Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
20 év után elővettem megint. Még mindig szuper a Reign or Chaos kampánya. Hihetetlen jó volt ez a játék anno is és most is az.
-
Hi!
De rég jártam erre. Feltettem újfent a gamet, ha valakinek van kedve játszani sima gamet , akár 2v2 is jó lenne az írjon ide...
-
Tenken
őstag
Jól látod, ez a dragon inkább counter típusú egység. Ha valami olyan taktikkal találod szembe magad, ami masszívan épít varázslókra, akkor be tud kavarni nekik, de amúgy önmagában nem húzna be egy meccset. Viszont erre határozottan nem rossz.
Orb-ok arra jók, hogy a tulajdonos hős légi egységeket is támadhat utána. Illetve némi extra sebzést is jelent persze az adott faj speckó kombójával egyetemben. UD-k corruption-ja erős, mert az armort is levesz, valamint orc-nál bm-en érdemes tovább erősíteni a sebzést.
-
Ayg0
senior tag
Ez a Phase Shift elég gizda valaminek tűnik...
És ha jól értem a Mana Flare-hez is spéci varázsló taktika - pl egy humán priest+sorceress, vagy ork spirite walker+witch doctor/shaman - kell. Összegezve periférikus egységnek tűnik a dragon...Eszembe jutott még valami, megköszönném a választ: a +5 damage-en felül mit ad/csinál az Orb of Dakrness, a Fire, és a Lightning? A Venom tisztasor, de az előbbi háromban bizonytalan vagyok.
-
Tenken
őstag
Phase shift azért jó, mert ha elkezdik fókuszálni, akkor az első bekapott találat után közvetlenül jövő többi elől eltűnik. Nem tudod irányítani. Pár mp és megjelenik újra.
Flare-t inkább próbáld ki. Anno főleg orc meg human fajokkal toltam és ellenfélként találkoztam vele.
Ha beállítod, akkor automatikusan sebzi a közeli ellenfelet, ami varázsol. A mennyiségét pontosan nem tudom. Ami még fontos amúgy, hogy komoly armor bónuszt kap flare alatt, amivel igen kemény dió lesz leszedni. Ha casteres sereg felett jelenik meg, akkor érdemes inkább arrébb állni. -
Ayg0
senior tag
Üdv
Köszönöm a választ, de még nem világos, hogy Phase Shiftnek mi értelme. Mozgatható amíg eltűnik? Mert ha nem, akkor nem látom a gyakorlati hasznát a varázslatnak.
Megköszönném, ha a Mana flare-t is kifejtenéd kicsit bővebben. Annyit érteni vélek, hogy ha az ellenfél egysége varázsol, akkor dragon sebez rá valamennyit, de a hogyan, mennyit, kikre stb még sötét folt. -
Tenken
őstag
Hi,
3 képessége van, amiből 1 passzív.
A passzív a "spell immune", ami azt jelenti, hogy nem hatnak rá varázslatok. A másik kettő a "phase shift", ami egy autocast jellegű spell, ami ha aktiválva van, akkor az egységet ért támadás után automatikusan kb eltűnik, hogy ne kapjon további sebzéseket, majd pár másodperc múlva újra megjelenik. A harmadik a "mana flare", amivel egy gömbbé változik és a közeli ellenséges egységek varázslásai esetén sebzi őket. Ez főleg caster-ek ellen jó. Pl priestek heal-je ellen tud nagyon hasznos lenni. -
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
A Faerie Dragon-ról szeretnék informálódni, ha játszik még innen valaki a TFT-vel. A varázslatai érdekelnének, hogy mi micsoda. Lefordítanám a leírását, de ez már bonyolult nekem. : )
Előre is köszönöm!
-
Ayg0
senior tag
Kani 2.0, ha találsz ellenfelet, mert inkább dotások használják, de a Londonban dolgozó haverommal rendszeresen 1vs1-ezünk ennek a segítségével.
Registryben kellett módosítani az elérési utat. Korábban bekapcsolhattam valamiért a külső hdd-t, így az oprendszer felvette a dolgokat a rendszerleíróba, a patch pedig onnan informálódott. Mostmár tökéletes.
Kösz az ihletet! -
Ayg0
senior tag
válasz
ígyvanferi #173 üzenetére
Ahogy a harmadik mondatban írtam, nincs bekapcsolva, tehát az oprendszer sem olvasta be a tartalmát. De mindegy már, mert jutott erről valami. Ki is próbálom. Kösz!
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Hátha még olvassa valaki a topikot... Feltelepítettem a játékot, majd installálnám az 1.26-os patch-et, de magasról tesz a telepített játékra, és mindenáron a külső hdd-n (ami be sincs kapcsolva) lévő tört verziót akarja updatelni, ezért hibaüzenettel leáll. Ötlet valakinek, hogyan tudnám a helyes elérési utat megadni neki?
-
Tenken
őstag
Van még valami hely, ahol szokták ezt online játszani?
Régen kani1-en laddereztem viszonylag sokat, de az nem tegnap volt.
Viszont, néha elkezd hiányozni és kíváncsi vagyok, van-e még valami "menedék", ami gyűjti a megmaradtakat sc2 megjelenése után?Esetleg ember kellene multihoz, egy PÜ-t nekem is küldhetne.
-
törölt tag
-
dangerzone
addikt
Tunngle-n nem szoktatok játszani vele? Mostanában haverral nagyon rákattantunk
-
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok!
Akik még aktívan játszanak bneten, tőlük kérdezném, hogy kb. mennyire csökkent le a játékosszám? Mennyi idő, mondjuk egy 1v1 2v2 pg indulása? (DOTA idők nem érdekelnek, csak pg/at)
Köszi.
-
-
Bodin
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Összeszoktunk ülni War3 TFT-zni kb. 5-6 géppel.
Sokszor előfordul hogy beszaggat(minden gépen egyformán), sokszor 5-10 percen keresztül? Hol keressem a hibát?Gépek: Általában P4, 512 RAM, Ati 9600. A leggyengébb egy miniITX 1.2 Ghz Cerka, 1 GB DDR2, S3 VGA, de 1024x768 -ban szépen fut rajta. A hálókarik szerintem jók, mind 10/100-as, a switch egy 24 portos SMC, 10/100 -as.
IP-címek egy tartományban, net kihúzva belőle.
Előre is köszönöm. -
csaabz
őstag
Megvan a Frozen Throne, fel van pecselve (legfrissebb), de egyáltalán nem támogatja a nagy és a szélesképernyős felbontásokat.
1280*1024 a max. Lehet ez ellen vmit tenni?
Nekem 1680*1050 kellene... -
K3NZO
senior tag
Mindenki a replays.hu-n van, hogy itt senki sem fórumozik?
-
K3NZO
senior tag
Itt a megoldás a szélesvásznú képernyő beállítására:
Sart menu/ run/ es beirod regedit .
majd elindul egy progi ,
megkeresed ilyen úton (bal oldali fa stukatúrában) : HKEY_CURRENT_USER > Software > Blizzard Entertainment > Warcraft III > VideoMajd következőket keresd meg :
Állítsd át decimalra, majd add meg a felbontást neki:
resheight = 1280 (ide a felbontásodat írd be)
reswidth = 800 (ide a felbontásodat írd be)Right click > Change > select "decimal" > fill in new value
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Van egy kérdésem: windows 7 alatt fut-e a játék?
Kösz:piadex2
-
kovsol
titán
igen kell
más: nem enged fel battle.net -re és a honlap se jön be. Valakinek hasonló gondja van?
(#145) Fary86
nem tudok róla, sok barátommal szívunk ezzel(#136) Mozso26:
nekem is a kedvencem, én már 1.04 óta tolom battle.net -n és szeirntem az 1.14b -ben volt utoljára jó a ladderutánna kinyirták, onnantól mindenki lépheti a szinteket kedve szeirnt csak kitartás kell akkoriba még ilyen level 18-20 között mozogtam soloban és az már rank 700-800 körül volt
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
A Frozen Throne-hoz kell az alapjáték?
Kösz:piadex2
-
Fary86
csendes tag
üdv emberek!
Azt szeretném megtudni hogy létezik e valamiféle patch, amivel tudom a játékot 1920*1200-ba játszani vagy legalább 1650*1080-ba? Előre is köszi a segítséget! -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Frozen throne rpg mapokat keresek lehetőleg jó sokáig tartsanakOlyanokra gondolok mint az open legends.Köszi
-
HI ALL!!
Valaki megtudná mondani, mitől van, hogy mostanában hiába kreálok gamet w3tft cg- alatt, nem jön be egy árva lélek sem...
Köze lehet annak, hogy mosmár MOBIL internetett használok pontosan (T-mobil, USB sticket) ?
-
Flashback
addikt
hahó mindenkinek. Mi egy kis csapat vagyunk 3-6 fő. Játékosokat keresünk. TS-ünk van. Kizárólag UMS-re: Battletanks, akár Dota, TowerDef... ... Elérhetőségek az adataimnál!
-
K3NZO
senior tag
Ne legyen már halott ez a topik !!!
U.i.: AT-társat keresek privi ha van kedved játszani
.
-
Mozso26
senior tag
Gyere föl a hun-1 chanelra most ha tudsz Batman vagyok
-
K3NZO
senior tag
-
K3NZO
senior tag
Egy vista install megoldotta a problémát.
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Valaki letudná írni, hogy vista alatt hogyan tudnám működésre bírni war3-at? Kompatibilitást hiába állítottam be.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok van itt olyan ember köztetek akinek le van magyarítva a game és tud vele a kani.hun játszani mert akkor az jelezze legyenszíves,technikai segítség kellene.
Előre is köszönöm!üdv.
ocee
-
Worker
aktív tag
Ha kerdeseitek vannak wc3 temaban, irhattok pm-et, megprobalhatok segiteni, tobb eve dota-zok, meg egyeb custom mapokat tolok (de mostansag mar nagyon ritkan) + tobbszor kijatszottam a kampanyt (alap + kieg).
Pl vki kerdezte, h meddig tudunk eljutni element TD-ben. Tudok kuldeni replayt, amint legnehezebb szinten kb 250 ronaldot (uccso level, egyre erosodo ellenfelek -> nem fogynak el) sikerul legyurni. De az uccso levelig keves taktikai erzekkel sztem nem olyan nehez eljutni, anno vagy 2x ''vegigvittem'' es nem erdekelt tovabb...
A DotA mar mas teszta
[Szerkesztve] -
Myx
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy az embereknél miután mondtam a Peasant-nek, hogy mit építsen, nem tudom neki megmondani, hogy mit tegyen miután befejezte, mert abbahagyja az építést és elkezdi csinálni, amit másodszor mondtam (Például menjen fát szedni.) Ezt elfeknél és orcoknál meg lehet csinálni. Replay-en már láttam, hogy másodlagos parancsot adtak, szal biztos, hogy meg lehet csinálni. (vmi programmal vagy vmivel) Ha valaki tud segíteni, lécci írjon!
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv:
Myx -
Uzmany
őstag
Sziasztok, meg lehet valahogy oldani, hogy a játék 1680x1050 felbontásban fusson?
-
gabor128
aktív tag
OK. Megtaláltam.
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Nézegettem már a blizzardot eleget. A blizzard.com-on van egy összefogláló a játékokról, onnan lehet ugrani különböző helyekre, ahol csak térképek vannak, ezeket le lehet tölteni. Elég sok országból ide pakoltak fel mindent. Így több száz térkép van. Most nem tudom mindegyiket megnyitogatni és megnézni, hogy éppen mi. Emiatt kérdeztem meg, hogy tudja-e valaki, hogy pontosan honnan lehet letölteni. Egy direkt link vagy ha valaki elküldi, az is jó. (Durotar további küldetései)
Egyébként a champagne-ok kiterjesztése w3n, nem w3x. Ezt külön mappába kell rakni, hogy felismerje.
[Szerkesztve] -
gabor128
aktív tag
Üdv!
Az eredeti warcraft3rozen Throne játékban van egy bónusz champagne. Egy medveszerű csávóval kell menni, akinek van egy medvéje, meg malacot is tud varázsolni. A pálya elején be kell menni egy orc faluba. Asszem a hőst úgy hívják hogy durotar. A pályán sok champagne-t kell teljesíteni.
Asszem ebből mindenki tudja melyikről van szó.
NA. Ez a küldetéssorozat nem teljes. miután a meglévőt végigvittem, akkor kiírja, hogy lesz majd folytatása.
Ez lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy ha kijött a folytatása, akkor azt honnan lehetne megszerezni?
Ill. érdekelne még egyszemélyes champagne térképek, de nem battlenetes, vagy multiplayeres. tudtok ilyen oldalakat, ahonnan ilyeneket lehet tölteni? -
Tepi csávÓ
csendes tag
Ezeken az oldalakon többé kevésbbé minden fent van. De ha hozzávesszük a sorolt oldalakhoz a : wcreplays.com -ot és a wc3l.com -ot akkor ezen mindent megtalálsz. Én a helyedben inkább azzal probálkoznék hogy a 2v2 tournament replayeket tölteném le ott vannak jók és minden héten legalább van 2db 2v2 tour.
-
_stick_
őstag
Ismeri valaki ezt a map-ot? [link]
Találtam egy kis flash játékot ([link]) és el kezdett érdekelni. Letöltöttem, feltettem, kipróbáltam. Nem rossz-nem rossz. Kiváncsi lennék, ki meddig jutott. Illetve, kinek melyik torony jött be. Nekem eddig a cannon tower valamilyen elemttel vegyítve vált be, csak egy szint után már kevés -> 46-47 hullámnál nagyon durvám elvéreztem. És 60 van összesen. -
DrGonzo22
őstag
Keresek w3+tft párost, GW2006 csere.
-
Nem tudtok valami, jó kis oldalt ahonnan lehet leszedni w3tft 2v2 replayeket
Leszámítva: battlenet, replays.com, replays.net, war3.replays.hu -
L4D1K
őstag
Áloha!
Kéne 1 kis segítség. Felnyomtam a gépre a W3-t, viszont a progi nem indul, sőt ha beteszem a lemezét nem a play game, hanem az install game ikon van a menüben.
Vezérlőpultban utánna nézek, ott sincs telepítva. OMG!!! Csináltam 1 gyors lemeztöredezettségmentesítőt, azt végre elindult, de kihagyott minden videót-intrót...
Próbáltam B-netről patch-elni, de hiba miatt nem csinálja és a videóra panaszkodik.
Többször próbálkoztam, eddig semmi. Nem új cd, többször volt már telepítve/leszedve, de most csinál először ilyet és nagyon dühít. Remélem vki tud vmilyen okosságot mondani. Nagyon kéne. THX előre is.. -
Tib_
csendes tag
Dotazik itt valaki?
-
DrGonzo22
őstag
Lett egy EIZO T962-es monitorom. Ennek 20col a látható képmérete, de a w3 csak 18-19colt használ belőle, és ezt kitolja jobbra. Nm találok sehol olyan menüpontot, ahol ezt állítani klehtene, pedig a szintén Blizzard játék wow-ban van. Ha valakinek van valami ötlete, vagy hasonló gondja, akkor írjon. Köszi
-
Én amit nem értek, hogy az Orc shaman-nál, a PURGE varázslatott, miért nem lehet bill.-re konfigúrálni... (custom keys-ben)
Pl: megadom neki a W, nem jó, és más bill-t sem fogad el rá
A többi kiosztásom hiba nélkül müxik, de nem vágom ez miért copat... -
hitman,
őstag
Valaki tudja e,hogy a kani szerveren lévő DOTA pályákon melyik a 2 legjobb hős kezdőknek?
-
válasz
nofreenick #100 üzenetére
A patchekben benne vannak a köv. részek, szal hacsak nem valami nagyon régi verzióval nyomod, akkor máris fel vannak installáva a köv. részek (összesen 3 részes). És persze ingyenes.
-
nofreenick
aktív tag
tft-nek van 1 bónusz küldetés része, amikor azzal a félig ork fazonnal meg little Misha-val kell nyomulni, és az alap csak 1 pályát tartalmaz... a végén azt írja, h le lehet tölteni a folytatást... lehet, h benéztem, de ha nem, akkor honnét lehet ezt letölteni? ingyenes?
-
LucifeI2
őstag
Vedd meg a wowot és rájössz hogy miért!
szerk.:Spacel tudtommal amúgy oda ugrik amilyen épületed,embered kész lett, vagy ahol legutóbb megtámadtak, szval a legutsó eseményhez.
[Szerkesztve] -
Hahóóó
srácok nem tud valaki egy mególdást , hogy a space bill-t is tudjam programozni a custom keys alatt??
Mert alap esetben, a space-el a képernyő közepére ugrik a game... -
trassher
addikt
válasz
[pod]Diablo #88 üzenetére
Csá Diablo!
Mikor lesz a visszavágó??? Érdekelne mer mstanába nem látlak MSN-en. -
-
régebbi patchelésű replayt, hogy lehet lejátszani?
Leszedtem valami w3chart-ot de azzal nem tudom elindítani a replayeket.. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
BlueSkyBoy #75 üzenetére
okés
-
Nem tud valaki, valami jó kis oldalt , ahol vannak frankó 2 v 2 replayek??
Ezen az oldalon kivul... http://war3.replays.hu/ -
BlueSkyBoy
tag
válasz
[pod]Diablo #74 üzenetére
Én nyomnék meccset de majd csak pénteken este mert vizsgaidőszak van és akor már nagyjából szabad leszek
Valaki nem tudja hogy miért nem műxik a KANI -
[pod]Diablo
őstag
Valakinek nincs kedve játszani holnap vagy valamikor játszania 1-2 meccset?Akinek igen az vegyen fel msn-en.Holnap majd leszek és akkor megdumáljuk.
-
Nah megvettem médiába w3 mat 6000 ft volt TFT-vel együtt
Szokott itt valaki nyomulni az Európai battle-net serveren? -
Bencus88
nagyúr
nem hiszem, hogy a Blizzard csinálna még egy részt pedig jó sikere volt az előző részeknek.Jó kis game.
-
Dizson
tag
Én lan partykra szoktam vinni a játékot. Bár mostanába hanyagoljuk a játékot.
Esetleg lesz warcraft4? -
BlueSkyBoy
tag
Valaki szokott dotozni ?
-
Ismeri valaki a europe pvpgn servert??
Nem tudok felmenni rá, mert azt mondja patcheljem a gamét... Pedig 1.20 van fent és ennél újjabbat sem találtam...
Nem tudja valaki mi lehet a gond? -
Összelehet fogni több egységet a CTRL+0,1,2..stb-vel
Meg lehet valahogy oldani, hogy betűre is müködjön a dolog??
Pl: CTRL+M, Q stb.. ? -
LucifeI2
őstag
válasz
CounterBoci #61 üzenetére
Hehe, oks
Akkor további jó War3-azást, bocs hogy nem tudtam segíteni
-
CounterBoci
senior tag
-
LucifeI2
őstag
4*-es AGP-t nézted már? Biztos minden drivert felraktál? AGP drivert?
-
CounterBoci
senior tag
feladom lassan végleg.
[link]
volt format c , winreinstall, új vga driver, de mindig ez a sz*r van. ezért megvehettem.
valaki plz ha tudja miért van segítsen. -
LucifeI2
őstag
válasz
CounterBoci #53 üzenetére
Akkor fogalmam sincs...
Az ilyeneket mindig megoldom egy win reinstallal, vagyis ghost-tal... 4 perc az új rendszer.
Amúgy ha egyszer a codecek elb*sznak vmit... akkor nálam csakis a win reinstall segített...
De nem akarok vészjósló lenni, hátha vki más tudja a választ. Amúgy Codec packnek ajánlom a K-lite Mega codec pack-et... nekem ez van és sztem ez a legjobb.
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
válasz
CounterBoci #51 üzenetére
őőő azt hiszem nekem is volt ilyen csak már nem tudom hogy oldottam meg
Abit alaplapod van? mert akkor próbáld meg a 4 szeres AGP-t. Vagy tegyél fel új VGA drivert.
-
CounterBoci
senior tag
Azt meg tudná-e mondani valaki, hogy mért lép ki folyton memóriahibával, dob egy címet meg hogy nem tudott oda írni, mikor semmi baja a ramoknak?
-
LucifeI2
őstag
Hát WoW... sztem tölts le egy videót valahonnan, és meglátod. Teljesen más! Képzeld el azt a világot amiben most játszasz, 100x akkorába és réstzese lehetsz te lehstz az egyik hős benne... engem annyira megfogott, a blizzárd annyira visszadta a warcraft világát... hogy az eszméletlen. Q4-et meg ne vedd!! az egy fos q3 rlz!
Ha nincs jó tacticod, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt
[link]
Itt vanna replayek, én ezekből tanultam majdnem mindent. PLZ csak ne humánnal gyere ellenem... mert nem szeretk human ellen játszani. -
Luci én humival, elfel próbáltam eddig...
de elég lámma vagyok az a baj
Nincs konkrét taktikom... ahogy esik , úgy puffan...
jojo4 majd akkor jöhetnél gamélni...
K1do néven megtaláltok fent!
Luci: WoW mennyiben másabb??
boltba elég húzós ára van... inkább akkor Q4 fogomk megvenni...
[Szerkesztve] -
Emberek valaki mondja már meg honnan tudom leszedni a TFT, ami most meg van nekem
war3TFT_115_english, ezt nem tudom feltenni a roc-ra, nem engedi nem találja file-okat hozzá és nem vágom miért..
Amég ez nincs fent a kani loadert sem tudom feltenni...
valaki help? -
Helvir
tag
Meg tudnátok adni nekem a legújabb patch-et hozzá (nem prepatch-ot, mert nekem mindig csak azt sikerült
)
-
LucifeI2
őstag
válasz
[pod]Diablo #42 üzenetére
hát remélem is mert vagy 15perc volt össze szedni...
-
LucifeI2
őstag
itt van egy-két hadjárat
Bővebben: link
Bővebben: link ---- ez magyarmég a hangok is
Átiratok
itt nagyon sok pálya van, és átirat is van egy-kettő Bővebben: link
és itt is van egy pár :Bővebben: link
Remélem segítettem -
[pod]Diablo
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy valaki tud egy jó oldalt ahonan letudok tölteni a Frozen-hezvalami ujjitást amitől érdekesebb lesz a játék,mert nagyon szeretem csaknagyon régóta játszok vele,és már picit uncsi és ezért szeretnék valami patch-et javítást a játékhoz
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
nemek az lenne a gondom hogy nem igen akar át fejlödni Level5-ről csak naygon lassan és van amikor nem is fejlődik át
ez mitől lehet?????????
valakinek nincs kedve neten nyomni egyet???????? -
Apophis
őstag
Tiszta élvezet ez a játék a sok mocskos cheater és hacker ellen, komolyan! Átírták már a teljes forráskódot, annyi a csalás egy-egy játékukban. LOL.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Ne-vel az ud-t általában archerrel, talonnal, 1-2 dryaddal, vagy mondjuk macival verni lehet, meg kell 1 jó kis warden, vagy valami más aranyos hero, eddig úgy láttam, a warden+panda kombináció elég ütős. Persze minden attól függ, mit hoz az ellen, scoutolni érdemes. Ha gondolod, majd nézz fel a kani.hu-ra, én ott szoktam játszani, ritkábban bneten ( northrend ).
-
Apophis
őstag
Az 1.17-ben az UD az legerősebb, ez egybehangzó vélemény. A RoC-ban a NE volt az, volt taktikám (8 Archer, majd hipporider, mass chimaera, 1 maci, ami verhetetlen volt, komolyan senki nem vert meg, persze a peccsben javították). Mindazonáltal simán leverhető, de tényleg erős, pl. statue, destro teljesen imba. Én UD-val valami 22%-os vagyok, nem az én fajom, a többi mind 55% felett, de csak azért ilyen gyér, mert folyton gosukat kapok
. Na szal: a fajok tényleg jól kiegyensúlyozottak, de rengeted apró hiba van, amit SC: BW-ban nem tapasztalni (Firelord, destro, háló, bármi, amivel adott szitu röhögve lerendezhető; ez persze elősegíti a taktikaváltogatást, ami szvsz a gamma lényege, de gyakran frusztráló).
MOD: ha már mindenki ideírja: én meg humi+NE, néha orc.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nincs legjobb faj, balanced a játék
Viszont vannak jó taktikák, érdemes replay oldalakon kutakodni, akit érdekel a dolog. És a nagyobb spílerek versenyeit is közvetítik élőben néha ( Waagh!tv )
Én spec NE-s vagyok leginkább, néha orc. -
Ice-dancer
tag
Szerintem én ismerlek 17/28. Ha tévedek, akkor bocs.
-
17/28
csendes tag
A Humik a királyok, de orkok is sirályok - főleg légi ellenfelek ellen(mass troll és troll shadow hunter big bad vodooval)...
-
Ice-dancer
tag
Nekem valahogy az ork jött be, meg a nightelf.
-
Smogus
őstag
NIGHT ELF A KIRÁLY én azzak vagyok a legjobb
bár elég régen nyomtam a gamét de akkor imádtam és most is imádnám -
8472
aktív tag
Undeaddel tolom, meg néha orkokkal, nightelf+humannal nem volt sok sikerem.
-
iwu
addikt
én egyikkel sem vagyok yó, ált humánnal tolom...de imádom a gammát!
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
Ice-dancer #27 üzenetére
Én magam inkább ork párti vagyok. Nekem az jön be. Emberrel is jóvagyok, de az ud meg a nightelf. Az hipergáz...
-
Ice-dancer
tag
Asszem ennek a topicnak annyi.
-
Ice-dancer
tag
Egyedül vagyok itt?
-
Ice-dancer
tag
válasz
Ice-dancer #24 üzenetére
No?
-
Ice-dancer
tag
Nem jön ide senki?
-
válasz
Ice-dancer #21 üzenetére
Nem tudom... Annyira psycho, meg minden!
-
Ice-dancer
tag
Nagák? Furcsa ízlés. Miért pont a nagák?
Én is csak Custom Game-ben tolom most. -
Én csak single-ben tolom, de nagyon király!!! Áhhh, pölö a Nagák a kedvenceim!!
-
Ice-dancer
tag
Nem jön ide senki?
-
Ice-dancer
tag
Fel kellene lendíteni ezt a topicot. Ide minden WarCraft-os!
Melyik a legjobb faj? Nagy bajban vagyok, nem tudom melyikkel játsszak. -
Jovikaa
csendes tag
senki nemtudja mi lehet a baj?
-
Jovikaa
csendes tag
+probalok felrakni vmi mas drivert de multkor probalkoztam mar ijesmivel es akor semit se ért
nezek vmi ujabat hatha -
Jovikaa
csendes tag
de csak enél a gaménal csinál ijet neten masnal tokéletes
azer kosz -
Jovikaa
csendes tag
mar ujrainstallaltam minden drivert es tobb fele vidkártya drivert is probaltam de egyik se használt
a topic rol pedig anyit hogy 2 war 3mas topic volt ezen kivül de mind 2 helyen cd keyt akartak adni veni oda foloslegesen irtam volna -
-
Jovikaa
csendes tag
Hi all
volna egy elég érdekes problémám war 3tft ben
általában tökéletesen mukodik a game de náha beakad es akor képregény minöség mutatkozik
amit kilépek chat re egybol megjavul es a következo mecs is tokéletesen megy
de aztan pár game után megint elkezdi és ez igy megy mar jo ideje
ha valaki tud segiteni nagyon megköszönném
amugy a gépnek birnia kell mert amikor rendesen mukodik akor full grafon is megy
de ha elduran az agya akor minimum grafon is akad
1.6 p4 512rambus ram gef4ti4200 de probáltam már gef-fx5600 as al is es azal is akadt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LG LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- One mobilszolgáltatások
- Április 2-án indul a Steel Hunters korai hozzáférése
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest