Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Nem tudok már szerkeszteni.
Egy ajánlat az egymásra odafigyelés tanulására... igen is szerintem legyen bekapcsolva a full törés... még én is jobban ráengedem a falra a kocsit, mert tudom nem lesz baja.... egymásra is vigyáznánk mint a hímestojásra + senki nem merne őrült féktávokat bevállalni, mert full törésnél elég odaütni a felfüggesztést és ennyi volt.
+ neked Dzsav a szervernél kis help ha gondolod...ha megvan milyen tiert szeretne a nép, nyugodtan nyomd rá a random választást... neked sem kell vacakolnod vele sokat és hát random választ nincs 2 egyforma.... azt meg hogy listázod, hogy 2-3 verseny együtt rád bízom...amúgy szerintem az is jó lenne...nem szakadna meg az ember...2-3 meccs egyben azt majd utána választunk másik tiert stb..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest