- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Nekem ma fáj a fejem ezért nem szállok be a buliba
Már koncerteznek a srácok migrén gyanánt szóval megvan a kellő bulim 
DE: A betöltőképernyő ügyben: a játék akkor se töltene be gyorsabban ha még képet se adna a szoftver.... 800 ssd-t ha sorba kötünk se fog a windows 0,1 sec alatt feljönni, mert programozás úgy működik, hogy x program ha lefut indítja ezt meg azt közben fut ez az a háttérben, szóval ez egy munkafolyamat ami nem a hardverből fakad. Programnyelvet nem lehet írni 1 sorból, hogy töltsd be és rajt.
Amúgy szerintem marha gyorsan betölt de ez legyen az én véleményem + nekem jó dolog olvasgatni a statisztikáimat... + addig mindig iszok vagy ilyenek. Ez legyen életem legnagyobb baja, hogy 10sec alatt tölt csak be nem 5 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már koncerteznek a srácok migrén gyanánt szóval megvan a kellő bulim