Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asr27
tag
válasz
MasterMark #4099 üzenetére
Csak a probléma, hogy a régihez képest jóval halkabban szól, hiába állítok bármit. Úgy tűnik nem sokat ér ez a supreme fx.
-
MasterMark
titán
Az még valószínűleg rosszabb algoritmus is volt mint a Dolby Pro Logic II.
Meg egyébként sincs semmi értelme a sztereó anyagot elbénázni 5.1-re.
Ha a szub nem szól, és az a gond, akkor csak állíts minden hangszórót kicsire, és akkor a mély-tartomány a szub-ra megy. Egyébként meg a rendes 5.1 anyagok úgy is rendesen szólnak.
-
asr27
tag
válasz
MasterMark #4097 üzenetére
A régi hangkártyának a vezérlőjén kipipáltam a középső hangszórók, illetve a hátsó pár opciókat és már szólt is. illetve volt egy olyan lehetőség hogy "hangszóró kitöltés" azt is kipipáltam. Ezen viszont nincs olyan lehetőség.
-
asr27
tag
válasz
MasterMark #4095 üzenetére
de így jóval halkabban szól, mint az előző hangkártyával, úgy tűnik erre nincs rendes megoldás. :/
-
asr27
tag
6 Ch Direct módban van, vagyis mindig is így volt a régi alaplappal is és tökéletesen szólt az összes hangszóró. az új hangkártyával ezt sehogy sem tudom elérni, hiába állítom a hangkártyát!
Ha átállítom a Logitechet Pro Logic II-re, akkor az a 2.0 jelet alakítja át 5.1-re, ez hangminőség romlással jár, tehát mégsem úgy szól, mint a régi alaplappal 6 Ch Directben. -
asr27
tag
válasz
MasterMark #4091 üzenetére
Szia! A régi hangkártyával szólt az összes. most pedig csak sima Sztereo, hiába állítom át a hangkártya kezelőjében 5.1-re, nem változik semmi, hiába pipálom ki a középső, hátsó hangszórókat, illetve a sorround hangszórókat. Logitec Z-5500 van rákötve.
-
asr27
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Asus Maximus VII Hero alaplapot és az a problémám vele, hogy a hangkártyáját (Supreme fx) nem tudom úgy beállítani, hogy pl a media player vagy a youtube is mindegyik hangszórón szóljon. ugyan a teszthangok megszólalnak az összes hangszórón de más egyéb nem, csakis 2.0-ban. Van erre valami megoldás? vagy vettem egy olyan alaplapot, amin gyakorlatilag nem tudja az 5.1-et a hangkártya? -
sqpp
őstag
Az mitől lehet, hogy a Windows 8.1-en elég érdekes problémák vannak.
Van egy Realteak HD Audio hangkarim és eddig XP-n tökéletesen működött is, játékokban se volt gond, viszont mióta frissítettem Windows 8.1-re fellépett pár gondom..Pl:. Ha Youtube-n, vagy bárhol zenét hallgatok akkor tökéletesen szól az, viszont ha elindítok egy játékot ott csak akkor szól ha úgy akara pl::. Skyrimben ha nem nézek a küldetésadó karakterre hanem kicsit balra fordulok, csak akkor hallom a hangját.... Egyébként minden más hang tökéletes.
Ugyan ez jó pár játékban. San Andreas-ban pl, ha kocsival megyek annak nincs hangja, viszont minden másnak van...Ja, még a fegyvereknek sincs. És ez elég idegesítő
-
Zolee11
senior tag
válasz
MasterMark #4084 üzenetére
Köszi az infót. Én is így emlékszem régi tanulmányaim alapján.
Közben meglett a probléma okozója, most már minden rendben. -
férfiállat
tag
van egy z77a-gd55-s alaplapom. az hangdriverben hol találom azt a beállítást ahol ,,témákat" lehetett állítani régen, mint szoba aréna tér meg ilyenek?? mert az új realtek drivernél nem találom
-
bisiz
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS M5A97 R2.0-ás alaplapom, amin van egy realtek HD integrált hangkártya és csak az első 2 hangfalam szól az 6-ból. Sok helyen olvastam, hogy szenvednek ezzel a hangkártyával win7 alatt, de máshol azt is írják, hogy ez egy jó minőségű darab.
Volt akinek működött, hogy bepipálta a sound-fill(hangitöltés) effektet és jött a hang középről meg a hátsókból is, de nekem sajna nem. Narancssárga jack a narancs aljzatba és így tovább. Nem értem mit lehetne még tenni. -
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) az alaplapom, viszont egyszer csak elment a hang
Bedugtam kihúztam semmi. Újraindítottam semmi. Drivert újraraktam semmi. Újra raktam a Win 7tet semmi. Win 8.1t raktam fel ezzel sem jó. Ugye a "zöldbe" van bedugva de azt jelzi, hogy a feketébe a kékbe, és a mikrofonba van bedugva. De semmi előlapiba is bedugtam ott sem jó.
most kivettem az elemet de így sem történt semmi. Tipp esetleg?
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
A hangkártyákkal általánosságban lenne kérdésem.
Ha én egy USB-s fejhallgatót, illetve headset-et használok, akkor azt szintén a hangkártya által kiszámolt hangot kapja meg, illetve a mikrofon által küldött jelet szintén a hangkártya dolgozza fel? Vagy a telepített hangkártyától az usb hangszórók, fejhallgatók, mikorfonok függetlenek?
Egy USB-s headset-tel akadt problémám, és nem tudom hol kellene megfogni a probléma végét. -
Getaka
csendes tag
sziasztok, van egy Creative sound blaster live 24bit-em úgy kaptam egy jó baráttól mert neki nem kell és van rajta kék, zöld, fekete és citromsárga jack csati, na most ezek közül melyik a mikrofon? mert van egy Sennheiser pc 333d-m de vakarom a fejem hogy a zöld csatit melyikbe dugjam meg a rózsaszínt is hogy hova dugjam
segítséget köszönöm -
logitech25
tag
Sziasztok!
van egy ilyen alaplapom
G41T-M16A problémám az lenne hogy nincs hang az integrált hangkártyán!
Driver féltelepítésé után mindent felismer Via Hd deck van fent ,de nincs hang zene halgatas közbenMi lehet a probléma?
légyszíves segítsetek -
Zozi100
csendes tag
válasz
MasterMark #4075 üzenetére
Csakhogy HDMI-n nem tudom átkötni a Z-5500-al,csak koaxon keresztül,annak meg át kéne vinni az 5.1-es hangot,nem?
-
N!GhTyka
tag
Sziasztok!
Van egy Audigy 4 pro hangkártyám. Az a problémám, hogy Teamspeak3 és néha Skype alatt szaggat a mikrofon hangom (alig értik mit beszélek), általáb ilyen rossz, de ritkán meg semmi gond, viszont windowsba hangerőszabályzónál beállítva a saját hangomat hallva mindig minden tökéletes. Remélem tud valaki megoldást. Win7 64bit. Előre is köszönöm.
-
t800a
újonc
Köszönöm a válaszokat. A sound scheme no soundon van, tegnap bebizonyosodott hogy nem a firefox a fő felelős, chrome alatt is elő jött. Viszont egy angol cikkben írtak véletlen idő közönként előforduló hangokról pár megoldást javasoltak is: disabledre kell állítani a vonal bemenetet, a hang minőséget visssza kell venni 24 bit ről. Ki próbáltam azóta nem hallottam a hangot, de majd csak nyugtával a napot. És egyébként is ha kellene a vonal bemenet akkor mit tennék? Az ott olvasott kommentek alapján újra install nem segít, úgy hogy azt megsem próbáltam. Még egyszer köszi a tippeket!
-
-
t800a
újonc
A Volume Mixer szerint a Firefox hangja. Viszont múltkor amikor sakkozgattam hogy melyik program adja ki ezt a hangot egy darabig Chrome-ot használtam és akkor is csinálta. Szóval sajna a probléma még mindig meg van
. Két cimborámnál is ugyan ez a hang van, bár őket annyira nem zavarja, vagy lusták utána menni.
-
t800a
újonc
Sziasztok!
A számítógépem számomra totál random (1 perc és kb 4 óra) idő közönként adja ki a következő hangot:
https://www.youtube.com/watch?v=HtXqQreS1ZM
(egy picit halk)Azóta bosszant
amióta össze raktam a gépet. Nagyon sok időt töltöttem a keresgéléssel, haszontalanul. Próbáltam kisakkozni hogy mely alkalmazás adja ezt a hangot. Nem sikerült.
Valakinek van tippje hogy mi okozza ezt?
Egy ASRock Z78 Killer alaplapi hangkártyám van. AIDA szerint Realtek ALC1150.
De azt írja hogy van egy másik hangkártya is : nVIDIA GK104Köszönöm
-
Getaka
csendes tag
Sziasztok!
Következő a gondom, van egy Creative Sound Blaster Live 24bit típusú hangkártyám és van egy Sennheiser Pc 333D típusú fejhallgatóm. A következő a gond, hogy nagyon alacsony frekvenciájú sípolást ad ki a fejes és eléggé idegesítő is no meg ha veszek fel a hangrögzítővel szöveget akkor lehet hallani elég erőteljesen a háttérbeli sípolást. Lehetséges hogy a két jack csatlakozó összegerjed?Az alaplapom egy Asus Sabertooth 990Fx R2.0 proci egy AMD Fx8350, és minden driver a legfrissebb verzióval fut
Köszönöm a Segítséget további szép napot!
Üdv:Getaka -
FlegetonR
csendes tag
Valaki tudna segíteni a kis problémámban.:
Szereztem egy Audiotrack Prodigy 7.1 hifi hangkártyát.
Win7 64bites op.rendszerem van a driver telepítésnél kék-halállal elszáll Ha végig várom a memori dumpot akkor indulásnál ismét kék-halál. Csökentet módban fel tudom rakni az audiot és a controller drivert is, de normal módban szintén kék-halál.
A esi forumon olvasgattam, volt hasonló probléma, de nem sikerült megoldaniuk. (Alaplapom asus crosshair v formula.)
Valaki ismer módszert a működőképessé tételére win764bit alatt. -
-
Vendu
csendes tag
Creative Sound Blaster Z
Hiba:
Contol Panel-en, hogyha váltok a hangszóró és a fejhallgató között, akkor elszáll a Control Panel.Megoldás:
annyit lehet tenni, hogy Sound Blaster Speaker Setup-ban állítom át. Ez a Start Menü-ben találtató a Creative mappában.Lehet, hogy csak nekem jelentkezik ez a hiba, de hátha másnak is, ezért gondoltam leírom.
-
Fecoo1020
csendes tag
a rendszert még nem húztam újra,mert sajna nem volt rá időm!
Ma este melo után neki esek,és szolok!
Egy kérdésem van,mivel eléggé elzárt helyen dolgozom,nincs a közelemben szervíz,vagy számítástechnikai bolt!
PCI hangkártya mind joo a gépbe,vagy az alaplaphoz rendeljem netről? -
repvez
addikt
Lehet hogy volt már téma vagy megoldás rá,de eddig nem találtam rá.
Lehetséges valahogyan 5.1es hangot kiküldeni optikai kábelen egy realtek HD audio chippel?Egy asrock 970 ext4-es lapon lévővel.
Jelenleg csak a 2 front szól ha a control panelen a 3d-s tesztet végighallgatom.
Az csak a házimozi erősitönek köszönhető , hogy minden hangszóró szol ,de nem nativ csatornán.
Igy sem játékok sem filmek alatt nincs nativ térhangzásom ,csak a házimozi erősitő keveri ki DPL2-re az 5 hangszóróraVan valami alternativ driver vagy valami amivel megoldható?
Win7 64bites rendszer -
Fecoo1020
csendes tag
Meg van minden! Megcsináltam a telepítéseket,és a gép mindig nem érzékeli a hangfalszettet!
(SPIDF)- ben akar játszani! De a hangfalak meg sem nyikkanak! Ha ujra teszem a rendszert,az segitene???
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
MasterMark #4034 üzenetére
Igen, a legfrissebb van fent, a realtek oldaláról szedtem le, ami automatán felismeri a kártyát. Az Asrock oldalán régebbi van, azzal sem megy.
-
Fecoo1020
csendes tag
válasz
Fecoo1020 #4035 üzenetére
Szoval a gépem nem rég lett ujra telepítve! pár nappal ezelött müködött a hangcuccom! azota szoftverillesztést is csináltam,magát a hangkártyát is frissitettem,és se kép se hang se semmi! Nem lehet hogy a Jack bemenet rossz?? vagy azt is jelezné a gép?? A hibakeresőt futtattam,talált hibát,de nem ismeri fel! igy javitani sem tudja!
-
Fecoo1020
csendes tag
Akkor ha mindenigaz jo Topik-ban vagyok
-
zsolt1225
aktív tag
Olyan problémám lenne, hogy van egy asrock alaplapom egy Realtek ALC892 Audio Codec-el. Úgy szeretném használni, hogy be legyen dugva a füles és a hangszóró is, és mind a kettő egyszerre megy ugyanazzal a hanggal. Ne kelljen mindig cserélgetni hátul a 2 jacket, az egyik már így is meg van törve emiatt. Mikrofon rózsaszín, füles zöld, hangszóró kékbe van dugva. Az asus lapomon Realtek® ALC 887 volt, ott csak simán rámentem a driverbe a színre és be tudtam állítani, hogy most azon a színen mi jöjjön. Itt nem. Remélem érthető a problémám.
-
JoinR
őstag
válasz
jansky1 #4028 üzenetére
Az egy minőségi elosztó akkor
Nem tudom, milyen árkategóriában gondolkozol (a jack-elosztóból kiindulva feltételezem nem túl magas), általában az előlapi jackek amúgy is olyan zajosak szoktak lenni, hogy kb. használhatatlanok, persze attól még működnie kéne.
Én vennék egy USB-s DAC-t amin van 2 kimenet, pl Fiio E7, E10, ilyesmi, de ezek nem egy elosztó árában vannak. Cserébe értelmes termék, viszont ha nincs komolyabb zenei orientációd, akkor sok hasznát sem vennéd.
Talán próbálj meg egy olyan elosztót venni, ahol legalább elméleti esély van arra, hogy sztereót küld ki mind2 kimeneten. -
jansky1
senior tag
válasz
MasterMark #4029 üzenetére
Rá van,.de sajnos.rossz mióta megvettem...akkor még nem érdekelt
-
jansky1
senior tag
Tisztelt Mindenki!
Adott egy asus p5k alaplap az integrált hangkártyájával. A számítógép olyan helyen van, hogy nem nagyon tudom ki-be rakosgatni, nem érni el a hátsó jack csatlakozót, viszont a ház előlapi audio csatlakozói nem működnek. Szóval az esetek többségében egy 2.1-es hangszóró van használatban, azonban néha használnám a fülhallgatót is. Emiatt vettem egy jack elosztót, bedugtam hátra, bedugtam a fülest is meg a hangszórókat, viszont így nem szól csak a hangszóró bal oldala meg a fülhallgató jobb oldala
ötlet? -
FlegetonR
csendes tag
Sziasztok!
Hangkártya szakit keresek.
Szereztem egy Audiotrack Prodigy 7.1 hifi hangkártyát.
Win7 64bites op.rendszerem van a driver telepítésnél kék-halállal elszáll Ha végig várom a memori dumpot akkor indulásnál ismét kék-halál. Csökentet módban fel tudom rakni az audiot és a controller drivert is, de normal módban szintén kék-halál.
A esi forumon olvasgattam, volt hasonló probléma, de nem sikerült megoldaniuk. (Alaplapom asus crosshair v formula.)
Valaki ismer módszert a működőképessé tételére win764bit alatt. -
TAKÍÍ
tag
válasz
MasterMark #4024 üzenetére
na ez az hogy én ilyet soha nem találtam....lehet másikban van, enyémben soha se volt. pedig hidd el eléggé motivált voltam, hogy megtaláljam.
De várjatok azért ez nem ilyen könnyű. Én most arra gondolok, hogy mondjuk a narancssárga aljzat amibe a mély és a center megy mondjuk megváltoztatom Stereora. Egyáltalán fizikailag megy Stereo jel ebbe az aljzatba?? Másrészt meg rengeteget néztem már a drivert. Sose találtam ilyen menüt....Én inkább valami külsős dologban gondolkodtam. Estleg VLC lejátszón belül vagy mintha lenne valami ACC szűrő estleg ott?? Vagy van erre valami spéci Creative progi.
-
TAKÍÍ
tag
Van egy ősrégi Creative Soundblaster Audigy 4 hangkártyám. Az egyedül baj, hogy nem működik. Sajnos az évek folyamán sok fülhallgatót, hangfalat húztam ki a Stereo (zöld) Jack aljzatból. Ennek hatására az meglazult nem úgy szól mint ahogy kéne. Cserélni kéne, de ez nem fog bekövetkezni.
a többi csatlakozó viszont nagyon is ép. Nem lehetne megoldani valahogy szoftveresen, hogy egy másik csatlakozóról szóljon a Stereo?
Szerintem ilyen nincs, de mondjátok ha van valami ilyen ultra spéci cucc. -
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Van arra valami megoldás, hogy ha lehalkítom a főhangerőt, akkor nem halkul le ahogy kellene, csak az egyik hangszóró?
Tehát, ha lehalkítom, akkor ugyanúgy szól a mélynyomó és a jobb hangszóró (Logitech Z-623), némításkor pedig elnémul ahogy kell.
1 hónapja jött a jelenség, aztán Windows 7 újratéve, aztán tegnap jött megint elő...
A hangkártya Xonar DG, legújabb szoftver belőle fent van.Minden tanácsot szívesen fogadok!
Segítség lehet még a megoldáshoz, hogy a hang ikon a tálcáról eltűnt és a regedites megoldás sem hozza vissza oda az ikont, nem lehet engedélyezni a hangerő rendszerikont (viselkedésmódnál a letiltás van és nem kattintható rá, mint pl az energiaellátásnál alatta, mivel ugye PC-m van).
Túl lehet élni, de elég kellemetlen és megoldásra is eléggé nehéz rákeresni és nem is találtam... állítgattam már amit tudtam a beállítás között, de úgy sem sikerült.
Még egy infó, hogy ha megnyitom a hangszóról beállítása ablakot, akkor néha 1-2 percet is kell várni mire megnyílik.
Üdv.
-
Kephamos
addikt
Üdv!
A gigabyte z77y-uhd típusú alaplapomon található realtek hangkártya elég érdekes dolgot művel win 8.1 alatt. A mikrofonon bemenet zajos, mintha bakelit lenne, borzasztóan idegesítő. Driver újratelepítés megvolt, fél óráig jó volt, utána megint elkezdte.
-
senzaj
senior tag
Hali!
Feltettem a win 8.1 prot és ha feltelepítem a soundmax drivert, akkor nincs hang, ha meg az alap windowsos van csak fent, akkor fos a hang, nincs mélynyomó és rendes 5.1 hatás. Alaplap: asus p5q deluxe.
Need help!!! -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
usb-s hangkártya windows8 alatt müxik ?
koling es társai azi lyen 990ft tól 1500ft ig terjedők ? -
WaHUaz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus Crosshair V Furmula- Z alaplapom, és egy AMD fx 8150 processzorom.
Tegnap megtuningoltam a procit, 4,6 ghz-ig (1.4 volton, 23x szorzóval). Reggelre a Realtek drivere nem indult el, visszavettem a tuningot, visszaállítottam a windowst, de továbbra sem működik.
Valakinek esetleg volt hasonló problémája? Ötletek? Köszi! -
Hapi18
tag
Sziasztok!
3 hete szívok, de sajnos nem tudom megoldani segítség kéne.
A hiba:
-egy komolyabb virus leirtása után sajna maradtak problémák a gépen, az egyik a hang zajossága. Sima alaplapi realtek hd hangkártya, nem vagyok vájt fülű de most olyan szinten pattog, susog, zajos, csőhangja van, hogy nem bírom tovább.
- a gép bekapcsolás után ugyan olyan tiszta mint a virus előtt, de kis idő elteltével esküszöm, hallom ahogy a böngészőm betölti a weboldalakat. Játék közben hangchatelés érthetetlen.
- a szokásos dolgokon túl vagyok ( új driver, különböző hangbeállítások ki-be kapcsolása, codec mentesítés- nem is volt fenn semmi- előlapi hangkivezetés, hátlapi hang, fejhallgatóval, hangfallal mind1.) ráadásul mivel újra indítás után kis ideig tiszta, már párszor azt hittem megvan a hiba de nem.-windows újra rakása csak a legvégső utáni esetben, annyi minden van hogy sztem 1 hét lenne.
Ha van még valakinek ötlete akkor ne tartsa magában.
Köszi! -
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #4012 üzenetére
A windows hangkezelője látja, ha csatlakoztatom az eszközt a jack aljaztba, és azt is mutatja, hogy ad rá jelet, de sem fejhallgatóból, sem hangszóróból nem jön elő semmi, maximum egy magas frekvenciájú sípoló hang.
-
Qlux
tag
Sziasztok!
Ritkán akad olyan gond, amit ne tudnék megoldani PCmen, de most asszem belefutottam egybe es googli sem akar megoldást találni rá, hátha ti tudtok segiteni.
Sound Blaster Z tipusú hangkártyám van (néhány napos) egy Logitech Z-5500 hangcuccal. Optikai kábellel van összekötve és működik is rendesen DTS, DD, minden hangfalból meseszépen jön a hang. A gond csupán az, hogy egyszercsak elmegy a hang és a Digital SoundTouch kijelzőjén jelzi, hogy nincs digitális jel! Ez a probléma filmnézés és játék közben is megjelenik, tök random időközönként. Semmi hiba üzenet, nincs fagyás,semmi! Ha újrainditom Windowst, megint minden okés egy darabig, aztán megint elmegy.
Amit eddig tettem:
-driver le, áttettem másik PCIe slotba, driver fel, gond nem oldódott meg!
-biosba alaplapi hang letiltva
-ha nem inditok el filmet, zenet, játékot, egész nap gond nélkül megy, mármint nem tűnik el a jel. (10 órás alvás, ezalatt gép ment, felkelve még mindig jó volt)
-driver legújabb van fentValakinek van ötlete, kérem ossza meg itt velem, mert eléggé frusztrál ez a dolog!
Köszönöm elöre is! -
Victoryus94
őstag
Sziasztok.
970 extreme 4 alaplapom van.
Egy ismerősöm vett egy videokártyát (r9 270x) itt pesten, de mivel siófoki, az én gépembe próbáltuk volna ki.Viszont nekem sorozatos kékhalálom volt vele, így inkább kivettük (az én vga-m: 7790, a táp pedig elbírja külön külön mindkét kártyát).
Ezután visszatettem a saját kártyám, és elmentünk. Nemrég értem haza, és azt tapasztalom, hogy nincs hangom. Ha USB-s hangeszközt teszek be, akkor van, illetve hdmi-monitor kivezetésen is. Viszont a két jack csatijából nem szól hang sehogy. Ami azért gond, mert a hangfalam hdmi-n sokkal gyengébb minőségben szól. PC újra volt indítva, driverek törölve.. stb.
Mit javasoltok?
Ui.: Windows 8.1-et használok
-
Antraxon
csendes tag
Megoldottam, leírom hátha vkinek még ilyesmi gondja lesz
Volt jack elosztóm, és azt bedugtam ^^
Most 1 helyre 2 van bedugva, ezért ha egyenként tesztelem nem jó, de ha zenét hallgatok, tökéletesen szól minden -
Antraxon
csendes tag
Halihó!
Van egy 5.1 hangszóró szettem, nem valami nagy, szóval tuti noname, de eddig szólt
Felraktam a drivert, és ott van olyan, hogy le lehessen tesztelni egyesével, hogy melyik szól...
Ha ott nyomok rá mindegyik hangszóró jól szól, ám ha berakok valami zenét, érzem hogy nincs mély...
Mindegyik más megy, csak a mély nem.
Hangkártyám: C media PCI audio device
ilyen a driver, csak magyarba
így néz ki a hangkártyámMiért nem működhet a mély?
-
Kenderice
senior tag
válasz
MasterMark #4006 üzenetére
Sokat kerestem a neten, végül találtam egy Soundmax drivert Win 8 alá, így AC3 filterrel szépen szól.
Köszi! -
Kenderice
senior tag
válasz
MasterMark #4002 üzenetére
A SUB a lényeg, a surround nem fontos.
Most VLC-vel vagy KMPlayerrel hallgatom a zenét. Ezeket be lehet állítani? Vagy milyen programot ajánlasz?
(Amúgy a rendszerbeállításokban szépen tudja a Win külön-külön tesztelni mind a 6 hangszórót) -
XtremLor
őstag
Udv
A gepbe beraktam egy hangkartyat, miutan feltelepitettem, elcseszett mindent Passthrough nem tudom a jelet kikuldeni, pcm megy minden!
Nincs valakinek otlete mit lehetne csinlani? az uj hangkartyat toroltem driverestol mindenestul, a realtek a gyari microsoftos drivert hasznalja amivel eddig nem volt gond. lejatszoeszkozokben a teszt soran szepen kimegy a dts es a dd is.... -
kukulec
őstag
válasz
MasterMark #4000 üzenetére
valami csoda folytán mégis sikerült! (mindig ledöbbenek, hogy mekkora különbség van az integrált és a dedikált hangkártya között)
-
Kenderice
senior tag
válasz
MasterMark #3991 üzenetére
Gondolom igen. Valami soundmax(?) nevű program volt WIN7-hez, ami felkonvertálta. De WIN 8.1-re nem engedi feltelepíteni a programot, ami gondolom benne van a driver-ben, de az csak WIN7-re van.
Nem tudom hogy oldjam meg, hogy szóljon a SUB is WIN 8.1 alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Építő/felújító topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest