- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
válasz L-e-f-i-e #57490 üzenetére
Kedves Lefie!
Max te kérhetsz ezek után bocsánatot tőlem.
Vezetés közben nem nagyon szoktam a csetet figyelni, főleg nem egy olyat, ami így pörög.
Azt épp elcsíptem, mikor zsadnook megkért, hogy ne tegyek több aknát és akkor nem is raktam. Amúgy meg mindig szoktam.
Városon kívül a fene sem számít autóeladásra, főleg nem azon a területen. Azon a pályán még sosem kellett vinnem kocsit eladni.
És téged sem láttalak a környéken, a térképen.Azzal a pár öléssel elcseszted a játékom, így igenis jogos a kérésem, hogy kirakjanak téged szabályszegés miatt.
Ha egyszer lelőttél volna, ezzel revansot véve, akkor nem érdekelt volna a dolog, de neked 4x kellett lelőnöd. És utána is csak azért hagytad abba, mert csináltam egy üres session-t.Nem az első eset, hogy valaki meghal más által, nem is az utolsó. Eddig nem ment vérre senki. Eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook