Hirdetés
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, nem szeretném senkitől elvenni a kikapart gesztenyét, viszont úgy alakult, hogy megelőlegezték a bizalmat, így topikgazda lettem.
Tudom, hogy folyamatban van/volt, vagy legalábbis elkezdőtött a jelenleg aktív játékosok összeírása azt hiszem modster által, illetve azt hiszem Ádám írt egy hosszabb hangvételű posztot a T.I.R megreformálására (plusz valaki elkezdte átírni). Ezekkel kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy hogyan állnak (ne csináljunk meg egy feladatot kétszer).
Ha esetleg valakinek van kész/félkész anyaga, az ne tartsa magában, hanem lehetőség szerint küldje el nekem privátban. Előre is köszönöm.

-
ProgenXL
őstag
-
geckowize
őstag
Már kivették a hekkerek miatt ezt. Csak akkor kell fizetni, ha saját magad robbantod fel/teszed használatképtelenné a kocsidat, méghozzá neked kell. Ha más robbantja fel a kocsid, semmilyen hátránya nem fog származni belőle már. Ezzel szokott haverom is idegesíteni, hogy heistoknál előszeretettel sticky bombozza be a kocsijaimat, aztán hívhatom a mors mutualt...
-
-
Modst3R
senior tag
én szörnyű vagyok kocsik terén, mindent összevásárolok, feltuningolom, észre se vettem és 0 hely, talán heistes apartmentba de oda direkt csak a kurumát vittem
elég kényes is vagyok a kocsiaimra, múltkor heistbe vki viccből elkezdte kalapácsal ütni ki is szállitottam a p***ba, másik alkalommal kiszálltam, mert mással kellett menni felgyújtották ki is léptem...hülyékre nem vagyok kiváncsi 
-
Plata
félisten
válasz
Modst3R
üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom,nincs sok jó kocsim,Eclipse tower apartment 3 garázsban vannak a kedvenc csajos kocsik,csupa nyitható tetejű vagy sport kocsi,jah van bent két terepjáró,az a rohadt drága és valami olcsóbb.
Eclipse Tower penthouse suit 3 garázsban csupa Dubsta,1 6x6 dubsta 1 hétköznapi dubsta pár arany és chrome,valami hülye motor,meg egy patriot.
Hangman avenue 4-ben van a mai két új kocsi,Jester és comet,meg valami rozzant taliga amit loptam az utcán és azzal mentem oda.
Weazel plaza 101 garázsában csupa szedett vedett taliga,egyikre sem emlékszem név szerint,részben összelopdostam őket.
0604 Las Lagunas Boulevard alatt meg Kuruma van és Insurgent,meg még 4 valami,loptam őket nem nagyon emlékszem a nevükre. -
geckowize
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Már többször említettétek az off-road gumikat, de maga a gumi is változik amikor az egész kereket változtatod? Eddig azt hittem, hogy csak a felni, mivel a gumira külön van almenü, a custom tires meg a tire smoke.
Egyébként irónia, vagy tényleg igaz, hogy off-road kerékkel jobbak az autók?
-
Plata
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Csak egy kis időm volt,így felugrottam,majd este megnézem lesz-e rá pénzem.
16.6 misim volt,de elköltöttem párszáz ezret így most asszem 16.2 misi van,16 alá nem akarok menni.
Max ha bejönnek valami új ruhák,na persze csak ha elég jól néz ki,mint a mondjuk a valentin napik. -
Maxtreme
addikt
Srácok mennyire aktív innen az online közösség?

Anno megjelenéskor megvettem a játékot, viszont a multival nem igazán foglalkoztam.
Gondoltam rá kéne lesnem.
Ha csatlakozok a ph crew-hoz steam szerűen ki tudom választani social clubon keresztül a játékosokat? (vagy hogy működik ez?)
Illetve este szerintem online leszek, majd hozzácsapódnék valakihez szerencsétlenkedni ha nem baj.
(rutinom 0.0
) -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Bakker ez a kocsi csúcs,és csak 100 ezer.Vettem egy másik kocsit is,240 ezerbe került de nagyon cuki.

Rájöttem hogy az én helimben is van pezsgő,hullarészegen sikerült leszállni a tetőn,viszont lejönni nem túl szépen sikerült,laza leugrás helyett a kari lazán pofára esett.
A kocsik nincsenek fel tuningolva,majd ha lesz pénzem fel tuningolom őket. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Tegnap szórakoztunk Syd arany repülőjével,én vezettem a többiek meg hátul vedelték a pezsgőt,már vagy 10 perce repültünk mikor kiírta a játék hogy Pegasus visszakéri a járgányt,valami pegasus reclaim this vehicle szerű szöveg volt.Rá fordultam a katonai repülőtér irányára,de késő kidobott a repülő.

Én kizuhantam egy kisebb hegyen egy fára estem,és túléltem
Többiek meg lezuhantak a repülővel nem messze onnan.
Közel ahhoz a helyhez ahol PS-en menekülni kell csónakkal,a folyó mellé egy fára estem a hegyre.de tökre meglepődtem hogy túléltem a zuhanást.
abba meg majdnem belehaltam hogy lejöttem a fáról meg hegyről,mert nem volt lejárat a szakadékon kellett lefutni,a karim meg fejre állt. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Tényleg bakker,nekem még venni kell egy kocsit,valami Comet volt a neve,elfelejtettem megjegyezni.
Tegnap mikor Syd-ékkel ökörködtünk kellett egy kocsi így loptam a parkolóból,tök tuti járgány,gyorsul mint a fene és irtó jó hangja volt,de elfelejtettem mi volt a neve,valami Comet asszem,tiszta olyan volt mint egy Porsche.Miután kidobott GTA online és már nem tudtam visszamenni,el felejtettem a nevét. -
válasz
ProgenXL
üzenetére
Nekem is csak azok voltak/vannak amik tetszenek, de így is kevés az 50 hely.

Mondjuk azt nem értem, hogy egy játékban, ahol eleve nagy szerepet kapnak az autók miért kell ennyire bekorlátozni a tárhelyek számát. Van olyan autó, amiből megvenném az összes elérhető változatot, de nem lehet, mert nagyon kevés a hely.
G4ula84: Mondjuk a 12 éves poén ült, főleg a 84-es számmal a nickedben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
modster: Amúgy szerintem is az volt, bár lényegtelen, mert offtopik, a személyes baszogatás meg eleve nem megengedett a fórumon, ugorjunk.
Amúgy az E3 még jobbik eset, a függetlenség napja még egy hónappal később van. A kitett hír az új DLCről is már több, mint 2 hetes, így az nálam már kimeríti a "Soon" fogalmát. Örülnék, ha már a következő karbantartáskor jönne valami újdonság.
Nagyon más: sima contact mission-öket lehet valahogy playlistbe tenni? Csinálnék magamnak egy farmolós sort, de sehol nem találtam ilyen lehetőséget.

-
ProgenXL
őstag
E3 előtt semmiféle update nem kerül be szerintem.

-
ProgenXL
őstag
Hova használtok ennyi autót?
288 vagyok de az 5 gárázsomban van kb 28autó. Bár én csak egy lopott autót tárolok. A legelső autó amivel bementem a garázsba. A többit vettem. Inkább csak olyan van amit szivesen használok és tetszik. + azok amiket alkalmakra tettek be. 
-
Modst3R
senior tag
egyett nem értek ha van oldaluk a faxért nem használják? 0 hír van rajta...
-
Kiskokó
veterán
itt is szar
nemár.És amúgy oké hogy heistnél lehet pénzt átadni de csak abból ami a nyeremény nem ? vagy sajátból is lehet betenni vagy mi ? ezt nem vágom még.
-
sqpp
őstag
Mindenki nyugodjon le a p*csába most jön a Story DLC és az eddigi legnagyobb Online Update
-
válasz
Modst3R
üzenetére
Hát szerintem a 10 helynél nagyobb garázs kizárva, mert akkor reklamálnának, hogy a High End apartmanokhoz is legyen olyan.
Én már annak is örülnék, ha végre bővítenék +1 megvásárolható ingatlannal az accountot.
Syd2012: Én meg akkor, amikor 500 óra online után visszanéztem storyba és az autópályán elb*sztam egy szarvast. Pillanatra köpni-nyelni nem tudtam.

Kiskokó: Lehet átadni, ha közösen toltok activityket, akkor a menüben van olyan, hogy pénz elosztása/átadása.
-
Modst3R
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hát ja vmi q nagy mansion hegyeknél 20 v még több hellyel. El tudnám viselni. Heli leszállóval. 5 millát is megérne...
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom,múltkor véletlen kitöröltem egy garázsnyi lopott kocsit.

Igaz csak hat kocsis garázs asszem. -
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mivel pénzt átadni csak csalással lehet ezért úgy gondolom érthető a smile-val a végén hogy viccelődök.
Amúgy meg bocs hogy nem vagyok koooocka hogy napi 10 órát üljek a GTA előtt..
.........
-
sqpp
őstag
Főleg, hogy pénzt eldobni sem lehet vagy átutalni stb

-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vagy,
Shark Card.
-
Modst3R
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
bakker, nincs helyem

na hátha update után lesz slot még apartmentnak
-
Kiskokó
veterán
Ma valaki 10 felé kicsit röfi röfi

? Valaki adhatna már egy kis lhóvét
-
Gyula84
veterán
válasz
Joker94Hun
üzenetére
nekem is legújabb driver meg win 10 és 580 de nagyon jó a gpu kihasználtság igaz nincs minden feltolva maxra
-
Modst3R
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Oxa...meglássuk

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ezt mondom, hogy privát sessionben spawnol, publicban nem.
Plata: Igen, a dodo( hidroplán) és a kraken (tengeralattjáró, de nem a story-s, annál kicsit testesebb) is Pegasusnál kérhető le, ahogy a monster truck is.
-
XFoxyX
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Állítsd be a hogy oda spawnoljon vissza onlineban ahol kiléptél. Single playerbe keresel egy Duke-ot. utána áttválasz online-ra. Jó esélyel ott is lesz majd. Nekem legalábbis már spawnolt Online-ban is. Probléma az hogy nem engedte bevinni a Tuning boltba se a saját garázsomba. Szóval semmit nem értem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ne menjen már neki rpg-vel.

elég kényes is vagyok a kocsiaimra, múltkor heistbe vki viccből elkezdte kalapácsal ütni ki is szállitottam a p***ba, másik alkalommal kiszálltam, mert mással kellett menni felgyújtották ki is léptem...hülyékre nem vagyok kiváncsi

Nekem is van, én szeretem, tuti kis járgány, 4WD, jól gyorsul, kicsit dobja a seggét, de nem kezelhetetlen.

nemár.