének kb. a fele szélességű) modellt kell választanod.
Előtte azonban érdemes átgondolni, hogy mikor volt legutóbb a gépeden Windows újratelepítve, valamint azt, hogy a hangkártya illesztőszoftverének valamelyik eleme sérülhetett-e!?
Elő szokott fordulni ugyanis nagyon "összekeveredett" rendszerben az általad ismertetett probléma. Alaplapi hangkártyákkal viszonylag gyakran, de különálló hangkártyák esetében is.
Ezért érdemes rendszeresen karbantartani az operációs rendszert, s az arra telepített szoftverkörnyezetet.
-
dudika10
veterán
Mono: 1 hangszóróból jön a hang.
Sztereo: két hangszóróból jön két különböző hang és így lesz egy szép "virtuális színpad".
5.1 (=6 csatorna összesen): van 4 irány ahonnan jön a hang, a center ahonnan a beszéd jön leginkább és a mélynyomó ami a mély hangokért felelős.
Szóval 6 csatornás hangkártyával rendes térhatással (5.1-es hanggal) rendelkező filmet meg tudsz nézni amennyiben van egy hozzá illő hangrendszered.
A HD audio túl sok mindent nem jelent. -
zsaney
csendes tag
Sziasztok!
Mit jelent az, hogy hat csatornás hd audió?
-
madrapur
csendes tag
Hello!
Van egy ilyen gépemCompaq Evo d51s
[link]
Ebbe speciális méretű hangkártyát kell vennem,vagy "normált"?
Mostanában hol van hang,hol nincs.Asszem alapból integrált van benne.Javítani gondolom nincs értelme...Köszönöm
-
keehl-m
tag
Az lenne a kérdésem hogy 5.1 es hangkártyát kapok valakitől, de nálam csak sztereó cucc van, ha sztereóra használom az analóg kimenetével, a front-tal asszem, akkor így a sztereó ugyanúgy fog szólni vagy rosszabban, esetleg jobban mint sztereó kártyával?
előre is kösz
-
troland26
őstag
sziasztok
Van egy Hercules fortissimo 4 hangkártyám (elég régi darab ) és az lenne a problémám , hogy nem tudom futtatni a driverét win 7 alatt pedig szükségem lenne a driverbe épített mixerre van valami általános driver ami esetleg elérhetővé tesz számomra egy hasonló equalizert mint a gyári driver ?
-
Norbi14
senior tag
Szereztem egy Xonar DG-t és recseg zörög, ha tekerem a hangerőt akkor még jobban, ha vissza dugom alaplapira semmi baja. PRóbáltam letiltani alaplapit, de semmi. Mi zavarhatja? Kipróbáltam másik gépben is, ott is ez a jelentkezett.
-
Blitz23
tag
Sziasztok!A Hangfalam 5.1-re van állítva mégis csak sztereóban szól.Ez mitől lehet?
-
Piftuka
veterán
válasz
mexicanraven #2636 üzenetére
Szia!
Nem egy Audigy2 ZS Platinum hangkártyáról van szó? Annak az előlapi drive egységén van optikai csatlakozó.
Magának a kártyának, az Audigy2 ZS-nek tudtommal nem jelent meg olyan változata, amelyen optikai digitális (TOSLINK) kimenet található.
1. Amennyiben neki a Platinum modell van, úgy egyszerű a helyzete. Egy optikai (TOSLINK) kábel segítségével könnyen csatlakoztathatja a hangkártyát az erősítőhöz.
2. Amennyiben "csak" a hangkártyával rendelkezik, s azon nincsen optikai kimenet, de az erősítőn van RCA digitális bemenet úgy vásárolnia kell:
- Egy digitális mini Jack-RCA átalakítót. (Amelynek egyik vége a 3,5-es jack, a másik egy RCA "anya" bemenet.)
- Egy egyágú, digitális RCA kábelt.
Ugyanis az Audigy2 ZS digitális kimenete, egy speciális, 3,5-es mini jack aljzat. Arra kimenetre kell kötni a átalakítót, majd az átalakítóba csatlakoztatni az RCA kábel egyik végét, a másik végét pedig az erősítő RCA bemenetéhez.
3. Amennyiben az erősítőjén csak és kizárólag optikai (TOSLINK) digitális bemenet van, úgy sokkal bonyolultabb a dolog, mert vásárolnia kell:
- Egy digitális mini Jack-RCA átalakítót. (Amelynek egyik vége a 3,5-es jack, a másik egy RCA "anya" bemenet.)
- Egy egyágú, digitális RCA kábelt.
- Egy RCA-TOSLINK átalakító dobozt. (COAXIAL in, OPTICAL out felirattal.)
- Egy optikai (TOSLINK) kábelt.
Az első két eszköz csatlakozása a fentebb ismertetett módon történik, de az átalakítót közbeiktatni elkerülhetetlen.
A számítógépből tehát az Audigy2 ZS digitális mini Jack aljzatán keresztül, átalakító kábel segítségével jön a digitális jel egy RCA kábelen keresztül az RCA-TOSLINK konverter dobozba. Onnan pedig egy TOSLINK kábelen keresztül megy tovább a házimozi erősítőjének TOSLINK bemenetére.
Halkan jegyzem meg, hogy elvileg a fentebb említett "Digital mini Jack-RCA" átalakító kábel bizonyos Creative hangkártyákhoz és hangfalszettekhez járt kiegészítőként. Illetve egy időben a Creative online boltjából meg is lehetett vásárolni külön.
Az SB LIVE! 5.1-től Audigy2 ZS kártyákig bezárólag ugyanis az ominózus 3,5-es jack "digital out" kimenet speciális lábkiosztásokkal rendelkezett, s igényelte ennek a speciális átalakító kábelnek a használatát.
Az pedig a személyes véleményem, hogy amennyiben a fenti három esetből a harmadik áll fenn, úgy érdemesebb egy optikai kimenettel rendelkező hangkártyát vásárolnia az ismerősödnek.
Ugyanis a felsorolt alkatrészek "alsó hangon is" kb. 15.000 forintba kerülnek összesen, amennyiben minőségi összetevőket szeretne használni. Márpedig gagyit szerintem ilyen esetben nem érdemes, nem szabad megvenni.
(S akkor még nem is említettem, hogy a szükséges "mini Jack-RCA" átalakító kábel nem is biztosan beszerezhető már.)
Annyi pénzből egészen korrekt hangkártyákat lehet kapni, ráadásul több gyártó termékei közül lehet válogatni.
Ha van még kérdésed, ne habozz feltenni! Amennyiben tudok, úgy szívesen segítek.
Üdv: Piftuka
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem teljesen tévesztek célt, hogy ide írok!
A következő lenne a tényállás:
Van egy ismerősöm és adott neki egy Audigy ZS hangkártya, amit optikai kimeneten keresztül szeretne csatlakoztatni a házimozi rendszeréhez.
Én ehhez a dologhoz eléggé nem értek, ezért kérdezném tőletek, hogy ez összehozható-e és ha igen, milyen kábelre van szükség?Minden segítséget előre is köszönök!
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #2634 üzenetére
Szerk.:
A másik moddolt driver a KX project féle illesztőprogram.
Nos, erre is ugyanaz, mint a DanielK féle driver-re.
Hogy mindezek ellenére próbálkozol-e velük, azt neked kell eldöntened.
-
Piftuka
veterán
válasz
ch003067 #2633 üzenetére
Sehol. Nem létezik ilyen driver. (Feltételezem, hogy Windows7-re gondoltál "Vin6" alatt.)
A DanielK féle driver-t javasolják néhányan, ami a "vagy működik, vagy nem, vagy ha igen, akkor is hibásan" kategória.
Mivel moddolt driver, én nem próbálkoztam vele.
A legrégebbi hangkártya, amelyhez a Creative kiadott hivatalos drivert Windows7 alá, az Audigy2 ZS.
Terméktámogatást viszont ne várj a kártyához, ha Win7 alatt használod.
(Meg egyébként sem. Mivel SB LIVE! 5.1-ed van, feltételezem, hogy tudod: a Creative 2003 nyarán adta ki az utolsó hivatalos drivert a kártyához, még WindowsXP alá. Onnantól az a termék sem élvez semmilyen támogatást a cég részéről.)
-
ch003067
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen teszem fel ezt a kérdést, de nem találtam más / jobb topicot.Hol találnék Creative SB Live! 5.1 Hangkártyához drivert, ami jó a Vin6 64bites op. rendszerhez ?
-
Shiku
aktív tag
Üdvözletem,
segítséget szeretnék kérni, mivel az eddigi próbáljozásaim sikertelenek voltak....Összetett problémám van, tetézve azzal, hogy nem értek az ilyesmihez, szóval a "gugli a barátom" módszerrel nem jutottam előrébb. Windows XP-t használok, nem tudom, hogy kell-e egyéb információ...
Az első, ami furcsa volt, hogy nem indult a gép. A betöltésnél leállt, és újrakezdte. Csak úgy lehet bekapcsolni, ha előtte kihúzom az internet kábelt, de néha még olyankor sem.
Ez annyira nem is feszéjezne, viszont újabban, nincs hang.
Csak a hiba üzenet prüntyög.
Ha viszont elindítom a winampot akkor egy "Bad DirectSound driver. Please install proper driver sor select another device in configuration. Error code: 88780078"as hibaüzenetet kapok, a Windows media player többnyire el sem indul, a youtube pedig teljesen néma.
Azon kívül egy "Generic Host Process for Win32 Services" ablakkal szokott igen gyakran megajándékozni, és rendre egy "Application failed to initialize: 0x80070006. A leíró érvénytelen" üzenettel fogad a gép.És ami a legjobb, hogy miután bekapcsolom a gépet, nagyjából öt percig megy rajta a hang, utána pedig ok nélkül elhallgat.
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok tudna valaki segíteni hogy honnan tudnék letölteni egy Asus A7v266-c tipusu alaplaphoz alaplapi hangkártya drivert Windows 7 hez köszönöm a választ előre is.
-
törölt tag
válasz
MIKE123 #2629 üzenetére
Az "érdemes" szó nehezen értelmezhető a HiFi-ben, így erre nem is válaszolnék. 30e Ft környékén találsz olyan belső hangkártyákat, amik már korrekt digitális audio jelet adnak ki. Ha erről szeretnél mozizni is, akkor figyelni kell rá, hogy a hangkártya támogassa a házimozis formátumok digitális továbbítását (AC3/DTS Pass Through), vagy az egészet rábízhatod egy videokártya HDMI kimenetére.
-
MIKE123
csendes tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Van egy Mission M33i hangfalszettem hozzá egy PIONEER 520-as erősítő.
Jelenleg Gigabite alaplapom van és az alaplapi hangkártyát használom.
Zenehallgatásra keresek hangkártyát. Most optikaival van összekötve a gép az erősítővel.
Tehát optikai kimenetes lenne jó. Bár a HDMI kapcsolatot is jónak tartják. Erről nem sokat tudok.
Tudtok ajánlani hangkártyát 15000Ft körül?
Érdemes beruházni többet egy külső USB-s re?Köszönettel
-
C64
őstag
sziasztok!
ti nem tapasztaltatok asus xonar stx kártyával olyan jelenséget, hogy a hang néha meg meg ugrik egy kicsit? k. idegesítő és nem tudom mi lehet az oka... foobar2000 és wmp is csinálja, de pl powerdvd vagy más audioforrás nem...
-
GEPESZ66
veterán
Szia!
Rákerestem az interneten, hogy CM6501 driver, s a következőt találtam:
Windows 7 - Cm6501 ProblemÉrdekes módon a www.cmedia.com.tw oldalon ehhez nem találok driver-t.Miért?
Az eszközkezelőben rákattintok a frissítésre, de kiírja, hogy a legfrisebb.
Tegnap este eltelt kb. 1 óra, s minden megjavult, nem csináltam semmit.A gépet nem cipelem ide-oda, hogy bármi is kimozduljon. -
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!A következő lenne a problémám.Teljesen rendszertelenül, akár 3-4 hét után egyszer csak a hangfalból csak sistergés hallatszik, hiába akarok pl. egy zenét is lejátszani, nem szól a zene.Hiába kapcsolom ki-be a gépet, megmarad a probléma.De az is lehet, hogy akkor, vagy másnap minden normális lesz minde, tökéletesen szól a zene, nincs sistergés.Asus alaplapom van, integrált kártyával, s WIN7 fut a gépen.Igazán nem értem, hogy mi történhet egyszer csak, hogy sistergésre vált a hangszóró, majd pedig egyszer minden rendben lesz, akár több héten keresztül is. TEhát már máskor is volt ilyen, de nem tudom, hogy mitől oldódott meg a probléma. Ha a hangkártyával lenne a probléma, akkor gondolom mindig jelentkezne a hiba.
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Van egy kis probléma a hangrendszeremmel, remélem tud itt valaki ötletet adni.
Van egy Asus Xonar D1-es hangkártyám, és egy Genius SW 5.1 es hangrendszerem. A probléma az, hogy a center hangszóró valamiért elhalkult. Kb 20%-os hangerőn szól a többihez képest, és ha felerősítem elég rossz minőségű hang jön belőle.
Kicseréltem egy center-t egy másik hangszóróra, azzal ugyanúgy szólt, szóval nem a hangszóró a hibás. Frissítettem a hangkártya driver-t de semmi nem változott. Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi előre is.
-
Norbi1595
csendes tag
Sikerült felrakni a drivert és bedugtam egy hangfalat a laptopba és szól hangfal, csak az a baj, hogy a laptop hangszórója is szól tovább. Azt hogyan lehetne kikapcsolni???
-
looser
addikt
válasz
#92251648 #2618 üzenetére
Én az EMU 1212-ét is szerettem, de annak elég rossz volt a wdm drivere, több játék kifagyott vele, utána jött az UCA202 s most a Quartet. Azért jó lenne tudni, hogy ez a puffer mekkora késlekedésnek felel meg; az EMU-nál 10ms-el kiválóan ment, azóta még a proci is gyorsult (E2180->E8500), szóval nem értem ezt a pattogás dolgot, de most tényleg jó :-)
-
sziasztok!
az alábbi gondom lenne:
adott egy alaplapi Realtek ALC888 digital coax kimenettel, amit összekötöttem a Pioneer erősítőmmel, még a kábel is minőséginek mondható.
általában van is hangom, de egy-két perc után egyszer csak elmegy és nem is tudom visszahozni, az erősítő is úgy érzékeli mintha nem lenne digitális jel, mert ha auto-ra van állítva a bemenet választás, visszaugrik analógra.
az analóg bemeneten szépen van hang továbbra is.mi okozhatja ezt? melyik a gyenge láncszem?
az erősítő szar, vagy a kimenettel van gond? hogyan tudnám ezt kitesztelni?
sajnos másik olyan eszközöm nincs, aminek lenne digit coax kimenete.köszi
red -
looser
addikt
válasz
#92251648 #2616 üzenetére
Szia! Javult a helyzet, nagyon-nagyon ritkán hallok most pattanást, de az lehet a zene része :-) Megvallom, azért nem raktam magasabbra a puffer mértékét, mert az hosszabb latencyt jelent, ami egy dawnál nem előny; később érkezik a jel a billentyűzetből. Mondjuk én Ableton Live-al szoktam játszani (élőzni nem) és az EMU XBOARD 49-hez kapott hangmintákkal, ingyenes vst-kkel, ezért is vettem ezt a hangkártyát, illetve mert írták, hogy jó minőségű és szép hangja van ÉS erősített a mikrofonbemenete, ami majd felvételnél lesz fontos. Azért ideteszek egy képet a kezelőpanelről, illetve egy idézetet a kézikönyvből. Köszönöm és minden jót :-)
Latency bar
Adjust the latency (also often referred as buffer size) of the QUARTET. A faster latency is achieved by selecting smaller sample size which is ideal for software synthesizer and precise timing recording. However, the latency is also limited by your system performance. For recording, select a sample size between 64 ~ 512, and select 128 or 256 for Pentium 4 systems. Sample sizes of 48, 1024 and 2048 are used in special circumstances of which 48 is reserved for very fast and reliable ASIO driver working environments. The factory default setting is 256. -
looser
addikt
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy ha bármilyen audiofolyam szól (akár WDM, akár ASIO) a hang pattan egyet, változó időközönként, ha pld. felerősödik a hang, akkor hangosabban - egészen addig, hogy recsegni kezd -, egyébként halkabban. Két pci slotba tehető, mindkettőben kipróbáltam, az eredmény ugyanaz. msinfo32-vel megnéztem, osztozik azonos megszakításon más eszközzel (Intel IC9 vezérlő), de pld. az alaplapi Realtek és később egy Behringer UCA202-es usb-s hangkarival sem volt ilyen probléma.
A hangkártya egy Infrasonic Quartet pci-os darab. A táp Corsair VX450, Gigabyte EP35C DS3R alaplap, semmi túlhajtás. Kácsa alsókategóriás 5m-es kábelen megy az analóg outputról a jel egy HK 3250-be s onnan Tannoy F3-asokba. Van ötletetek? -
sklopp
őstag
válasz
Norbi1595 #2611 üzenetére
Próbáld meg még esetleg kézi telepítéssel, úgy emlékszem, van valami erőltetett mód ha azt mondja hogy nem megfelelő a driver a hardwerhez. Régebben volt valami hasonló gond nekem is ide vezérlő karival, mindenképp raid drivert akart feltenni, nekem meg csak ide kellett volna, elég nehezen sikerült rávenni hogy elfogadja.
-
sklopp
őstag
válasz
nightmare360 #2612 üzenetére
Ezt a drivert tetted rá [link] ? Ha nem , próbáld ki ezzel.
-
nightmare360
csendes tag
Sajnos nekema driver frissités nem oldotta meg a problémát le szedtema legujjab verziót de még mindíg be lassul néha ahang kb olyan mint ha csumára pe tépnék egy két másodpercre de ez csak ahang szempontjából
Az nem lehet gond esetleg hogy nincs be állitva hardver gyorsytás? mert az a rész szürke nem lehet rá kattintani mert ati videókarim van de máshogy nem lehet megoldani?
Meg a másik ami eszembe jutott hogy windows 7 64bit e-t használok és ahoz nem kompakt a driver esetleg? -
Norbi1595
csendes tag
Kitöröltem az eszközkezelőből, újraindítottam a gépet és utána tényleg filismerte az új hardware-t és elkezdte telepíteni a drivert, csak a telepítés végén a következő szöveget írja ki: NEM LEHET TELEPÍTENI EZT A HARDVERT, A HARVER TELEPÍTÉSE SORÁN PROBLÉMA VOLT:SIGMATEL HIGH DEFINITION AUDIO CODEC, A KÖVETKEZŐ HIBA TÖRTÉNT AZ ESZKÖZ TELEPÍTÉSE ALATT: EGY RENDSZERHEZ CSATLAKOZTATOTT ESZKÖZ NEM MŰKÖDIK
MOST MIT CSINÁLJAK?
-
sklopp
őstag
válasz
nightmare360 #2607 üzenetére
Driver gond lehet inkább. Nézz valami frissebbet, pl. itt: [link].
-
Norbi1595
csendes tag
Nekem LG GE50-es notebook-om van és bármilyen hang drivert rakok rá, nem fut föl a gépre. A windows alap hardver hozzáadása varázsló talál hozzá (IDT High Definition Audio CODEC), de nem lehet elindítani. Mit csináljak? Mindent kipróbáltam, minden driverrel kipróbáltam, de semmi. Realteket is rárakom, újraindítom és semmi nincs hangeszköz, írja a gép.
Pls help me!!! -
nightmare360
csendes tag
Sikerűlt megcsinálni a problémát de újjab probléma van vettem új hangkártyát és néha belassúl a hang amikor pl valamit dolgozik a rendszer elinditok egy alkalmazást vagy blu ray videót nézek
A rendszerem:
E8400 CPU
6870 Shapphire VGA
4GB 900MHZ RAM
Sound blaster Audigy Hangkártya
.......
Én arra tippelek hogy nincs beállitva hardveres gyorsítás megprobáltam beállitani de az a rész szűrke(nem lehet rá kattintani (
Valaki segitsen plsss -
nightmare360
csendes tag
problémáim. ami a következő 5.1 hangfal rendszerem nem müködik megfelelően a hangkártya miatt,vagy annak beállitása miatt.
A következő a helyzet ha úgy dugom össze a csatlakozókat ahogy az elő van irva akkor a hangtesztelésnél eggyesével rá kattintok minden hangszoróra tökéletes. de viszont a zene lejátszó a játék és a dvd filmek minden gyakorlatilag 2.0-ba meg 4.0-ba szól vagyis se mélynyomó se center de szinte mindig csak 2 hangszoró müxik.
A következőt csináltam megvariáltam a csatikat máshelyre dugtam és most jobb.de még mindyg nem megfelelő,jelenleg 4.1 be müxik szal a center hangszoró nem.de nem vagyok meggyöződve arról se hogy mindegyik hangszoró azt a hangot adja ki mint amit valójában kéne.jah a hab a tortán hogy eddig 4 játékból 3 nál mükődik ugyanúgy minden mint a windowsba (hang téren kivéve a startcraft2 -nél ott az a helyzet hogy ha zene lejátszóval elindítok egy zenét mind odáig jól szol amig elnem indytom a starcraft 2-őt akkor azt történik hogy le veszi a mélyet vagyis egyáltalán nincs mély se a játékban se a zene lejátszóban.(be állitások mindne variációját megprobáltam játékon belül meg vezérlő pultba is,és mielött elfelejteném azt is hozzá teszem hogy a mostani megkokányólt csatlakozók mellet ugy szól 4.1ben a rendszer hogy sima sztereóra van allitva minden mindenhól,mert ha 5.1 re vagy bármire rakom vagy a chanelt rakom 4-6-8 raakár akkor is egyből 2.0-ra vált,segitséget kérnék ezzel kapcsban
hangrendszerem: Genius SW HF5.1 6000 Hangrendszer
Hangkártya REAL Sound Lutimedia 5.1-és 7.1 is elvileg de 2500ft-ért vettem szal nem várok csodát tőle de annyit azért mégis hogy szoljon az össze hangfalam. -
sirdond
őstag
Sziasztok!
Bp-en valahol, vagy itt a fórumon tudtok valakit, aki hangkártya javítással foglalkozik?
Lenne egy audigy 2 zs, villám belecsapott utcai trafóba és amiatt elszállt a táp,ami vitte magával a kártyát is. Érdemes foglalkozni a javítással, vagy egyáltalán lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest