Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzhzhz
csendes újonc
sziasztok, egy i7 4720HQ procival és gtx 960m 2gb -vel tolom a GTA 5öt 2 napja, egy idő után kicsit laggol a játék, a proci 83-85 fok körülre felmelegszik általában, de cpu throttling csak 1-2% körül van, de az is csak ritkán (AIDA64 progival nézem), mégis kicsit laggol (a gpu memóriájának felhasználtsága sem olyan nagy a settinsgben lévő beállítások alapján: 2047mb/1300mb) , a felbontás az 1920x1080, high beállításokat egy részét meg levettem normálra, esetleg van valami speckó beállítás aminek a kilövése segíthet, vagy energiabeállítás?, vagy láttam h az nvidia kiadott egy drivert a gta5-re, bár sztem nem a gpu a ludas, megköszönném ha lenne bármi ötlet

-
Mike
veterán
nahát megvettem a Kurumát. teljesen jó lesz gang attacknál és missionoknál, főleg tök egyedül
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mostanában nem heist-elek,találtunk egy vicces de isteni sok pénzt termelő mókát.

Azzal szoktunk szórakozni,egyrészt mókás másrészt sok pénzt ad.
Jut eszembe,nem úgy volt hogy Online-ban nincsenek állatok?Csak a játékosoknak nevezett ökrök?
Mert én találtam állatokat Online-ban. -
laci12234
tag
Sziasztok nem tudom miért de állandoan elölről akarja kezdeni a játékot pedig tegnap játszottam vele megvoltak a mentéseim is meg tudtam onlinen játszani most meg csak a kilépést a beállítást és a storyt irja ki ha rá megyek előlről akarja kezdeni
Ez miért van ?? -
nonsen5e
veterán
Ki lehet valahogyan azt kapcsolni, hogy Lester 2 percenként felhívjon?
Nem érdekel a heistje, majd kijátszom amikor szeretném.
Hagyjon békén kóvályogni a világban...
-
válasz
üzenetére
VIPezni kéne, bár én még nem jöttem rá, hogy a francba ad dupla lóvét. Lehet ez is szar.
Viccet félretéve, a yacht védésért kb. mindannyian duplát kapunk (30k helyett 55k), de a többi nem duplázódik. Nem értem, hogy milyen körülmények között ad duplát.Amúgy szerintem az még jó is, hogy eltolódik, feltéve, ha nem csak a töküket vakarják, hanem tényleg csinálnak érdemi fejlesztéseket a GTA V és az Online-hoz is.
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Véleményem szerint előrelépés van fejlesztésben és támogatásban. Gondolj bele: a GTA IV-re is sokat vártunk, majd utána is sok idő telt el. Abban kezdetleges volt a multi ( én szerettem nagyon).a V ben akármennyire bugos / hibás itt ott, azért rengeteg frissítés jön rá ingyen, és sok a tartalom. A story mode is hosszabb és tartalmasabb. A fejlesztők azt írták, ez nem az a játék amit évente piacra fogunk dobni. Egy DLC még azért jöhetne, de szerintem a következő részre még 2-3 évet várni kell. a pcgurus hír meg nekem semmit nem jelent. Van benne egyáltalán hivatkozás? Rockstar elég szűkszavú, ezek a pletykák nem szoktak bejönni. Nameg pont ők hagynának ki egy generációt, mikor az előzőt és ők lökték még fel az élettartama végén (xbox360 / ps3 )
Egyébként nekem egetverő nagy problémán nincsen se a PC se az xbox36a- verziózval. Ha sok a csíter sessiont váltok. Inkább a néha crashelés bosszant. / failed to zlib call /. Xboxon 10-12 órás "longest game session"-t csináltam hiba nélkül.
nekem a legnagyobb problémám, hogy mikor bejött a creator, nem lett a quick matcheknél választható a player created vagy a rockstar created, így a jó kis deathmatcheket elég nehéz megtalálni. a player created meg 10-ből 9x 10000 $$$$ 100000rp, ami persze kamu vagy sniper vs akármi.
Ja és nincs pénzem yachtra, meg átalakított apartmanra, mert lusta vagyok heistezni

-
cyberkind
félisten
válasz
üzenetére
A sztori jó, csak 2 és fél év alatt azért már kitoltuk egy párszor és akárhogy nézzük uncsi lett, az online meg egy instabil szar, amivel nem lenne baj ha mondjuk ne milliárdokat kerestek volna csak ezzel a játékkal, de se érdemi javulást nem csináltak és se érdemi tartalmat nem adtak, a sok csalóról nem is beszélve, szerverparkjuk a béka segge alatt ha egyáltalán ezt annak lehet nevezni, a jelenlegi konzolgen meg...
Az meg azért szar mert egy ilyen csapat indult neki de minek.
-
Giii
senior tag
Sziasztok!
Gond lenne az ha kikapcsolnám az AVAST-ot online közben? Bekaphatok vmit más átjárón keresztül? -
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Csak ősszel lesz annyi, és nem volt egy érdemi nextgen cím se a gépekre, na ez az állati.
-
cyberkind
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem, de előrevetíti hogy tutira jönni fog San Fierro és/vagy Las Venturas sztori DLC mert a single azért már uncsi.
De mivel állítólag mindenki a multin dolgozik(ami nem látszik meg semmilyen szinten) érdekes lehet még az. -
cyberkind
félisten
Késik a GTA 6, az is lehet, hogy éveket
Mégis ki lepődik ezen meg, de legalább qrva szép lesz az a játék még ha a mostani rettenet uncsivá is válik.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Van már story modehoz car pack? Olyanra gondolok, mint ami IV-hez is volt, a játékbeli fikcionális kocsikat cserélte le eredeti modellre.
-
.LnB
titán
Miért van az, hogy tegnap előtt tettem be a játékba új autókat (vagyis lecseréltem a meglévőeket). Mindegyik ment is, csak voltak bugosak. Ezért letöröltem a játékot, újratettem, és kiválogattam azokat a kocsikat amiket be akarok tenni. Bepakoltam őket, de a játék "corrupted game file" hibaüzenettel nem indul. Lefuttattam a file-ok ellenőrzését, letöltöttem a sérült file-okat. Utána el is indult a játék, persze alap kocsikkal.
És most már ott tartok, hogy ha egyetlen kocsit is beteszek akkor nem indul. Ráadásul olyat ami eddig működött! Miért van ez? Mi a megoldás? -
Mike
veterán
válasz
Dogengar
üzenetére
na erről még nem hallottam. valahol azt olvastam ellenben, hogy az új páncélozott autókból úgy lősz ki mint a többi autóból, vagyis kitöröd az ablakot. akkor ugye meg annyi a védelemnek.
mire akarok kilyukadni? érdemes a Kuruma helyett a mercit megvenni? főleg ha bentről, a kocsiban ülve akarok lövöldözni. melyik a meci? a schafter V12?
-
A 4 ajtós páncélozott merci végsebességre nagyon jó és azt hiszem még mindig sedan kategória, abban abszolút toppos. Ha versenyzel és sedan a kategória, akkor nyerő darab. Amúgy túl nagy az ablakfelülete, ahogy a Range Rovernek is, így ha betörik, akkor nincs ami megvédjen. Kurumánál azért ugye ott a vas, amin nehéz belőni.
-
VIP másnak ad rendesen duplán?

-
Plata
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem van egy pasi meg egy csaj karim is.
A csaj karival szoktam játszani,most épp szép nagy monoklija van,kiugrottam repülőből és ejtőernyővel érkeztem a yacthra.Csak le fejelte a helit.
Csak steam-el tudok képet készíteni,a játék nekem nem hajlandó menteni képet,és print screen sem jó.
-
Mike
veterán
Milyenek az új DLC-ben adott páncélozott autók? érdemes megvenni? Akár a Kuruma helyett is? Azért kérdezem, mert most akciósok
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Háát, nem tudom, nem akarok igérgetni. Majd meglátom.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Holnap Human Labs Raid megfelel a kisasszonynak ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Persze, mert azt utálom.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hívtalak pacific standard heist fináléra,mégse jöttél. Nem baj legalább több pénz maradt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Annyira azért nem jó, amikor hosszú heteken keresztül yachtra gyűjt az ember.

-
Snip3r_HUN
addikt
-
4264adam
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez az igazi akció. Ha megnézed valós 25%. Nekem kivételesen nagyon bejön ez a lassú pénzszerzési lehetőség, drágaságok, folytonos kiadások "javítás, ruha, töltényel". Mindig elérsz valamit ami miatt a másik dologra újra gyűjteni kell. Nem csak az ölünkbe csöppen.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Fogalmam sincs.Csak találtam ezt a vidit és gondoltam meg mutatom.
-
Plata
félisten
Találtam egy vidit a köv dlc cuccairól.
[link] -
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Dehogyis, én is csak azért panaszkodok az online-re mert olyan tökéletes hogy szavak sincsenek erre.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Haver emiatt hanyagolja a játékot...

Zavarja, hogy játszik és ezt látja kb óránként egyszer. Pedig a netkapcsolatával nincs baj.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vagy a hostoloval vagy neked volt valami net hiba
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mindig ez van velem szóval nekem már a faszom kivan vele...

-
Rison77
senior tag
Megoldottam a dolgot annyival, hogy borderlessre raktam a képernyőt. Viszont itt meg előjött az, hogy az átvezetők után fogja magát és 30 fps-en marad, néha az segít ha nagy sebességgel ütközök valaminek, de most már azt se akar működni.. csak ha visszaállítom full screenre, akkor instant felugrik 60 fps-re. Full screen al+tabnál viszont, kb úgy megöli a gépet mintha 100%-on pörgetne mindent, és 3-4 mp-es reakcióideje van pl a bill leütésnek is.
-
K1nG HuNp
őstag
Pc-n onlinen letezik valami phs klan?
-
hegti
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Vicces én a 4-el voltam így,egyrészt ott volt az a szerb gyökér,másrészt szutyok térkép,na meg a buzis kieg is taszított.

Remélem az 5-höz nem valami homáros dlc jön.Inkább rakjanak be egy női karit,mondjuk egy San fierrói hippit.San Andreasban az a hippi mekkora arc volt,jézus a hülye összeesküvés elméleteitől,meg a süket dumáitól olyan jókat röhögtem.
-
Plata
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát nem is a "hey nigga" stílus fogott meg,hanem a világ amiben játszódik.
Szinte mindig a KDST rádiót hallgattam,imádtam a sivatagban kocsikázni vagy a hegyekben,megvettem az összes házat a játékban.GTA 5-ben M a kedvencem.
Röhej de a GTA 5-ben nem tudok normálisan repülni sem,SA-ban meg olyan ász voltam repülővel mint a fene,sőt még GTA SA multiban is nagyon jó voltam repülésben,GTA Online-ban meg úgy repülök mint egy idióta kamikaze.
-
-
Puma K
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Az a vicc hogy beletoltam több 100 órát de fogalmam sincs az egészről, ennyire rühellem ezt "hey nigga" stílust, az 5-ben amikor lehet csak kerülöm Franklin-t.
Egyébként azt tudjátok hogy ha jönni fog ez a két nagyobb DLC, ami szinte biztos, akkor 2020 előtt nem kapunk új Gta-t, ami jó, mert a Ps5-re új grafmotort írhatnak, vagy ezt a csúcsra járathatják.
-
Plata
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Bárcsak igazad lenne,San Fierro és Las Venturas isteni lenne,nekem a mai napig a GTA SAn Andreas a második legjobb GTA,az első az 5 de utána ott a San Andreas,igaz SA-ban sztori sokkal hosszabb volt és hatalmas terület volt,falvakkal városokkal hatalmas bejárható területtel.
Ha most valaki bedobna a SA világába simán eltalálnék akárhova,mert még mindig emlékszem az egész világra. -
digo00
tag
Sziasztok.Használja valaki a játékot sapphire r9 390 es videókártyával?Mert nekem az lenne a gondom hogy kikapcsol a monitor ha játszok a gta V el.Valaki már tapasztalt ilyesmit?
-
válasz
Puma K
üzenetére
Kincsesbánya, már ha azt számolod, hogy akciósan vette volna mindenki 35 euróért és felszorzod, kiderül, hogy bőven megérte az összes reklámot és ráfordított centet.
Alapvetően szerintem nagy átalakítások nem lesznek online téren, maximum valaki kiegészítővel. Ha eddig nem volt, akkor ezután se nagyon lesz. Pedig mondjuk egy rohadt fegyverszekrény jól jönne, hogy a nem használt fegyvereket le lehessen tenni. Szerintem egy pár órás meló ezt leprogramozni, de nem foglalkoznak vele. Vagy elég lenne, ha megjegyezné a fegyverek sorrendjét a körön. Az a baj, hogy hiába adnak ki jó dolgokat, meg néha újakat (pl: VIP update), ha van pár alapvető dolog, ami szar. Pl: Crew rendszer (mármint, hogy nincs), chat, stb... Pedig ezek alapdolgok egy online communityre építő játéknál.
-
Puma K
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Én már nem tudom mit gondoljak...
Vagy rájöttek mekkora kincsesbánya ez a játék és csöndben bármi reklám nélkül csinálják a kiegészítéseket és valami komplexebb frissítést fognak kiadni... valamikor.
Vagy ők is azt csinálják mint az a napokban kiderült az Ant simulator esetén, hogy a készítők a játék fejlesztésére befolyt pénzt
és elpiáltak...elkurvázták -
negyven2
nagyúr
-
digo00
tag
Sziasztok.Megoldható lenne az hogy ha újra a karom húzni a gépet akkor a letöltött DLC-ket kimentsem hogy ne kelljen újra letölteni?Előre is THX.
-
cyberkind
félisten
Tavaly augusztusig 54millát adtak el a játékból, de az online változatlanul hulladék.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azok a szép magyar nicknevek. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy milyen szép a magyar nyelv, meg az is, hogy miért nem használok magyar nicknevet.

Mondjuk egy dragrace-t megnéznék ilyen gépekkel.
RoMix85: Social szerintem csak akkor számol, ha belépsz és online vagy, steam meg akkor, amikor elindítod magát a játékot. A lényegen nem változtat, kocka vagy.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hát az mi ha nem bank? a felső a zsebpénz, alsó a bankszámla , nem ?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
5 millió és nem a bankban tartod ? Itt az idő rádküldeni a zsebmetszőket.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viccet félretéve, a yacht védésért kb. mindannyian duplát kapunk (30k helyett 55k), de a többi nem duplázódik. Nem értem, hogy milyen körülmények között ad duplát.

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-02/06/429691_vzz7lbrabadcmhmd_2016-02-06_00017.jpg)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-02/06/429691_xmgrfnglwcmwoo9f_2016-02-06_00013.jpg)