Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Nem tudok már szerkeszteni.
Egy ajánlat az egymásra odafigyelés tanulására... igen is szerintem legyen bekapcsolva a full törés... még én is jobban ráengedem a falra a kocsit, mert tudom nem lesz baja.... egymásra is vigyáznánk mint a hímestojásra + senki nem merne őrült féktávokat bevállalni, mert full törésnél elég odaütni a felfüggesztést és ennyi volt.
+ neked Dzsav a szervernél kis help ha gondolod...ha megvan milyen tiert szeretne a nép, nyugodtan nyomd rá a random választást... neked sem kell vacakolnod vele sokat és hát random választ nincs 2 egyforma.... azt meg hogy listázod, hogy 2-3 verseny együtt rád bízom...amúgy szerintem az is jó lenne...nem szakadna meg az ember...2-3 meccs egyben azt majd utána választunk másik tiert stb..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest