Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViBo77
senior tag
A HEVC vagy a gyengébb kódolás amit tud a GoPro igazából menüből állítható, hogy mi a preferált a számodra ... én Hero9-et használok és nem ütköztem még ilyen problémába, igaz én a kompatibilitás miatt a gyengébbet használom (valamiért ez alakult ki, de lehet hogy az egyik régi szoftver amit használok ezt jobban kezeli, már nem emlékszem).
Nagyobb felbontás és nagyobb képkockaszám mellett jobban terhelődik a proci, azaz jobban melegszik, de ha van némi légmozgás, akkor ez még a legnagyobb kánikulában sem szokott gond lenni, mert már elegendő hűtést biztosít a szél!
4K vs Mozi: ezen jót nevettem, hiszen pont hogy szerintem a mozik képminősége sokszor gagyibb mint az otthoni 4+ éves 4K OLED TV-m képe!!!
Rögzíthetsz FHD-ban is ha szeretnéd és lehet hogy azt fogod mondani hogy "hú ez elegendő neked", de amint egy nagyobb TV-n (50+") fogod megnézni, ott már látni fogod a "gyenge"/alacsony képminőséget ... na és nem utolsó sorban a FHD már 10+ éves technológia, azaz azóta létezik elterjedtebben, de mivel manapság mindenki 4K-ban rögzít és néz tartalmat (legalábbis TV-n szerintem 95%-a az embereknek) így ne egy ósdi formátumot válassz, pláne hogy ha szeretnéd ezeket a felvételeket visszanézni mondjuk 10 év múlva is az akkor már 16K-s (vagy nagyobb) 75+"-os TV-den (ez csak spekuláció volt, de simán elképzelhető ez a jövőkép
) ahol úgy festene a felvétel mintha most néznél egy 24+"os monitoron 320p-s tartalmat ... 
Szerk.:
Ja és a "hátránya" a nagyobb felbontásnak és a nagyobb FPS-nek: a szép élményért mindenképpen high bitráta, aminek nagyobb adatfolyam az igénye azaz elég gyors kártya kell hozzá és nagyobb tárhelyigény, azaz nagyobb SD kártya: egyszerüsítve, nagyobb és gyorsabb SD kártya!
Segítés kalkulációban: én 2,7K-ban (Max Lens Mod miatt) 50 FPS-el rögzítek high bitrátával (a fájl méretét elsősorban a bitráta határozza meg), ami általában ~100Mbit/sec, így ezzel a beállíással egy 256GB-os kártyára kb 4,5 óra anyag fér.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) ahol úgy festene a felvétel mintha most néznél egy 24+"os monitoron 320p-s tartalmat ...