Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Hy all!

Az, h Steam-es lesz, annyira nem tetszik! Sok vele a macera, de ha mégis az lesz, akkor remélem nem olyan rendszerű lesz, mint a Modern Warfare sorozat!!!

Ott a gyereknek feltörték a profilját és valaki éjszaka hack-elgetett vele, erre letiltották!
Felvettük velük a kapcsolatot, elmondtuk mi a helyzet és +kérdeztük, h ilyenkor mi a teendő?
Válasz: Így jártál!
- Ok, de hogy tudok megint játszani?
- Sehogy!
- Ok és akkor most mit csináljak?
- Ballagj el szépen az első boltba és vedd + a game-t még 1*, mert 1 lemez 1 kulcs!
Egyetlen baromi nagy szerencsém az volt, h ez még azelőtt történt, mielőtt én is kiadtam volna érte X Ft.-ot!

Ezt így +úsztam és döntöttem: Na tudod mit, ha ez így működik (feltörik a profilt, akkor te -mint ártatlan szereplő a történetben - menjél és vedd meg még 1*??? LoL!), akkor inkább nem is kell!

Röviden ennyi, ezt is csak azért írtam le, h értsétek, miért "nem örülök annyira annak, h Steam-es lesz"!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Logitech MX Master 3
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest