Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A játékban? Vagy a valóságban kapott el egy vonat?

-
törölt tag
Remélem tűrhetően fog futni 6850-nel ameddig nincs új vas alá

-
cyberkind
félisten
Olvasgatom a hsz-okat a magyarítások portálon a Gta 5 felhívásnál, és arra jutottam hogy a Gta 6-nál majd élvezhetjük magyarul az 5-öt, tehát még 5 év.

-
Plata
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem hinném,nagyon rég volt,még a régi gépemen,és ezer éve elfelejtettem milyen emailre regeltem milyen névvel,na meg a jelszó sem jut már eszembe.

Asszem 2003-ban regeltem először.aztán el is felejtettem. -
Wiz Khalifa
veterán
Élvezet ezt a topikot olvasni...

-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Utálom a Snickerst,adj Mars-ot.

Egyébként meg azt kérdezte tolja-e innen valaki ilyen néven,a valakiben benne vagyok én is asszem. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De-de.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
De attól ő még nem írná bele, nem érted?

-
Plata
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sosem tolnám ilyen néven,mivel általában kerülöm hogy a HUn szót betegyem a nevembe,soha nem szoktam olyan nevet választani,nem örülnék neki ha tudnák hogy magyar vagyok..
-
Omis
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szoktam látni Hungary Heist Team sessionban
de ott még nem volt megkergülve.
És azért a kilépés lehetett net hiba vagy exe le állás. -
Snip3r_HUN
addikt
Srácok HUNadi néven tolja innen valaki ? Ezúton is köszönöm neki hogy elb@szta a Human Raid Deliver EMP setupot a folyamatos felrobbanásával, majd a kilépésével...

-
törölt tag
-
Single-ben igen, Online úgy tudom, hogy nem. Azt hiszem próbálták már a dömpert is beállítani az alagútba, de azt is szétcsapta a mozdony.
Syd2012: Sose bánd, nekem kollégám egy villamost kapott el jobbra fordulás közben, mert nem látta. Megesik. Arra a kérdésre, hogy pontosan, hogy a fenébe nem vett észre egy 20 tonnás sárga darazsat nem igazán tudott érdemben válaszolni.
(Személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár, az viszont volt dögivel, mert a 12 köbös vadi új Transitot simán tovaröpítette a villamos a sínekről.
) -
wolf13
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vasúti átjárónál nincs szabad jelzés, a fehér annyit jelent , működik a lámpa.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vonatról jut eszembe,meg lehet azt valahogy állítani?
És esetleg vezetni?
San Andreas multiban akkora poén volt vonattal ökörködni.De ott könnyű volt el lopni,az egyik állomáson megvártad míg meg áll és elloptad mint egy kocsit. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ha takarja egy cseszett ház pont és mire észreveszed már késő taposni a félet mert nincs időd megállni.

Köcsög kereszteződés. Nem baj. Legközelebb 10-el közelítem meg a vonatsineket főleg a beláthatatlant.
De az rejtély hogy a sorompó miért nem volt lecsukódva és a fényjelzők miért szabad jelzést mutattak.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
500 órával is illő észrevenni egy vonatot!

-
rup1u5
nagyúr
válasz
üzenetére
Nálam csak akkor csinálja ha megy háttérben az Experience. Nem minden esetben jön elő de amikor igen akkor mindig fut az experience is és mindig annak bezárására jön csak helyre. Tehát ha csak simán alt+tab-ozok egyet de az experience-t hagyom futni akkor marad az fps is alacsony értéken. A jelenség nálam úgy néz ki, hogy fix 60fps-ről hirtelen leesik fix 30-ra környezettől és terheléstől függetlenül. Nem hinném, hogy a konfigom kevés neki. 6mag/12szál, 4.5Ghz, 16GB, GTX970, SSD-n a játék és Win is.
Lehet, hogy egyéb oka van és konfigonként változik a dolog. Tekintve hogy AMD kártyával is előjön így gondolom, hogy nem vagy nem teljes mértékben az NV Exp. okozza de tény, hogy nálam eddig minden esetben annak bezárása szüntette meg a jelenséget. -
törölt tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
nálam szintén leesik száguldás közben az fps. először vga-ra gondoltam, gtx 760-at cseréltem r9 290x-re, de ugyanúgy megmaradt kocsikázás közben. aztán a procit (i5-2500k) húztam 4000mhz-ről 4500-ra, így már csak 57-58 fps-re esik le 55 helyett, de szerintem is töltés okozhatja, bár csak 2 db ssd van a gépben 12 gb ram mellett, és gyorsabb ssd-t nem támogat a gépem, illetve erre már többet nem fogok költeni.
vsync mellett elég zavaró, ha csak egy kicsit esik az fps. szóval eljutottam odáig, hogy letojom. a napokban kipróbáltam 50hz-es frissítéssel, és úgy tökéletes volt, de 32"-on még a 60hz is kevés.
amúgy ha adtam prioritást feladatkezelőben, akkor egy kicsit jobb volt a helyzet, de akár placebo hatás is lehet, vagy csak szimplán az alttabozás segít egy kicsit. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Igen. Jobb alsó sarokban csak jobb klikk az ikonjára és "Exit".
Mostanában már inkább ezzel kezdem a GTA-zást, hogy ne játék közbe kelljen alt+tab-ozni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Tapasztalatom szerint NV Experience csinálja. Ha azt kilövöm a háttérből rendbe jön.
-
K1nG HuNp
őstag
Engem is érdekelne, nekem amikor autóval megyek akkor szokott erőteljesen laggolni, olyankor megállok, megvárom mig betölti amit akar és hirtelen újra 80 fps minden..
-
ScomComputer
veterán
Ezt a random fps drop-ot mi okozza,mert a 980 SLI-vel is csinálta?

-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Lehet, mert a vezetés nem megy.

-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem a mostani karim így áll Online: PLAY TIME: 16D 12H 37M
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nemcsak szerintem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hát a kockákra hogy ők mennyire unhatják ha már én unom.

-
törölt tag
Először 2014-ben kijött xboxra, majd PC-re is (jelenleg is ez érhető el steamen ), HD változat, achievementekkel Én megjelenéskor kitoltam 100%ra, összes acsival. Jó volt újra tolni. Nagyobb látótáv, HD textúra, 1080p felbontás, achievement támogatás. Semmi álleejtős extra.
Ja és most néztem, hogy mindezek előtt jött a telefonos változat amit írtál, és abból lett ez a HD cucc..
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem tudom kikeresni de az volt a lényeg hogy egy mapra kerülne az összes 3d és hd város, átjárható lenne egy játékon belül. Ami ellentmondásos, hogy előtte meg azt mondták HD ( IV,V) és 3D ( 3,VC,SA ) között soha sem lesz átjárás.
Ezt arra mondta valamelyik készítő, hogy karakterek nem fognak feltűnni a régi részekből. magyarul CJ nem jelenhet meg a GTA V-ben.Összegezve: map-ok visszatérhetnek, szereplők nem.
-
törölt tag
Most adták ki felújított grafikával vagy egy éve. Amit Te szeretnél, az, hogy kerüljön át a HD érába, amit kijelentett a kiadó hogy NEM lesz átjárás a 3d, és a HD éra között. Így amit akartok az szerintem kizárható. Ezeket nem saját fejemből mondom, mert nem szeretem a találgatásokat, hanem a rockstar nyilatkozatait ha összefűzöd ez jön le belőle. Ezek után, hogy megtaláltak liberty city fájlneveket, inkább valószínűsíthető, hogy azzal a várossal akarnak valamit ( szerintem nagyot ütne ezzel a feljavított grafikával, és az a város is annyira kihazsnálatlanul maradt, mint jelenleg a V). Még egy infó: erről is beszéltek már a készítők az egyik interjúban, hogy nem állnak már messze egy GTA hd világ létrehozásától.
-
Plata
félisten
válasz
üzenetére
Figy ha kiadnák újra a San Andreas-t felújított grafikával,én megvenném azonnal.
Egy percig sem gondolkoznék rajta,eddig nekem a GTA5 és és a GTA San Andreas adták a legjobb élményt,a vice City sem volt rossz,hangulat és a világ bejött.De a San Andreashoz képest sehol sincs nálam.
San Andreas-al több ezer órát játszottam,ha meg lenne még az x fire meg is tudnám mondani kb mennyit. -
törölt tag
Nem kamu volt, mivel modderek szoktak keresgélni a fájlok közt, és megtaláltak Liberty City SP_ MAP nevű fájlokat az egyik frissítésben. Sok dolgot lelepleztek így előre, ami később kijött valamelyik DLC-ben.
Heist pénzpakolós szkriptek , fegyverek, járművek. Pl.: az első fleeca job heistnél mikor pakolja a táskát, azt szkriptet már vagy egy hónappal előtte feltették youtubera.
-
törölt tag
Nem lehet tudni semmit. Néhány a forráskódban szereplő szóból, jelenleg itt tartunk, hogy egyesek szerint május elsején a sztahanovista-élmunkás-gyúrógép CJ leszáll az égből a jetpackjével, hozza magával az összes szigetet , meg a vak jakuzát és visszarepülünk 2005-be, mindenki sír az örömtől, és konfetti hull alá.
Amugy Liberty City map vagy valami ilyesmi szerepelt a játék egyik frissítéssel érkezett forráskódjába.
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Én mindenhogy utálok repülni.

-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Majd kiderül, eddig is nagyon szerettél repülni a kocsikkal.

-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Második mondat.

Inkább gyere velem mindig és akkor nincs semmi.
-
törölt tag
A hó fizikája szerintem megegyezik a sivatagi homokkal. Csak kifehérítették.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Magát a havat nem szerettem,az autó nagyon rosszul ment tőle.
Viszont az állati vicces volt hogy a tengerparton az emberek havazásban fürdőruhában buliznak,meg a hóban fekve napoznak.
Az is poén volt hogy hógolyóval megdobtál valakit akkor lehet hogy bele halt.
Eclipse tower közelében meg dobáltam az embereket,volt aki bele halt,és kaptam körözést.
-
válasz
ScomComputer
üzenetére
(#32502) scomcomputer, (#32503) Plata
Akkor varok tovabb turelemmel.
Koszonom!

-
Plata
félisten
Havas pályák?Minek,én karácsonykor is utáltam a havazást.
Magyarítás készül.
Kiegészítő érkezett,több is,havonta jön 1-2.De csak Online.
Nem tudom mi a frászt keresne kaliforniában havas pálya,végül is a GTA 5 San Andreasban játszódik,ami kalifornia.És Los Angelesben nem túl sok hó van szerintem.
Remélem San Fierro-t és Las Venturas-t teszik be kiegészítőkbe,azok szintén nem túl havas pályák. -
-
Sziasztok!
Erkezett esetleg kiegeszito a jatekhoz, havas palyak stb, magyaritas?

Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)