Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
Az új tárcsázó egy katasztrófa. Látom más is panaszkodik..
Lássuúcska, akad és hányadék a kinézete -
nutfile
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
ez így nem igaz. ha csak a feliratra koppintasz, akkor a híváslistát szűri a kontaktokra (nem jeleníti meg az idegen számokat a híváslistában)
szerk.
ja bocsi, most jövök rá, hogy kedvencek melletti feliratra gondoltál.
igazad van! -
Blamazs
senior tag
Nálam azért esett a coolmobile-ra pont a választás, mivel irtam a B-tel.nek akik a mai napig nem válaszoltak, mig a coolmobile még aznap korrekt választ adott.
-
hard74
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam szintén fennáll ez a hiba.
Legújabb béta. -
tomboy0013
veterán
Nézzétek már meg légyszives hogyha a Google Keep widget-jét kirakjátok, akkor világos-sötét téma váltásnál nektek is negatív lesz-e a widget színe? Android 16-tal jött a gond, de még a legújabb bétában sem oldódott meg nekem, már visszajelzést is írtam nekik. Mindig manuálisan be kell lépni az app-ba és akkor rendbe jön a widget színe.
-
Thom!
veterán
Btel 0 garancia 2 szoptam be, mindkét pixel telefon a kukába landolt.
Soha nem vennék sufni gsm telót -
L4D1K
őstag
Nálam is frissült a tárcsázó - számomra ez így minőségi változás
(Az én telefon használati szokásom kimerül havi 5perc beszélgetesben)
Nekem nagyon tetszik hogy ott van egyből az a pár kiemelt kontakt és egyből az utolsó hívások (6db), ami így nálam lefedi elmúlt 2 hónapot.
Nekem innen már csak az RCS chat megjenelítés hiányzik.
Edit
Illetve persze, hogy legyen végre RCS alapú voice.
-
Srácok, tegnap frissült nálam a tárcsázó az új dizájnra. Van valami beállítási lehetőség, hogy a régit visszakapjam (az alkalmazás korábbi verzióján kívül)?
Köszönöm!Szerk: P6 (semmi baja, még nem érzek késztetést a cseréjére).
-
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Értelek.
De az ár nő a minőség stagnál/csökken.Jövő hét végén megnézem P8 vs. P10 mekkora fejlődés.
-
tomboy0013
veterán
Majd helyre teszik, várni kell fél évet a vásárlással és a mérséklődött ár mellett szoftveresen is rendben lesz. Nekem full lagg volt a 7 Pro Android 13-mal. Aztán frissítésről frissítésre jobb lett. Ilyen ez a világ sajnos, mindent félkészen pakolnak elénk és majd utólag csiszolják.
-
Thom!
veterán
P10 pár korai teszt alapján:
GPU elmarad a várakozastól rosszabb mint a 9Pro, CPU hozza minimális kötelezőt
Kamera app lassú, akadozik?! GPU driver gond lehet
-Engem a kamerák közötti lencseváltás érdekel leginkább
ProRes Zoom 30* fölött bizonytalan, tele műtermékkel
= 5x, 10x legyen jobb mint 9Pro esetén a többi nem igazán számítA kamerát nagyon dícsérik alapvetően. A színek, expozíció, talán fehéregyensúly, 3 kamera képe konzisztens, portré sokat javult
- de 50MP portré hibázik néha -
Feleségem Honor 400 telefonján is frissült ma a Tárcsázó, ott is a Google Phone az alapértelmezett app.
Ezek szerint nem csak Pixelekre küldték ki a frissítést. -
gulb
őstag
Nah ma kezbe is foghattam! Pont mint a 9
28.an atvehetem.. remelem megerte.
-
Thom!
veterán
Egy dologra vagyok kíváncsi.
P10 és P10P 20* zoomig mennyire tartja a lépést bármilyen helyzetben? -
Thom!
veterán
[link]
P10 kamera ízelítő -
Dare2Live
félisten
Nekem elsőre kifejezetten tetszik az új tárcsázó.
Aztán majd a héten kiderül...
-
nutfile
aktív tag
én nem értem ezt a nagy felháborodást a tárcsázó miatt, szerintem jól kezelhető.
az én igényeimnek jobban megfelel az is, hogy egy oldalon elérhető a favorites és a history -
-
Bferibörs
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Rettenet, (írtam is véleményt nekik a playon),tudtok valami normálisat pixelre,ami kezeli a kugli névjegyzéket?
-
slice14
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én pont most nézem. Ez így egy kalap x@r. Eddig a névjegyekkel nyílt meg, most meg a hívás naplóval. Így két koppintással hosszabb a névjegyekhez jutni.
Jó, ott a kereső, de az is legalább két érintés.
Valamint a hívásfogadási csúszkából csak a vízszintes maradt.
A függőlegest is meghagyhatták volna. -
Jona00
tag
Az új tárcsázóban a gond az, hogy van névjegyek fül, de ott nem az összes saját névjegyeidet jeleníti meg. Az "Összes fül/névjegyek mutatását" kell kiválasztanod, hogy lásd az összes névjegyeidet. Ez bonyolult lett....
-
bbendre
őstag
https://www.androidauthority.com/google-pixel-10-battery-health-assistance-3585863/
nem tudom mennyire igaz. A i16Pro-ban nekem most van 238 és még nincs 1 éves
-
s4tch
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kegyetlen ronda valóban. Amikor korábban szóba került itt a topikban, azt gondoltam, vihar a biliben, de ez tényleg szemét kategória.

-
bbendre
őstag
Nekem is ez volt az elso elemenyem a Pixel 1 vagy 2-vel amikor egyik reggel mas lett a tarcsozo meg par system app. Azt sem tudtam, hogy mi van
-
Bferibörs
addikt
válasz
steewcv65
üzenetére
Én hirtelen felindulásból,meg is rendeltem Alzán, fél óra múlva le is mondtam.😂 Nem hoz lényeges pluszt a 9 pro xl- hez képest,ennyi pénzért. Ha itt is működne a pixel beszámítás,talán lecserélném max.+200 ezerért,de ezt is meg gondolnám. Jelenleg valami 480 e. körül kapható az alzán a 128 GB- os,ha vennék 256- os lenne,az meg még drágább.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Rettenet lett. Vártam már mikor érkezik meg és ma csak elkezdték globálisan kitolni ...
-
steewcv65
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nekem is a céges telefonon, de a pixelen még nem.
-
juve600
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
Délutánra átváltozott a gyári tárcsázó, te jó ég, mi lett belőle...
-
steewcv65
őstag
Nem mtudom ti, hogy vagytok vele, de én sokallom a 400e kezdeti cédulát.Nekem valamiért egy telefon se érhet ennyit és anno amikor beugrottam a pixel vonalba, nem ezt a vonalat képviselték.Nem is látom azt a lényegi pluszt már
-
consono
nagyúr
válasz
roseben
üzenetére
NEm. Fordítva, leskáláz 12Mpx-re a fizikai 50-ről. Binningel, vagy hogy hívják az eljárást, ami több fizikai pixel adataiból csinál egyet alacsonyabb felbontásban.
De igazán ez sem igaz, mert nem a kész képet skálázza le, hanem alacsonyabb felbontásban több fizikai pixel képinformációjából csinál egy "szuperpixelt", azért jobb a minőség. -
roseben
tag
P9Pro kamerával kapcsolatban van két kérdésem.
Az egyik a felbontással kapcsolatos. Ugye állítható, hogy 50/12Mpx felbontáson szeretnék fotózni. A 50Mpx-en lassú a feldolgozás 12Mpx-en pedig azonnali. Ennyire gyenge lenne a proci vagy ez nem is 50Mpx-es szenzor csak felskálázza? Minden HDR és egyéb feljavító funkció ki van kapcsolva.
A másik kérdés a zoom kamerával kapcsolatos. Az optikai zoom két állású vagy folyamatos a két végállás között? Honnan tudjam, hogy meddig tart az optikai zoom és mikor lép be a szenzor/digitális zoom?Készítek két képet. Az egyiket nagy felbontáson a másikat 12Mpx-en. A nagy felbontású kép valóban nagyobb de ha mindkettőre ránagyítok akkor a nagy felbontású kép sokkal rosszabb minőségű. Innen jött az ötlet, hogy felskálázásról van szó.
-
hubber19
tag
ugyebár nálam P7P csinálja a nem kicsengő hívás majd SMS dolgokat, 2db eSIM jelenleg, előtte 1+1, nem változott sokat, aggódni kell, hogy beérkezzenek hívások, nonszensz.
Néztem és nem nyűgöz le a 10-es széria és az ára is nevetséges.
P7P-ről a 9 Pro XL felé hajlok, oda váltanék. Céges telefon, számla szükséges róla
Szerintetek várható árcsökkenés, és hol érdemes most megvenni?
128gb verzió elég is lenne, Telekomnál van flotta ott a 9 Pro XL van webshopban, 256GB verzió de éppen "nem elérhető"....
-
Viper26
nagyúr
Pxel 10 (base).: Expected to continue using 240 Hz PWM, similar to the Pixel 9 series
Pro 480Hz max, csodálatos.Gondolom ez szóba sem került a bemutatón.
-
Divinity
őstag
Sziasztok! Mi a jelenlegi tapasztalat az itthoni hálózattal stabilitás terén mióta van hivatalosan is? Anno P7-en többször jártam úgy, hogy nem értek el hanem egyből nem fogadottra ment
Egy iPhone 15 Pro-t nyúzok egy jó ideje de nem tetszik az irány amerre tartanak (a liquid glass elég kaki meg egyre jobban érződik a húzzunk le minél többet a felhasználókról és ne adjunk semmit hozzáállás) szóval elég erősen gondolkodok egy P10 Pro-n most
Próbáltam túrni a topikot de nem igazán találtam kifejezetten visszatérő problémákat a jelenlegi felhozatallal, ez arra utal, hogy minden szipi-szuper és megléphetem a váltást?
-
Sofian
őstag
Megjelent nálam(9 Pro Xl) a Pixel Stúdió (trükközés nélkül). Ez is friss fejlemény vagy csak én nem vettem észre?
-
Thom!
veterán
80e és 100e bónusz bármilyen telefonra érvényes csak működő legyen?
-
Thom!
veterán
A Google Pixel 10 nem lesz gőzkamrával felszerelve, mint a Pro modellek.
A hagyományos Pixel 10 128 GB-os és Pixel 10 Pro 128 GB-os változatai továbbra is támogatják a régebbi UFS 3.1 típusú tárhelyet. Azonban az összes új, 256 GB-os vagy nagyobb tárhellyel rendelkező Pixel 10 telefon támogatja az UFS 4.0 tárhelyet.Igazából apró dolgok ezek, de 500e alatt nem kapsz UFS 4.0 tárhelyet.
-
Thom!
veterán
P10 fényes hátlap 390e
P10Pro keret szintén fényes
Ezen van még mit javítani tudom sok embernél nem számít.
Hasra nem estem eddig max az árától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A függőlegest is meghagyhatták volna.