Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
10.0.081.803700610.37
Pixel kamera legfrissebbNekem eggyel régebbi van.
-
Xaels
félisten
Használ valaki USB DAC-ot? A fiókból szedtem elő egy Hama adaptert, de az nem igazán ad hozzá a hangzáshoz, kb. csak tűzoltásra jó, halk és tompa... Kellene helyette valami nem túl nagy, de használható, lehetőleg nem túl drága.
-
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Minden a legfrissebb, mégsem működik.
Ha erre gondolsz. -
-
-
g_g_g
őstag
Pixel 9 lesz az első pixel telefonom, jövő héten érkezik.
Én szeretem tok nélkül használni a telefonokat, így a legkellemesebb a fogása számomra.
Gorilla victus 2 védelem van az elő- és a hátlapon is.
Van aki szintén tok nélkül használja? Mi a tapasztalata?Irodai környezetben dolgozom, semmi extrém körülmény nem éri a telefont.
-
K82
őstag
válasz
apollo12
üzenetére
A töltésmérős kábel szerint átmegy 15W a wireless fejbe, DevCheck viszont minimum 5-6W-tal kisebb értéket mutat. De hogy mennyi a tényleges amit felvesz a telefon, jó kérdés: szerintem valahol félúton a kábel által jelzett és a szoftveres érték között. Vezetékes töltésnél egyértelműen csal a szoftveres mérés mert sztenderd PD3.0-s töltőfejnél szépen megvan a kábel(ek) szerint a 18/27W-os maximum (DevCheck: 14/22W), míg a 21V-ot tudó PD + PPS töltőnél megvan a 37W rövid ideig (szoftveresen meg alulról súrolja a 30-at).
roseben: pár megoldás a problémádra: [link] -
gulb
őstag
válasz
fant0mi
üzenetére
Nem. Eddig nekem is csak egyszer ugrott fel de akkor kifejezetten hasznos volt. Probaltam az "sms" appal kerdeztetni haverom altal de ott nem jott fel🫣 kicsit meg gyengusz de ebben latok piszok nagy potencialt. Meg hat Gemini ficsorokben Gcuccok kozott kezd jol mukodni de neha meg sajat n8n workflow aim jobban dolgozik..
-
-
roseben
tag
Szerintetek miért nem szól a fülhallgatón a hang Ugreen Usb to jack átalakítón? Usb brállításoknál mindet kipróbáltam.
-
Xaels
félisten
Tegnap átvettem a Pixel 10 Pro-t, egy Xperia 1 V-ről költözök át, egyelőre még nincs minden belakva.
-
TaylorPro
addikt
Találtam egy nagyon jó vezeték nélküli töltőt. Tegnap vettem át, a MM-ból elcsíptem az utolsó darabot.
A gyári Google 45W-os töltőfejjel használtam. Nagyon igényes darab, extra erős mágnessel. Sima alzás mezei szilikon tokra amiben nincs gyűrű jól feltapad. Eddig nagyon bejön. Utálok a kábellal matatni meg karistolni vele a telefont. És nem sokkal melegebb a töltési hőmérséklet mint kábeles töltéssel.
-
gabro0
őstag
válasz
apollo12
üzenetére
Na az borzasztó zavaró, megőrülök tőle. Vagy 3x megnyomom, mondván nem érzékelte, azt sose az van amit akarok, közben beszélnek a másik oldalon.
#8943 Sofian: Köszi, elég húzós egy fóliáért
Közben megtaláltam, ilyen volt [link] Nálam 1 évet bírt, a szélei nagyon érdesek. Ha le lenne kerekítve, szerintem ennyiért ez lenne a legjobb. -
KoVee84
senior tag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Nekem meg az, hogy ha telefonálás közben kicsit félre tartom a telefont, akkor elfordul a kijelző
-
apollo12
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
ezt én is észre vettem, a kihangositást is késve csinálja
-
macilacipaci
tag
Tudjátok mi a baj az új Google Telefon applikációval? Leteszem a hívást, de késve érzékeli, erre újra megnyomom, de pont ott van az újra hívás is, azt már hívja is újra az embert.
-
juve600
nagyúr
Fibit alkalmazás ha telepítve van a telefonra akkor megjelenik a háttérképek között
-
bbendre
őstag
válasz
juve600
üzenetére
https://9to5google.com/2023/10/02/fitbit-live-wallpaper-material-you-widget/
To use Fitbit live wallpaper on a Google Pixel, use the Google Wallpapers app by navigating to Settings > Wallpaper & style > Live wallpapers and selecting the Fitbit live wallpaper option, which is often found within the "Living Universe" section. You can also access the wallpaper settings by touching and holding an empty space on your home screen, then tapping "Wallpaper & style".
-
roseben
tag
Jól gondolom, hogy nincs 'Pro' mód a kamera alkalmazásban? A fehéregyensúlyt kellett volna fix értékre beállítanom mert két fényforrás színhőmérsékletét valahogy össze akartam hasonlítani. (Mindegy a CRI értéket teszteltem). Szégyen szemre le kellett töltenem az 'Open Camera'-t.
U.i.: Nem szóltam. Megtaláltam.
-
gulb
őstag
Pontosan igy latom en is. Kiveve, hogy Google Aival piszok sokat javult fejlodott es ez is benne van a telefonba. Magic cue basszus minap hivtam egy szamot korabban emailek jottek onnan es azonnal feldobta a leveleket.. Nah nekem ezek spec mindent megernek egy percig nem zavar a gpu lassusag😃
-
Sofian
őstag
-
gabro0
őstag
Pixel 9 Pro XL-re milyen üvegfóliát ajánlotok? Az első valami Brotect volt, azzal ment az ujjlenyomatolvasó, egy másik amit most vettem (ráadásul két darab) nem
De nem is hogy néha, egyáltalán nem működik. -
Divinity
őstag
-
Thom!
veterán
Semmi baj.
Sokkal gyengébb üzemidő. -
Thom!
veterán
[link] pixel 10 pro mélyteszt
Vannak bajok
-
Thom!
veterán
Jött 116MB Pixel kamera frissítés ez már második Pixel 10hez.
Pixel 8 még 9.9 verziónál tart. -
gretzky77
veterán
válasz
barcaforca
üzenetére
Szia, a watch 3-hoz képest sok érdemi előrelépés sztem nincs. A 3-ból sem volt itthon hivatalosan LTE variáns, és tudomásom szerint a 4-ből sem lesz! Nekem egy 45 mm-es LTE van amúgy, de itthon hivatalosan nem lehetett, nem lehet kapni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
roseben
üzenetére
Én nagyon szeretem a hőmérőt mert mindig nálam van és nálam is baromi pontos.
Kihozom oviból a gyereket bármi gyanus rámérek.
Reggel kicsit kókadt rámérek. Nem kevés betegséget sikerült így 3-10 nap helyett 1-2nappal megúszni.
Én nem úgy érzem magam magamra mérek. Edzés elött fontos mert ha beteg vagyok és elmegyek intenzív edzésre köv napra tuti beüt a betegség.
Megyünk akárhova mindig ott van.
Az agyon tolt AIt is használgatom tényleg sokszor jó de összességében nekem sokkal hasznosabb a hőmérő.
Tárgy hőmérsélet mérésre nem használom ott nem tudom mennyire jó, lázmérésnél ugye homlokhoz közel kell rakni (pont jó a tok távolság) és halántékhoz mozgatni. -
barcaforca
tag
Sziasztok! Ti mit tudtok hallottatok a Google pixel watch 4 órákról? Pixel 9 prohoz szeretnék egyet.Én esimes verziót még nem találtam. Ilyet akarok a feleségemnek. Valahol azt írják lesz,valahol azt hogy a mi kis országunkban nem lesz. Nem tudom mi az igazság.🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Steam topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Közben megtaláltam, ilyen volt
Pontosan

Csepy