-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelside77
tag
válasz
Doki16 #31515 üzenetére
Nézem a listát, és nem kötekedésből, de ott pont el lehet írva az adat (185/55R15 helyett a 195/55R15 lehet a helyes gyári adat). Ahogy múltkor írtátok megnéztem a tanknyílás fedelének belső oldalát, ott is ez szerepel.
És jelenleg 4 db 15-ös acélfelni van az autóhoz (pótkerék nincs) és "zsír új" (8mm, nem koros) 195/55R15 téli gumiszett. Skoda fabia 5j 2010. 04.pl:
195/55R15 nyári Hankook 84920Ft/ szett
185/60R14 nyári Hankook 52600Ft/ szettSem csóró, sem gazdag nem vagyok.
De azért ez szerintem nem kis különbség, és ez meglesz téligumiban is. (vagy ez már fillérb@szás?, mondhatjátok nyugodtan, én nem fogom észre venni magamon, sértődni sem fogok.
)
Amit szeretnék, hogy még tavasz előtt legyen 8 felnim (plusz a pótkerék erre téli gumit tervezek az itt olvasottak alapján), és csak felnicserélés legyen a téli-nyári átálláskor.
Ezen kiinduló adatokból szerenék a legoptimálisabban kijönni.
Ezért gondoltam azt, hogy 14 es felni, plusz nyárigumi kellene nekem most, amig tart a jelenlegi 15-ös téli gumi, és utána 15-ös felni elad, és átállok 14-es felnikre. Nem vagyok "versenyző" az utakon. Nekem elég lenne a 14-es felni is.
Természetesen megfontolok minden véleményt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple MacBook
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest