Hirdetés
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen széket vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MutantZombie
tag
1., Ha volna Pegasus-s CargoBob-om, akkor is szigorúan védett helyről kellene lopni a helikoptert, vagy mehetnék azzal is, elfogadná az autólopáskor?
2., Ha CargoBob-s járműlopás van, akkor hogy is van ez? Mert le lett téve a parton, aztán huss a garázsig, de ott nem álltam be azonnal a sárga körbe, hanem kiszálltam a kocsiból (naívan) és... és? Na. Utána hiába szálltam vissza, az anyjának nem ment tovább. Mintha lebetonozták volna. A hanghatások olyanok voltak, mintha álló helyzetben kapartatnám, de meg sem moccant (a kereke sem) és persze folyamatosan írta, hogy lopd el a ... kocsit. Na gondoltam, akkor betolom egy másik kocsival. Természetesen nem ment arrébb (mintha betonfalnak mentem volna), de kár azért keletkezett.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve visszamentem a Cargobob-ért, aztán tipli vissza a garázshoz, ahol a fal mellől egy élmény volt felvenni a kocsit (amit meglepő módon engedett) és mikor fölé libbent a területnek, jött is záró animáció, hogy igen, sikeresen telesítetted a küldetést.
Szóval a Cargobob-s kocsiknál, ha egyszer beültem, akkor a célig húzzak el vele? Csak mert van aki írja, hogy kiszáll és leszedi az őket kergetőket, de akkor ez itt nem javasolt? Vagy ez egy orbitális BUG, amibe botlottam?Az esetleges válaszokért előre is kösz!
R.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest