Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Jóvan-jóvan, nem akartam álltalánosítani, semmi offenzió, csakhát ugye valamennyire mégiscsak mesterséges körülmények között készülnek és az eggyik ismerősöm nyomott is minden féle tömegnövelőket, meg proteines cuccokat és marha büdösek meg gyógyszer ízűek voltak, mindennek nevezném csak nem természetesnek (az más kérdés, hogy mondjuk a nyers tojás se valami jó ízű) ! Ráadásul több évig csinálta és mintha csak inkább összébb ment volna tőlük
, már kicsit nevetséges volt az sok bazi nagy tablettás meg poros doboz nála! Szal, ez inkább hit kérdése nem, és inkább placebó hatásuk van?!
Szerintem ha sok kenyeret meg krumplit eszik az ember sokkal többet számít, legalábbis én biztos nem a poroktól nőttem ekkorára, pedig 190 fölött vagyok jócskán...
De aki szerint ez a jó, attól bocs és egésségére!Én úgy 5 éve elég sokat csináltam otthon fekvőtámaszokat és emeléseket alkarra meg bicepszre, kb. 1 órát naponta, de olyan intenzíven, hogy a végén majdnem csillagokat láttam! Aztán akkor hagytam abba amikor a sújzón elkezdett lötyögni az eggyik tárcsa és ez marha idegesítő volt, és fokozatosan elhagytam az egészet. Pedig rendesen gumizott és elég drága sújzó volt!
(#36790) P00By ezt nekem szántad?
Amúgy igen, teljesen vegában gondolkodom! De tejfélék jöhetnek...
Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest