- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
Nincs olyan hogy "ajánlott".
a timelapse mód alatt van beállítás hogy fotónként mentsen vagy egyben videóként.A te esetedben ha 25 fpsre van szükség és preciz akarsz lenni akkor az elöbbire van szükséged, majd utólag összefüzöd a képeket. De a gyári timelapse 25 fpsre konvertálása is egy opció, ez ugye ~17% lassitással egyenértékü úgymond.
-
-
trialboj
őstag
Ok, és ha az oldalukról veszem, akkor a garanciát esetleg hogy intézik. Illetve a Plus szolgáltatás csak az évi 2 kamera csere miatt érdekel, és azt is kb 3 hónapig fizetném, utána szerintem úgyis ráunok majd, és nem viszem magammal minden fele. A kiegészítők nagyon drágák, kínai boltból negyed áron meg lehet venni mindent, egyedül a mellkaspánton nem spórolnék, de abban sem ők gyártják a legjobbat, legalább is bringázáshoz valami amcsi cég készíti a legprofibbat, szerintem messze ez a legjobb STUNTMAN, a lényege, hogy nagyobb felületen érintkezik a testtel, ezért lehet gimbal-al is használni, de szimplán kamerával is stabilabb, még a ránc felvarrott chestynél is, ahol szerintem a párnázás miatt eleve kevésbé feszülős, és sokkal jobban lötyöghet rajtad, még ha csontos a mellkasod akkor is.
1 éves a 8 is, de pont amiatt hogy nem frissítették hardveresen, a 9 vagy nem jön idén egyáltalán, vagy megint csak szoftver mókolással lesz megtoldva, és h így van akkor nincs miért rá várni. A 8 túl jó vétel jelenleg, hogy ennél olcsóbb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- HP szerverek áron alul
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest