Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3DMark 11 eredmények
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem kötözködöm előre szólok
... de ahogy Ati is írja ehhez a kártyáknak semmi köze. Olyan a szeme kb, mint nekem, hogy azt is megmondja ha változik 10fps-t a játék. Ez szerintem egy jó dolog amúgy, de ezzel semmivel sem akartalak degradálni, ne érts félre. Csak ő észreveszi azt a tényt, hogy a játékok 60fps-en mozognak úgymond smooth effektben magyarul folynak vagy siklanak, nem tudom magyarra fordítani. Szóval ez az a szint ahol semmilyen hardveres akadás vagy kép anomália nem ront a játék szép menetén. Ezért is készítik ha tehetik konzolra is 60fps-re a játékokat főleg most a next genre.+ dehogynem ér fel a vga-ja tudása a tieddel... ne egy olyan programmal akarjátok összemérni a szintet ami totál úgymond garázsprogram.
Nézzétek meg egy 3d mark-al... mert ott indítás előtt is már eldől a kérdés, ugyanis az ő gépén elindul a program a tieden meg ha jól tudom az új 3d mark követelményeit, ha el is indul nem minden egységet engedi.
Ismétlem ez sem degradálás volt, nekem alapból már több éves gépem van én nem vitázom ezen...mindenkinek pénz kérdése... + olyan lassan 10 éve nincs, hogy intel-nvidia meg ati-amd páros stb meg keverve melyik tud többet...megszünt... alapból ati nincs lassan 10 éve...amd márkacsalád van.... + a technológiák is összeforrtak...lásd régen nem lehetett intel alaplapon crossfire, mint ahogy amd alaplapon sem sli támogatás. Manapság semmi köze már a teljesítménynek a párosításokhoz.Én csak ennyit akartam, meg szerintem ezen kár vitázni, mindig lesz akinek jobb gépe lesz

-
Brian_GT
őstag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
persze a fraps alapból xar tömörítéssel kódol, óriási nagyságú file-t generál...alapból ez a folyamat eszi a gépet...+ olyan 5-10%-ot már megesz az, hogy fut... és akkor a felvétel... ezért mondják aki sokat vesz fel avermedia és kész...totál leveszi a terhet a gépről és rögtön tömörít is... fraps szerintem arra jó amire 90% használja...új játéknál segít belőni a grafikát >>> fps kiiratás ... + benchmark ennyi.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az a baj a Fraps addig jó amíg olyan játék alatt veszed fel ami a géped erejének nem 100%-a magyarán marad tartalék a frapshez. De egy Crysis 3 vagy Assasin Creed 4 alatt már diavetítés lenne. Meg k minden 2013 2. felében kiadott játékra igaz ez már kb... kivéve ha nincs több, mint 200k csak a gépedben.
-
Brian_GT
őstag
Nah majd én igazságot teszek...egyik eszi a gépet használat alatt mint a szél, a másiknak meg rosszabb a minősége. Nyert az Avermedia. Ennyi.

-
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
jóó de gondolj bele mi megy ha akció van..50%-75% kedvezmény...és a steam nemzetközi...nézd meg egy humble bundle alatt a számláló mennyit ugrik 1 sec alatt... és mind mind tranzakció amit a szervernek bírnia kell..és az csak egy eladás oldal..ez meg még alapból chatet üzemeltet..hangcsevegést...felhőszolgáltatást stb stb stb.
-
Brian_GT
őstag
Komolyan srácok most nem akarok kötözködni, de én ma pl steamen 2 játékot is vettem paypal-al ismerősömnek ahol aktiválnom kellett...külön böngészős steambe is belépnem az azonosítás miatt... le is töltöttem neki megnézzem jó lett e... 10M-al szedtem le a cuccot és 1x álltam meg mikor frissített... nem mondom nincs karbantartási idősáv vagy hiba.... deee azon kívül a semmi baja nincs ennek a programnak.
-
Brian_GT
őstag
Nézd még Colin McRare 2 idején én is mindent bill-el játszottam, mert szinte nem is létezett analóg joy...ps1en is csak sima d-pad volt.
Mindenki mással tud és szeret játszani, nálam benne van nyilván a kényelem is, hogy gamepad, bár gép előtt ülök ugyan úgy...billel is tudok játszani, de nyilván a nagyon gyors kocsiknál idő lenne átszoknom, hogy ugyan olyan időt tudjak menni.
Ezt te döntsd el, most ha neked jó így billel és jó időket mész akkor minek a gamepad? Kétségkívül az az egyik legjobb joy pc-hez.... szóval itt ne másra hagyatkozz.
Ha tudod irányítani az összes kocsit rendesen, akkor hagyjad. Ez olyan neked elsőkerekes kocsid van és 300al tudod vezetni...erre jön vki aki közli, hogy de mennyivel jobb a hátsókerekes... lehet az jó ha neked nem jön be de ugyan úgy megtudod verni az elsővel. Szóval ha egyszer ugyan olyan szintet tudsz és jól érzed magad billen hagy azon. Ha átakarsz tanulni tanulj át...
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az túlzás tökéletesen tetszik a játék...számtalan dologba kötök bele én is, csak hát elfogadom vagy perpill ez a dolog nekem okés, hogy így csatlakozik.
Amúgy csak tanács...ne babráljátok a steam beállításait régió meg ilyesmi terén...én nem csinálok vele semmit és mindig jó.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
azért dob ugyan oda, mert van hely...amint betellik vagy keres neked helyet vagy nyit egy új szerót neked...sztem jó ez így...vársz 1 percet és lesz új szerver
-
Brian_GT
őstag
31,4 mp alatt fékez le 100 km/h-ról 0-ra a Veyron Super Sport, szerintem az tök átlagosnak számít.
?????????????

Nem egy wikit nézünk
Oda az van írva, hogy 400km/h azaz 250 mp/h-ról kevesebb, mint 10 másodperc alatt áll meg.Amúgy gondolj bele 31,4 mp 100 km/h???? Skoda Fabiaval megállok 10 secen belül 100ról. 31 sec alatt állna meg egy kocsi 100ról kispesten fékezhetnék, hogy megálljak az Oktogonnál

-
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Liveroute-nál azért olyan pályák vannak ahol sok egyenes is van, oda én is Agera-t választanék én pl olyanra mondom, mint pl San Marina vagy Dubai éjszakai pályái ahol az egyenesben más kocsi se tudja kifutni magát, nem hogy az agera...a sok hülye S miatt meg nehéz jól menni vele, mert ezeken a pályákon nagyon buzi a cut corner...könnyű beleszaladni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Így van, ha tudod a pályát az Agera verhetetlen. Akkor tudod utolérni ha vacilálsz milyen kanyar jön és belefékezel, mikor utólag kiderül ott nem is kellett volna. Amint van 1 kis egyenes olyan előnyre lehet vele szert tenni, hogy behozhatatlan. Én is azzal megyek már végig.... egyedül oda nem jó ahol sok a kanyar... mert a seggdobálása miatt kell tér, hogy kifussa magát.
-
Brian_GT
őstag
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az a baj, hogy a hardcore meccsre nem engedném be azt aki nincs 80as szinten legalább. Mert oda tapasztalt versenyzők járjanak ne a faltól-falig jóskák. Ott semmi keresni valója annak aki nem tudja irányítani a kocsikat rendesen. Kedvenc játékmódom lenne, mert végre valóság közeli lenne autózni, hisz nincs flashback és kis hiba is végzetes lehet...de nem lehet mert kis szintű idegbeteg hülyék járnak fel rá.
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Elhiszem...szép volt... nincs különösebb gondom velük csak rossz óráimban ért a ,,támadás".
De ma semmi nem tudja elrontani a kedvemet...megvannak az első kockáim!!!!

Lesz ma vmi guriga és ha igen mikor...ha nem lesz akkor hánytól?

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Több, mint 100 órám van a játékban, letudom kezelni őket, csak akartam egy normálisat gurulni és pont sikerült azt a napot megtalálni a a sok hülyének, hogy kiszúrjanak velem, mikor ma hozzám képest a kaszabolós sorozatgyilkos bölcsődés kisgyerek lenne.
-
Brian_GT
őstag
Benyalhat tövig az összes kis b**zi fent online-on. Nem lehet hardcore meccset játszani, mert nem képes fair játékot űzni... azt az első koccnál szarrá töri a kocsimat... neeem ott kell versenyeznem a sima normalban ahol mivel nincs törés meg van 800 flashback faltól falig jóska mindenki az agera-val is. Az nem játéktudás faltól falig megyek, ha meg bemegyek ahol az is számít ki hogy tud vezetni odajön a sok szartúró. Ezek nem tudom miért nem mennek a simába ahol kedvükre tőrhetik egymást...sok b**ott b**ráns be**sott b*zi ...
-
Brian_GT
őstag
Over!!! 1-et jegyezz meg... mi az hogy vége van egy gyorsaságinak...olyan nincsen!!!

+ Nem fékezünk......Gáz Gáz Gáz Gáz....
Nem veszed el a gááázt!!! Nem félünk...óvatosan 
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Welcome

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem..gyakorlatilag úgy nézi, hogy tilos mindennemű hard-abb ütközés...ha meg meg is pörögsz azt meg rögtön visszafele menésnek veszi és kizár... bár ha megpörögsz úgy sem éred már utol és felmegy a csúszka, szóval mindegy.... hülyén van picit megoldva de talán ez még érthető..touge a legkeményebb játékmód sztem..face off-ban lehet lehetőséged hibázni...mert végig kell menni...itt nincs
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hallod!!! szőkének nézek ki?

-
Brian_GT
őstag
Nagyon csúszkált mostanában a Skyline..kimentem állítani rajta

-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
azért nem fogadja el a joyt és vágja vissza, mert mikor bemész beállítani valszeg egyből állítod a konfigurációt..előtte kell nyomni neki presetet... choose preset vagy hogy van írva... utána ha beállítod akkor a kocsiválasztás is meg minden megy a joyról...
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem tudom mennyit mentél..összesen írtam...
bár ha 36 óra után nehéznek érzed a t4et akkor lehet...nem lenézés stb ne érts félre...csak akkor lehet kevés lesz ha nem érzed még ennyire a t4et... -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem kell ahhoz annyi..50-60 óra után már majd mást mondasz

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
mi a baj a mercivel szerintem marha jól irányítható kis gép...
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
há ketyeg az óra jobb fent...bal fent meg írja milyen verseny jön melyik pályán és hányas tierben...jobban nem tudom leírni

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
akkor te ment fent írja

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
az online playlist szinte mindig tele van... akkor vagy egyedül vagy csak páran ha vmi volt a CM szerverrel és újraindítottak 1et és pont oda került be... vagy alapból kiszorultál a szerverről és nyitott neked auto egy újat.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nekem kb a játékaim 70%-a már steames, mármint én utálom a digitális tartalmat csak ha dobozosan veszem meg, a steam adja a háttér supportot és így a dobozosom is steames lesz. Nem bánom, nem kell hozzá legalább a lemez és kímélem a 10 rugós lemezeket.
Én ma még biztos nem leszek, win reinstall volt, szóval még szedem össze magam.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Azért németország meg magyarország méretben sem említhető 1 lapon ergó emberbázis is kissé magasabb..egy peppet.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Semmiképp, nincs crossplatform... nem is lesz.
Leginkább azért, mert nem is tudják összehangolni..más-más rendszeren futnak és más a követelmény is egy konzol szervernek, mint egy pc szervernek + most egy hardcore shooter-t megnézel, mekkora előnye van egy bill+egeres embernek, mint egy controller-esnek és nem is a célzás a fő szempont, hanem a mellékgombok...inventory stb. -
Brian_GT
őstag
válasz
execute93
üzenetére
Lehet nem 2.900 volt hanem 3600 mint te is mondod. Nem emlékszem. Itteni fórumozó Dzsavermadár mikor vette neki néztem árat és nekem 3k alatt derengett, de lehet ő is 3600ért vette. Ha olvassa majd megkérjük nyilatkozzon, de mindegy mert néztem ott ahol vette már nincs...most nincs.
-
Brian_GT
őstag
válasz
execute93
üzenetére
DLC autók csak egy bizonyos része jár előnyökkel és azt én nem nevezném mindig előnynek.
Például a Subaru Impreza minden létező autót ott hagy a rajtnál, ha városi pályára beválasztom, ott kell manőverezni vele a rajtnál, mert 12 helyről kb elsőre fel lehet vele menni ha nem húzzák rád
De ezek egyedi esetek, mert hosszú pályán a gyorsulása miatt a végsebessége viszont nem kiemelkedő így oda nem használható. Most ilyen autókból van még 1-2, de nem számottevő.
Hogy megnyugtassalak Tier 2-ben ha nem nagyon kacskaringós és chicane-os a pálya akkor a Mercedes AMG verhetetlen, mert amikor a többi kocsi bevérzik ott én rakok még egy 7-et
Egyébként meg Nissan Skyline a maradékra.Szóval vannak kimondottan olyan pályák ahová ha jól választasz jó előnyt tudsz kovácsolni a dlc kocsival, de az autó 1 dolog...kell hozzá irányítás is, meg egy kiló szerencse, mert ha elrontod vagy lelöknek akkor mindegy milyen kocsival vagy.
Vedd meg nyugodtan már potom áron van, igaz most volt karácsonyi akció, de akció nélkül is ha jól emlékszem 2.900Ft szóval várunk szeretettel.
Multiban pedig igen testreszabható a kocsi kinézete, mondjuk mi használunk 1 festést pont azért, hogy ha online vagyunk és nem privát, tudjuk társ jön mögöttünk és figyelni kell. De ezt majd eldöntöd akarod-e használni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A különleges DLC-s kocsik sajnos igen azt online ranked sem engedi...viszont ha privát szerón kilövöd a dlc-t az alap dlc kocsik is bukta...subaru, performance chevrolet-bmw stb... mclaren...azokat azért sűrűn használom pl én is.
Syrius: Jaja, ezért mondom...pénz is jönne akinek kell meg xp és nem kell a dlc-n agyalni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ha van 12 fő vagy egy jó 10 akkor fel kell menni online-ra és nem kell a DLC-vel bajlódni. Aki akar dlc-s kocsival jön, aki nem az nem. Priváton sajnos választani kell, hogy dlc on vagy off, ez rövid távon ok csak hosszú távon gáz azóta, hogy fillérekért volt az összes és sztem mindenki élvezné a dlc adta kocsikat, ha már pénzt adott érte

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Autós játékra nekem kicsit nagy a PS3 joy-a..Resident Evil 5-höz viszont nagyon jó és kényelmes... nekem még nincs olyanom, kisebb kategóriás van, mármint árban joy..de majd egy xbox joy lesz ide is.
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Okés...elvileg én olyan 18:30-40 körül startolok és szintén ha minden igaz Overrel...szóval aki szeretne majd jönni zörgessen akkor kezdetben engem vagy Overt...utána meg Dzsavert!!!! Emberek felvételét steamre én mostanság kicsit hanyagoltam de remélem megvannak akik jönnének. Esetleg aki most jönne 3/4 7kor írjon már egy privátot nekem pls! Meglesem akkor fent van-e nekem steamen! THX!
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Beszéljük le ma hánykor lesz a csoportos gurulás és ha mindenkinek jó így, összeinvelem a csapatot... 12 emberből általában 8-10 nekem is ismerős, így akit én invelek úgymond én irányítom... ha kilépek a publicról jönnek ők is velem.
2.-nak Dzsavert hívom be, így ha én korábban lelépek akkor ő lesz az aki húzza magával a csapatot.Behívok mindenkit... az szerintem egy 6-7 ember lesz rögtön...akkor marad 5 ember aki betud lépni még külsős...amint rám vagy dzsaverre ráír vki hogy vagyok jönnék, az aktuális verseny után kihozom a lobby-ba a csapatot. Behívjuk az új tagot és vissza online. így szépen a végén 12 magyar lesz együtt és lehet online tolni nagyobb pénzért viszont nem tud már bejönni külsős.
Annyi hogy ha valaki kilép nyilván jön helyére külsős, akkor megint ki kell lépni.Ez nem gond, csak ne legyen majd 2 percenként kérdés miért léptünk ki.
Dzsav neked kérem majd a segítséged abban, hogy ha kiviszem a teamet lobby-ba és hiányzik valaki az valszeg olyan aki nekem nem haver...akkor őt pls inveld vissza. Köszöntem!Ha ez így okés mindenkinek akkor írjátok meg mikorra jöjjek, mikor start!!!!
-
Brian_GT
őstag
Egyrészt elvben igen... ez az eltünök megjelenek dolog sokszor ha valakinek vacakol a nete alapból megtörténik és akkor találd ki merd-e bevállalni, hogy áthajts rajta...másrészt ha messziről jövök és látom szellemautó fog megjelenni...hát akkor sem mindig lehet megállni...
-
Brian_GT
őstag
Nem tudok már szerkeszteni.
Egy ajánlat az egymásra odafigyelés tanulására... igen is szerintem legyen bekapcsolva a full törés... még én is jobban ráengedem a falra a kocsit, mert tudom nem lesz baja.... egymásra is vigyáznánk mint a hímestojásra + senki nem merne őrült féktávokat bevállalni, mert full törésnél elég odaütni a felfüggesztést és ennyi volt.
+ neked Dzsav a szervernél kis help ha gondolod...ha megvan milyen tiert szeretne a nép, nyugodtan nyomd rá a random választást... neked sem kell vacakolnod vele sokat és hát random választ nincs 2 egyforma.... azt meg hogy listázod, hogy 2-3 verseny együtt rád bízom...amúgy szerintem az is jó lenne...nem szakadna meg az ember...2-3 meccs egyben azt majd utána választunk másik tiert stb..
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
2:30-3:20 közötti Ati vs Dzsaver csata nagy volt a végén..összeakadtatok én meg nevető 3-ként balról berántottam
... kérdeztem is Atit mi volt ez a csoportosulás itt a célegyenesben 
Utána ami jött Red Bull Ring látom Dzsav te is szépet kaptál az első hosszú egyenes utáni jobbosban... totál mindenki mindenkinek

A megérezni egymást ki hol vant kell nagyon gyakorolni, mert nyilván jól kezeli az ember azt akinek nem megy még annyira...csak idővel ezt edzeni kell mert ebből vannak a nagy bukfencek.
Segít a nyíl is sokat meg hát motorhang...ha meg az nincs sejteni ha mellettem jön akkor ő belsőn fordul stb nem rántom oda a gépet.Majd kialakul, de úgy érzem ennek kell lennie a legfontosabbnak, mert sok ilyet látni a videókon.
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én ezt úgy szoktam maradok az adott visszatérő oldal szélén, kb még leérek a kerékvetőre és ott gyorsítok vissza... bevált módszer mert reflexből aki látja jövök vissza fél, hogy berántom a fűről középre és már húzza el a kocsit ahonnan jövök. Így mikor visszatérek és maradok a ,,sarokban" ő min már a pálya felénél van mert azt hiszi bevágok,de ugye nem.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Jogos és egyetértek... privát része nagyon jól alakul a közösségnek, csak ne essünk át a ló túloldalára.
Sok embernek kell a sok gyakorlás, írják is hogy xy kocsival nem megy nekik, ezt csak erős versenyszituációban tudják megtanulni, amikor igenis 110%-os odafigyelés és kontroll kell a kocsihoz, különben megelőzik őket. + aki már járatosabb a vezetésben annak is szinten kell tartani a tudását folyamat. -
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
7kor lehet jövök én is...de csak 9-ig mert akkor Drágán fogom adni az Életem
Privát szeró lesz mai is? Leginkább arra jönnék... -
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Persze videó... hol van már az...jó kis régi 1 fejes Videoton is az örök vadászmezőkön van. + szegény videó korában full hd... aki kinyögte volna felakasztották volna eretnekség gyanújával

Meg mi vagyok én?? ... Soaron a Power Kapitányból, hogy ,, Digitalizálásra felkészülni??"

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ÁÁ így nem is kell..lehetett látni nekicsapta a seggét a cél előtti jobbosban.... hát így kell vezetni??

Egye fene kapsz 1 piros pontot...de csak azért mert deja vu... mintha magamat látnám menni

Nem ám... én ilyen színű kocsiba nem ülök be
Én nem rakok fel videót, mert akkor biztos minden kanyar szalagkorlát lenne, mert a fraps+ a folyékony játék 2 különböző dimenzióban van...kivéve ha erőműved van otthon... ( ki-ki döntse el, hogy Over egy másik dimenzióból jött...de akkor high-tech világához képest szarul vezet
vagy erőműve van
) ... szóval hozzám személyesen kell eljönni ha látni akarjátok, hogy megyek...szívesen várlak titeket...de csak ha van húgod vagy nővéred és hozod magaddal

-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Elhiszem de arról nem tehet a Battle.net, az Origin, a Steam meg a League of Legends, hogy a drága DERP hacker team támadás ostromba vonta őket. Ráadásul trójai is került a battle.net-be így most az azonosító rendszerük is meghalt. Ez most valóban nem az a hiba, amiért szoktatok szólni, hogy javítják, frissítik stb....konkrétan szarrátámadják őket.
Pár link:
Támadás alatt a Battle.net és a League of Legends is
World of Warcraft - trójai támad, az authenticator sem ment meg
DDoS támadás alatt a Steam is?
Legszebb, hogy elvileg ők direkt nem a felhasználókat támadják, ők az ő elveiket hivatott támadják meg a nagy cégeket, csak egyrészt pont az ő játékukat teszik tönkre, főleg pl WoW ami havidíjas és ketyeg az óra most is amíg állnak a szerók, másrészt egy Steam vagy Origin esetében akkor is az én elmentett adataimmal szórakoznak... ami ok, hogy PayPal meg netkártya stb..mindent vissza lehet fejteni.
+ jó hogy hivatalos twitter bejegyzésben is kiírták ők voltak meg stb....könyörgöm valaki csak reggelt arra a vacak twitter-re.... nem lehet visszanyomozni az IP-t kedves FBI???
-
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Írtam privátot, amúgy te webkártyára nem tudsz utalni soha, az már nekem egy belső privát kör...te a sima számlámra tudsz és én onnan házilag tolom át a netkártyámra...viszont amíg én tudok magamnak trükközni és utalgatni + vásárolni...banki tranzakció 2 ügyfél között nincs csak bank nyitvatartás alatt...sőt zárás előtt 1 órával már nincs...tudom mert sokszor belefutottam főleg péntekenként meg hétvégén.
-
Brian_GT
őstag

B.U.É.K. Mindenkinek
-
Brian_GT
őstag
válasz
zolee5016
üzenetére
szerintem az a rezgés... azt kapcsold ki... pc-n nekem is az agyamra ment mire rájöttem dirt 3 alatt mi ez a szar...azt kiderül rendes ffb-vel tudok menni csak a gamepadok rezgése miatt olyan is van külön...és ezt auto a kormányra is kapcsolja...mint a reumás emberek olyan voltam tőle én is...kikapcsoltam és maradt a rendes ffb... szerintem nálad is ez van bekapcsolva felejtve..lesd meg
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Semmit nem állítok rajta... amit ő auto talál és beállít azt használom. Ezekkel nem jó babrálni, mert hiába élünk Magyarországon, külföldön kb nem is vagyunk a térképen. Ezt értsd úgy, hogy téged sem oda sorol hanem csatol valami másik régióba... oda állítja be a beállításokat és tökéletesen működik.
Reseteld le az egész beálíltásod.Syrius: Nem kötekedni akarok, de hatalmas epic fail amit írtál. Miért ne lehetne rendesen motorházról vagy lökhárítóról rendesen játszani? Érdekes én is és szerintem nem vagyok egyedül vele még faceoff-ban is ahol egymás ellen megyünk tudunk kocc nélkül menni fej-fej mellett. Olyan jó csaták szoktak lenni. Nem nézek se balra-se jobbra..max hátra..és érdekes nem gázolok át senkin. Hallom a kocsiját, meg sejtem ő hol lehet...most megint jövök a menőzéssel...rutin.... Az hogy ki megy neki kinek az nem nézethez kötött...
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Megértelek persze...csak ez akkor sem egy Gran Turismo...szóval úgymond ami neked van vezetési tudásod, azt a játék sohasem fogja kérni tőled és vissza sem tudja neked adni reagálásban, innen a nehézkes tanulás neked is.
Én GT-ben letolom neked 1000LE-s RW kocsival a Nordschleife-t nagyobb nehézség nélkül, de egy Grid 2 kormánnyal velem is kifog, mert hiába a tudás ha nincs meg mögötte a játéktól a támogatás. csak egy totál egyszerű példa...900 fokos kormányzás...már egy olyan dolog amit nem tudok megszokni GT után.Predator: Üdv itt, persze gyere játszani velünk nyugodtan, viszont arra kérlek, hogy olvass vissza egy jó pár oldalt a topicban...túl fáradt vok most sokat írni és pont egy 4-5-6 oldallal ezelőtt kezdtük el ismét felvirágoztatni a közös gurulásokat...találsz friss tagokat is akiknek szintén írtunk vissza, onnan megtudod a menetet. Köszi és bocs, de tényleg most nem volt erőm kivesézni.
-
Brian_GT
őstag
Inter is kormánnyal játszik, neki pl marha jól megy, nekem is van kormány de én azzal nem érzem úgy, mint gamepaddal.
Ez megint embere válogatja kinek mivel megy... én még mindig osztom azt, hogy ezt a gammát vagy billel vagy gamepaddal játszátok, de ha már lehet, gamepad, az adagolás miatti lehetőség végett.Kár szerintem erőltetni a kormányt, ha te is úgy érzed nem megy vele... nem leszel tőle kevesebb, csak magadat húzod fel vele és nem lesz sikerélményed... fogadd el ezt a játékot nem kormányra találták ki...van akinek fekszik az ok...de ne kínozd magadat fölöslegesen. Ezért meg letörölni és eldobni, mert kormánnyal nem megy... megy mással.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Ezt minálunk is tapasztalták múltkor többen is, leginkább akkor jön elé ha megszakad a CM szerver és igyekeznek visszaállítani + ha valami ki/belépés történik.
Ha ilyen van akkor azt tanácsolom mindenkinek írja be a közösbe...mármint a steamen ami van csinálva csevegő szoba game alatt, hogy bibi van és akkor az invitáló személy aki kitudja vinni a bandát a közös lobbyba kilép majd vissza.... nem kell szenvedni...szóljatok nyugodtan...ati meg gonzi is így tolták pár körig...aztán helyrejött nekik mikor visszaléptünk. -
Brian_GT
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Azt ne várd el, hogy csak korrekt emberek legyenek fenn, ez sajnos ilyen. Ez amit dzsav videójában sehol sincs ahhoz amit emberek tudnak művelni. Fel kell menni multiba és el kell felejteni, hogy mi a valóság és ki kell kapcsolni az agyadat ilyenekre....különben idegroncs leszel.
Van amikor nálam is kiborul a bili ezt Inter tudja megerősíteni mikor hallja rajtam már nagyon felhúztak..de általában az első 2 órát nagyon jól bírom

Kilöknek, falnak tolnak, feltartanak stb... multiról beszélünk mint minden játékban.
Attól szerintem egy jó kis játék, szép grafikával...emberekkel meg nem tudsz mit tenni mindenhol vannak gyökerek...ezért ne multizni hülyeség.Zorc: Meg kell szokni...pár 100 verseny után már jól fogod tudni kezelni kb az összes kocsit...autóismeret és pályaismeret kell 1000-el és ennyi. Vannak kritikusabb autók, de sok függ azon is hányadik vagy hogy miként tuningolod a kocsidat...egyrészt látod, hogy melyik tuning min fog dobni és mekkorát...szóval ne arra pakolj ami csak a tier-t tolja felfelé..tulajdonságát tolja, arra kell rakni + ha érzed magadban a tudást sok kocsinál fel lehet áldozni az irányításra rakott tuningot a sebesség + váltó tuningra, így jóval gyorsabb leszel, mint az aki inkább a biztos úttartásra megy de lassabb. Ez rajtad múlik mennyire érzed biztos kezekben már a játékot.
Lásd a Tier 2-ben a Mercedes AMG egy bizonyos sebesség fölött legyőzhetetlen... alapban 7 sebességes + őrűlten jól gyorsul... alsó hangon csak a nissan fogja meg, mert az meg nagyon jól gyorsul alacsony tartományokban...lásd inter videóját lejjebb a startnál... ezek ilyen kis apróságok de ebben rejlik a győzelem kérdése, vagy előrébb helyezés elérése
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Üdv a 2 új tagnak!!! Sok jó gurulást kívánok nekik én is, aztán gyertek-gyertek ha láttok minket gurulni.
Ha gondoljátok küldjétek el pls a steames neveteket, akkor én is tudlak invelni titeket ha éppen megy a party és jönnétek...thx,,Kérek mindenkit, hogy az őt megillető tisztelettel járjatok el vele szemben!
Tehát pont úgy, mint egymással! "Akkor neki is jár egy lepacsizás 1 kanyarban
... addig nincs tisztelet...1x össze kell koccani egy baráti pacsira

-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Jó volt Dzsaver!!! Látom te is jó közösségbe tudsz mindig betalálni....már csak azért is mert te voltál egyedül másik nemzettel, gondolom kaptál rendesen!!! 11 német...uram isten!!!
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Viszont a patcheket is egyesével rakosgattad fel, az emberkéket úgy kellett név szerint vadászgatni meg külön meghívni, megmondani hol van.
Itt látják ha játszol, nem kell telefonálni, facebook semmi, csak katt és már be is tudsz lépni + ezer más háttérszolgáltatás.
+ a steam nem csak erre van...a steam alapból egy áruház.... ahol pl karácsony és egyéb időkben lehet kb 1000-1500ftért olyan játékokat venni ami alapból 5000.+ itt is a CM adja a szerókat..a steam nem szolgáltat szervert...
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Azért, mert dzsaver belinkelte, hogy hiba van nála...most mennyivel jobb így, hogy rendes választ kapott dzsav is és megnyugodhat, mivel már úgy olvastam ki gyanakszik, hogy valami bibi van nála. Így ő is tudja nincs + talán aki nem látogat minden fórumot és topicot jó hír tudnia, hogy van ingyen játék, mert aki gamer az nem 1 játék miatt az általában

+ ennyire ne vegyük már szigorúan, hogy csak grid... nincs olyan topic ahol nem üti fel a fejét kis off, mivel valaki feldob vmi témát és azt esetleg megbeszéli az adott topicos ismerőseivel...bőven belefér..
-
Brian_GT
őstag

Békés-Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Mi az h nem jössz?

4kor jövök és mehet 9ig...addig Chris Redfield-el és Sheva Alomar-raé írtom kicsit az afrikai kultúrát

Privacy: Persze gyere-gyere... majd én is felveszlek csak most azért nem indítom el!!!
-
Brian_GT
őstag
Hölgyeim ... ma összeülünk vmi kis csapatásra??? Én vagyok 4-9ig, mert utána Halálos Fegyverben leszek harmadszor is! Ha meg nem jön senki Trinity és Bambino mellé csapódok a vadányugatra 16:30tól

Aki jön írja már meg pls, azt akkor indulás előtt steamen összeinveljük a bandát, hátha sokan leszünk azt mehet kis privát.
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Há vazee majd nekiállok vagdosni mi
Alig láttam már 
-
Brian_GT
őstag
Története amit kimondottan ilyet még nem csinált a játék, de hasonlót igen.
Checkpoint vagy időmérő... felvezetés...számláló visszafelé...kanyar...ugye ai vezet helyettem.... kanyar bevesz, Audi megcsúszik...2 ms-nél neki a falnak...szólok gép vezet nem én még...neki a falnak kocsi megpörög...számláló start... disqualify mert szembe mentem

+ állok és várom vége legyen a versenynek...mozdulni nem tudok...esc semmi nem működik...csak hallom a körülöttem elmenő kocsikat...és egyszer csak elkezd fel-le menni a km/h
dee rendesen kigyorsít 160ra majd elkezd lassulni majd fel stb... nah ezt látni a képen...nah ez a hardcore szint..álló helyzetben R-ben 369 
Bocs a dupla képért, de nekem osztva van a tv így látjátok a hátterem is..kell kis zoom!!!
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
Brian_GT
őstag
Köszöntem a mai gurulást...a végén jó volt kicsit privátban..ennek a rendszere meg jó így, hogy van közös csevegő és betudjuk írni ki mit akar.
Majd kiforrja magát. -
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Az utolsó mondatomban lévővel szeretnél te is menni 1 kört vagy a kocsival?
Vagy kapcsoljuk össze a 2-t úgy az igazi
Revenge te meg addig menj be a nyugati vagy vmi, egész évben tied a kocsi ma hagyjad mi játszunk vele
... jah és nem fogadunk el kifogást...ha megígérted akkor megígérted...ne légy szenyó 
Nekem T3 végére elfogyott a pénzem...az mentett meg az idegösszeomlástól

-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Hát bas***tok meg
Tudjátok mi idő és energia ennyi kocsira felrakni a festést? Szemem előtt már nincs más csak... store/recall...recall...csapat festés... apply this vehicle... apply yes or no...yes...purchase... purchase? anyád..... nah ezt vagy 40x.... 
Revenge: Vettél egy Skyline-t..hmm ha pesti vagy gyere a Nyugati-Teréz körútra...ott tali akkor 9 körül
Inter gyere már ha ráérsz...vannak itt akik élőben nyomják a Gridet... van money
Aztán legyél olyan, mint a 2pasi meg egy kicsiben... és hívjál ám meg minket luxusk...
jajj..melléírtam....
nah akarom mondani valami kajára-innire. -
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Vazzeg k**va nagy volt

Hallod Dzsav, marha kemény volt látni a te képedből mikor féktávon megérkezem....tudod megelőztél a hosszú célegyenesben az oválnál tudod....utána ott elmérted a féktávot és kisodródtál a fű szélére...én meg bevágodom de még pont szépen elférve....emlékszel mondtam is, hogy kerestelek vajon merre leszel
De marha jó volt.Inter...hát igen mert elindultunk így 3an és a többiek meg megálltak kb

De vágjátok hallgassátok vissza azt az indulást ott, mikor mondom miért állnak meg.... jön a kanyar én: jajj, jajj jajajj...elhallgatok 2 mp-re rá Inter....jajaj..ajajajj...
Lehet tudni megy a túlélés

Tényleg lehetne ma is vmi vagyok 9ig!!!! Marha jó volt a party....
Videót meg köszi Dzsaver nagyon jó lett!!!!
Az is nagy lett mikor összecsókolunk
( nah semmi személyes
) csak kipörgettek és eléd forogtam 
Az egyenesben mikor neked ment, tudod köztünk akartál eljönni ő meg rádhúzta...te képedből simán látszik mellettem is szépen eltudtál férni ő meg rád húzza a fenébe....pedig az szép húzás volt tőled

-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Irányításban én mindenképp a joy-t ajánlom ott is nyilván analóg irányítást. Ez a köztes megoldás... bill nem tudsz sebességet adagolni, kormány meg sok tanulást követel.
Én joy-al játszom pl. Inter kormánnyal, Csapoati billel.
Nem tudom végül te melyiket preferálod inkább, bill is jó de ott ha nincs nagyon megszokott kézhelyed ajánlok 1et..ne wasd vagy kurzok nyilak mindenre...rakd ketté a kezed...mit tudom én most mondok vmit nekem ez ha nincs joy és billre vagyok kényszerülve, hogy néz ki...én alapból kurzoron tolok fps-t is stb szóval azért az az oldal a kiindulásom.
Jobbra-balra : balra kurzor - jobbra kurzor
gáz : num 0
fék : num del
kézifék: num enterÍgy kicsit jobban lehet érezni a kocsit is, meg rendesen tudok fékezni és kanyarodni nem gabalyodnak össze az ujjaim...én világ életemben amióta az eszemet tudom így játszottam ha bill kellett.
Most ha te ellentétes kezű vagy lehet úgy is, hogy w a gáz és s a fék és a kurzor balra-jobbra és space kézifék stb.
Deee akkor is szétválasztva ajánlom.Ha meg van joy akkor egyértelműen az és csak analóggal. Ha gombokat nyomogatsz semmi értelme ugyan az mint billel...nem tudsz gáz-féket adagolni + a kanyarodást is én tudom íven tartani hisz ott tartom az analógot.
Maga a játékban meg a vezetésre kell ráérezned, erre nem tudok mit mondani, kell egy olyan autós tapasztalat akár élő- akár játékból, hogy tudd mikor csúszik meg az autó és mennyit kell ellenkormányozni + tudnod kell melyik autó mire hajlamos és hogyan...mind megcsúszni, mind kanyarba befordulni.
Ez nem csak hátsó kerekesekre igaz, front is ilyen. Lásd az Alfa Guiletta nagyon jól kanyarodik, viszont lassabb az egyenesekben, mint a Golf...viszont a Golf a kanyarban nem tud annyira aláfordulni és sodródik ha nem fékezel rá. Máris 2 vezetési eltérés, mert amíg egy visszafordítót egy alfa 0 szögből is bevesz akár, mert annyira alá lehet tekerni, addig egy Golfot ki kell engedni lásd jobbos visszafordító....bal oldalról srégen ráfordulni... majd kiengedni a falra és ott kigyorsítani... ez nyilván az ideális íve az alfának is, csak az kezes és nem kell centizni...viszont a golfba lehet bele kell fékezned +1et és akkor már akár több kocsi is elmegy melletted.
Ezek ilyen apró dolgok, de nagyon sok múlik rajtuk.
Én Gran Turismo-n ,,tanultam" úgymond + nyilván élőben ezért kicsit a szimulációt jobban ismerem és könnyebben butulok le a Grid 2re...ergó nekem könnyebb egy ilyen játék, mint egy GT....Nem tudom milyen autós tapasztalataid vannak ilyen téren, deee maga az irányítás a legfontosabb...azt találd meg addig kár a kocsikkal foglalkoznod... azt találd meg mi a kényelmes számodra és szerinted hatékony... ne legyen szünet az irányításban..ne kelljen mp ahhoz hogy fékezz ha kell hogy kézifékezz ,gyorsíts stb..olyan irányítást találj ami azonnal ott van ha kell.
Utána meg kezd el úgy játszani a játékot, hogy ha pl online playlisten tolod...és ott ajánlom mert ott van kihívás és változatos pálya minden...hogy 1 adott tierben 1 kocsival mész...és tanuld..szokd.
Legyen Tier 1ben egy Alfa Guiletta...tier 2ben egy Nissan Skyline vagy egy AMG merci...tier 3ban egy ariel atom...tier 4ben meg egy caterham pl. És ezekkel menj...és csak akkor térj át más kocsira ha már úgy érzed minden porcikáját érzed és jól megy vele. Persze most nekünk is vannak mumus kocsik, amik nem mennek jól. Pl nekem nem megy mindig jól a mercivel, mert sok valamikor meg nagyon adja. Kell kialakítanod egy olyan dolgot, hogy legyenek kedvenc kocsijaid, amikkel ha tudod nyerni akarsz tökéletes recept és legyenek olyanok amikkel azért mész mert szereted...de tudod nincs esélyed max középmezőnyben végezni. Azt ne játszd mindig később csak a győzelemre mész és 1 kocsival, mert megunod. Mi is már váltogatjuk mindig, legalábbis én...mert az az élvezetes.Szívesen segítek ha tudok csak az a baj látnom kéne a kocsidat, hogy hogyan mész ezt meg nem tudom hogyan lehetne megoldani.
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szééép mondhatom..látod Dzsaver kiderül te rontod el a játékot
Te pörgetted ki

-
Brian_GT
őstag
Köszi a mai gurulást fiúk-lányok...nah ma végre azt lehetett látni szép számmal voltunk...sőt még 2 ember jött mikor én elmentem szóval hajrá!!!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- DDR3 memóriák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
... de ahogy Ati is írja ehhez a kártyáknak semmi köze. Olyan a szeme kb, mint nekem, hogy azt is megmondja ha változik 10fps-t a játék. Ez szerintem egy jó dolog amúgy, de ezzel semmivel sem akartalak degradálni, ne érts félre. Csak ő észreveszi azt a tényt, hogy a játékok 60fps-en mozognak úgymond smooth effektben magyarul folynak vagy siklanak, nem tudom magyarra fordítani. Szóval ez az a szint ahol semmilyen hardveres akadás vagy kép anomália nem ront a játék szép menetén. Ezért is készítik ha tehetik konzolra is 60fps-re a játékokat főleg most a next genre.

Imádom én is, nagyon jó ilyen mókázásra, kedvencem.