Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• angelside77

tag

válasz Doki16 #31515 üzenetére

Nézem a listát, és nem kötekedésből, de ott pont el lehet írva az adat (185/55R15 helyett a 195/55R15 lehet a helyes gyári adat). Ahogy múltkor írtátok megnéztem a tanknyílás fedelének belső oldalát, ott is ez szerepel.
    És jelenleg 4 db 15-ös acélfelni van az autóhoz (pótkerék nincs) és "zsír új" (8mm, nem koros) 195/55R15 téli gumiszett. Skoda fabia 5j 2010. 04.

pl:
    195/55R15 nyári Hankook 84920Ft/ szett
    185/60R14 nyári Hankook 52600Ft/ szett

Sem csóró, sem gazdag nem vagyok. :) De azért ez szerintem nem kis különbség, és ez meglesz téligumiban is. (vagy ez már fillérb@szás?, mondhatjátok nyugodtan, én nem fogom észre venni magamon, sértődni sem fogok. :) )

Amit szeretnék, hogy még tavasz előtt legyen 8 felnim (plusz a pótkerék erre téli gumit tervezek az itt olvasottak alapján), és csak felnicserélés legyen a téli-nyári átálláskor.

Ezen kiinduló adatokból szerenék a legoptimálisabban kijönni.

Ezért gondoltam azt, hogy 14 es felni, plusz nyárigumi kellene nekem most, amig tart a jelenlegi 15-ös téli gumi, és utána 15-ös felni elad, és átállok 14-es felnikre. Nem vagyok "versenyző" az utakon. Nekem elég lenne a 14-es felni is.

Természetesen megfontolok minden véleményt. Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák