- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
gyugyo79 #43385 üzenetére
Ház azért kell mert kell autó, autó meg azért kell mert autóbuzi vagyok, meg mert valahogy el kell jutni A-ból B-be. És igen, amit lehet lopni is azt lopom, mert fölösleges rá elkölteni pl 80 k-t ha ingyen is meg lehet szerezni.
Nem azt mondom hogy mindenkinek utálnia kell a yachtot, ez csak a saját véleményem hogy semmire se való. Ha lenne rajta egy 10es garázs mint a TDU2-ben akkor nem panaszkodnék, de így csak porfogó. NEKEM. Akinek kell nyugodtan vegye, engem nem zavar hogy ki mire költi a pénzét, csak azért írtam le, mert a kedves kolléga aki kérdezett róla, lehet elkölt rá 10 misit úgy, hogy ellenérvet nem is hallott (tehát lehet nem is kell neki, csak nem tud róla). És 10 misi az kurva sok pénz.
Na mindegy. Részemről ennyi, így is túlbeszéltük a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest